Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(elfikas @ 2014 01 05, 19:02)
pas mane katinas. vyras, du vaikai, butas, ne namas, vienas kilimas+ mažas kilimukas prie durų ir kilimukas vonioje. grindys - parketlentės alyvuotos ir plytelės virtuvėje.
daug trupinių (maži vaikai)  biggrin.gif .

lotuliukas.gif
jetau, kaip pralinksminot ... vyras... Kaip jis priteršia namus? biggrin.gif
Juokai, visa tai, nepykit 4u.gif
Pabandykit youtube paieškot, kaip dirba Neato ir kiti siurbliukai. Kiek man aiškino pardavėjas, Neato yra vienintelis tikras siurblys iš visų robotukų, nes kiti tai daugiau šluotelės. Dėl to galingumo ir garsas pas jį didesnis. Aš galvoju taip (čia pagal savo poreikius ax.gif ) - kadangi kilimų pas mane nėra, išskyrus kilimėlį prie lauko durų, man to tikro siurblio nuolat garsiai burzgiančio ir skaudinančio galvą (vieno tikrai nepaliksiu darbuotis dėl signalizacijos) nereikia schmoll.gif . Mane pilnai tenkintų ir ta vadinama paturbinta šluotelė kaip Roomba ar Samsung Navibot. Kadangi Roomba bandžiau, tai šiuo momentu norėčiau dar išbandyti Navibot - išgirsti jo skleidžiamą triukšmą, pažiūrėt, ar palenda po komodom.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 09:47)
lotuliukas.gif
jetau, kaip pralinksminot ... vyras...  Kaip jis priteršia namus?  biggrin.gif
Juokai, visa tai, nepykit  4u.gif
Pabandykit youtube paieškot, kaip dirba Neato ir kiti siurbliukai. Kiek man aiškino pardavėjas, Neato yra vienintelis tikras siurblys iš visų robotukų, nes kiti tai daugiau šluotelės. Dėl to galingumo ir garsas pas jį didesnis. Aš galvoju taip (čia pagal savo poreikius ax.gif ) - kadangi kilimų pas mane nėra, išskyrus kilimėlį prie lauko durų, man to tikro siurblio nuolat garsiai burzgiančio ir skaudinančio galvą (vieno tikrai nepaliksiu darbuotis dėl signalizacijos) nereikia  schmoll.gif . Mane pilnai tenkintų ir ta vadinama paturbinta šluotelė kaip Roomba ar Samsung Navibot. Kadangi Roomba bandžiau, tai šiuo momentu norėčiau dar išbandyti Navibot - išgirsti jo skleidžiamą triukšmą, pažiūrėt, ar palenda po komodom.

Pas mane tvarkosi Navibot 8980, tai jis mane siek tiek erzina (lyginu su brava ploveju). Todel kad: pastoviai reikia ji vaduot is laidu, jei ju yra ant zemes (pvz keleta kartu vos laptopo nenuteske nuo stalo uzkliuves uz laido)
Kliuva uz baldu (mano atveju- foteliai, tai irgi reikia priziuret kada ten uztrigs)
Nuolatos virtuveje kedes istumdo-tad reikia pries paleidziant sukelt.
Vonioje po pakabinamu tualetu daznai uztringa ir jau nebeisikrapsto pats.
Taigi, pries ji paleidziant dar reikia skirti laiko kad paruosti jam tvarkymosi plota.
Pliusas, kad po spintelemis (pas mane ant 9-10cm aukscio kojeliu) puikiausiai palenda ir isvalo. Palei plintusus, spinteles taip pat susluoja, ko nesusluoja isvalo plovejas smile.gif Garsas, kuri jis skleidzia, mano ausiai priimtinas, garsesnio nenoreciau.
Su siais darbais, kuriuos isvardinau, kuo puikiausiai susitvarko Brava, tad drasiai ji palieku viena tvarkytis, ko negaliu padaryti su Samsungu.
Dar vienas minusas tas, kad pas mane tambure labai nesasi i vidu smulkus smeliukas, tad ji is tarpu tarp plyteliu sunkiau isluoja (jungiu turbo rezima, arba siurbliuoju pati), bet cia mazai kam aktualu.
Nepykite kad lyginu slaveja su ploveju, bet nesu bandziusi jokio kito siurbliuko, tad lyginu su tuo ka turiu (beje, lyg Jus irgi turite si ploveja)
Kilimu neturiu tik prie duru, tad kartais pusiau uzlipes uzstringa, kartais susitvarko ir prasluoja.
P.S. Jei Neato nebutu toks garsus, buciau pirkusi tik ji, del to kad jau kaip minejote jis yra vienintelis siurbliukas (del minetu priezasciu, kad nesasi smulkus smeliukas)

Atsakyti
Del laidu sutiksiu. Maniskis Samsungas Navibot tai labiausiai egles nemegsta. Stumdo ja bele kaip. Net keista, kaip toks mazas daiktas gali toki svori be vargo stumdyt. Baisu del grindu, tai kai valo toj vietoj as pati ja perkeliu ir tada atkeliu atgal. Bet jau tuoj nurinksiu, tai sita problema issispres smile.gif

Su plytelemis jis ir pas mane kol kas prasciausiai susitvarke. Bet po baldais tai neuzstringa g.gif Kai kur lenda i tokias vietas, kur baisu, kad virsaus nenusibraiziotu sau.

Del garso: tai ant laminato jis zymiai tyliau dirba nei ant mano mediniu grindu. Jau taip ramiai tv nepaziuresi, kaip reklamoje rodo. Bet palyginus su Neato, kuri girdejau parduotuveje, tai ten is viso reaktyvinio lektuvo garsas.
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2014 01 06, 12:02)
Taigi, pries ji paleidziant dar  reikia skirti laiko kad paruosti jam tvarkymosi plota.

Tai visai normalu, kad reikia paruošti. Visiems vienaip ar kitaip reikia paruošt, jei norm gauti maksimalų rezultatą mirksiukas.gif
Nepykite kad lyginu slaveja su ploveju, bet nesu bandziusi jokio kito siurbliuko, tad lyginu su tuo ka turiu (beje, lyg Jus irgi turite si ploveja)

Viskas ok. Taip, turiu Braava 380. Manau, kad siurbliukas + Braava gera komanda. Man vieno plovėjo kiek mažoka ax.gif . Beje, išsiunčiau jį pardavėjui - atsilaisvino vieno ratuko gumelė, atlipo beveik visa, tai tas vaižiuodamas pradėjo šokinėti, nes susimesdavo ant ratuko gumelės klostė doh.gif ... Turėtų pataisyti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 12:48)
Tai visai normalu, kad reikia paruošti. Visiems vienaip ar kitaip reikia paruošt, jei norm gauti maksimalų rezultatą  mirksiukas.gif

Viskas ok. Taip, turiu Braava 380. Manau, kad siurbliukas + Braava gera komanda. Man vieno plovėjo kiek mažoka  ax.gif . Beje, išsiunčiau jį pardavėjui - atsilaisvino vieno ratuko gumelė, atlipo beveik visa, tai tas vaižiuodamas pradėjo šokinėti, nes susimesdavo ant ratuko gumelės klostė  doh.gif ... Turėtų pataisyti  unsure.gif .

o kodel taip atsitiko? na roomba ir garsei dirba, TV nepaziuresi, nes jis per viduri tarp neto ir samsungo, tai garsas ir erzina doh.gif uz laidu kaskaip nekluna, buna net prailgintuvas per visa kolidoriu pervestas kai dziovykle ijungti reikia, tai jis per ji be problemu pravaziuoja, bet jis gana storas, gal jai butu plonas butu ir kliutis, bet va egles spigliukus nevisus siusiurbia, buna dar ir pernesa i kita kambari spigliu, matomaio ant kokiu sepeciu lieka, baldu tai nestumdo kaip samsungas, jis suletina greiti privaziuodamas prie kliuties, ir jai kad ir kedes paliktum ant zemes tai jis nepasimeta issivaduoja lengvai smile.gif
Papildyta:
Kilimu neturiu tik prie duru, tad kartais pusiau uzlipes uzstringa, kartais susitvarko ir prasluoja.

o cia plovejas ar samsungas pastringa ant kilimuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 06 sausio 2014 - 13:11
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 06, 14:10)
o kodel taip atsitiko?

Ką žinau, kodėl... Prastai priklijuota guma matyt buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 06, 14:10)
Papildyta:
o cia plovejas ar samsungas pastringa ant kilimuko?

Samsungas, bet kilimukas gana storas
Papildyta:
Man vieno plovėjo kiek mažoka  ax.gif . Beje, išsiunčiau jį pardavėjui - atsilaisvino vieno ratuko gumelė, atlipo beveik visa, tai tas vaižiuodamas pradėjo šokinėti, nes susimesdavo ant ratuko gumelės klostė  doh.gif ... Turėtų pataisyti  unsure.gif .

Vajej, tikekimes sutaisys unsure.gif
Papildyta:
Tai visai normalu, kad reikia paruošti. Visiems vienaip ar kitaip reikia paruošt, jei norm gauti maksimalų rezultatą  mirksiukas.gif

Sutinku, drinks_cheers.gif bet Brava mane taip islepino, kad net rankeliu pajudint nereikia, o Samsungui kiekviena kart 8 kedes sukelt, laidus sutvarkyt ir t.t tai jau ir skundziuosi tongue.gif . Zinoma, nera ka ir lyginti-juk Samsungo gabaritai visai kiti.
Atsakyti
Sveikos. Perskaičiau visą temą, bei kažkiek užsienio atsiliepimų, ilgai svarčiau ir nusprendžiau: šiandien užsisakiau Roomba 780 ir Braava 380.
Labiausiai norėjau Rooma 880, tačiau Europoje pasirodys po maždaug po 3 mėn., o laukti nenoriu, teko rinktis senesnį modelį.
Gale savaitės gausiu abu, galėsiu trumpai pakomentuoti ar esu patenkinta. Pas mus namas, pirmame aukšte pagrinde laminatas, antrame - kamštis, bei plytelės. Laaaaabai tikiuosi kad susitvarkys mano nauja komanda ir man nebereiks kasdien su siurbliu vaikščioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2014 01 06, 16:07)

Kodėl labiausiai norėjot Roomba 880? g.gif Kokios geros informacijos apie jį turite?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 16:09)
Kodėl labiausiai norėjot Roomba 880? g.gif Kokios geros informacijos apie jį turite?

Nieko ypatingo, tiesiog manau kad viskas eina į priekį ir visada geriau pirkti naujesnio modelio daiktą (žinoma būna išimčių), naujos technologijos ir pan. O esminis skirtuma,s kaip supratau, tai guminiai šepetėliai, reikalaujantys mažiau priežiūros, nes žymiai mažiau užsivelia.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 09:47)
lotuliukas.gif
jetau, kaip pralinksminot ... vyras...  Kaip jis priteršia namus?  biggrin.gif
Juokai, visa tai, nepykit  4u.gif

uoi, visai nepykstu biggrin.gif mano normalus vyras, kuris visiškai nesijaudina dėl dulkių ir šiukšlių, jei žinoma gali per jas perlipti. jam trukdo tik jo dydžio dežės, o ir tai, jei gali jas pastumti į kokį kampą tai tada irgi nėra problemų biggrin.gif
šiandien sunkiai dirbu, bandau įvairius robotus ir vis dar negaliu apsispręsti. roomba 780 yra šaunuolis, neato irgi labai fajnas, tik iš tiesu garsiau dirba .... bet dar neapsisprendžiu, kai turėsiu nuomonę - parašysiu smile.gif
Roomba 880 privalumas mano akimis: XLife Battery delivers twice as many cleaning cycles as previous Roomba batteries, doubling the time before you may need to replace your Roomba battery. ir dar tie guminiai voleliai vietoj šepečių, bet dėl jų skaičiau, kad jis garsiau dirba. o ir brangesnis bus. bet jis vis dar irgi kandidatas smile.gif
ačiū labai už patarimus ir atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfikas: 06 sausio 2014 - 18:18
QUOTE(Sierovasss @ 2013 12 26, 00:41)
Po kelių dienų pameginsiu pateikti detalesnį aprašymą - kaip šis aparatas veikia. Testuosiu be meilės - tai manau "recenzija" bus kritiška  biggrin.gif

O pavyko patestuoti? Labai-labai įdomu kokie įspūdžiai? smile.gif Nepaisant mano tokio "šiaip sau" nusiteikimo šiam gamintojui, jei daiktas geras, būtų įdomu išgirsti nuomonę ... kas jame gerai-negerai?
Atsakyti