QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 09:47)
jetau, kaip pralinksminot ... vyras... Kaip jis priteršia namus?
Juokai, visa tai, nepykit
Pabandykit youtube paieškot, kaip dirba Neato ir kiti siurbliukai. Kiek man aiškino pardavėjas, Neato yra vienintelis tikras siurblys iš visų robotukų, nes kiti tai daugiau šluotelės. Dėl to galingumo ir garsas pas jį didesnis. Aš galvoju taip (čia pagal savo poreikius
) - kadangi kilimų pas mane nėra, išskyrus kilimėlį prie lauko durų, man to tikro siurblio nuolat garsiai burzgiančio ir skaudinančio galvą (vieno tikrai nepaliksiu darbuotis dėl signalizacijos) nereikia
. Mane pilnai tenkintų ir ta vadinama paturbinta šluotelė kaip Roomba ar Samsung Navibot. Kadangi Roomba bandžiau, tai šiuo momentu norėčiau dar išbandyti Navibot - išgirsti jo skleidžiamą triukšmą, pažiūrėt, ar palenda po komodom.
Pas mane tvarkosi Navibot 8980, tai jis mane siek tiek erzina (lyginu su brava ploveju). Todel kad: pastoviai reikia ji vaduot is laidu, jei ju yra ant zemes (pvz keleta kartu vos laptopo nenuteske nuo stalo uzkliuves uz laido)
Kliuva uz baldu (mano atveju- foteliai, tai irgi reikia priziuret kada ten uztrigs)
Nuolatos virtuveje kedes istumdo-tad reikia pries paleidziant sukelt.
Vonioje po pakabinamu tualetu daznai uztringa ir jau nebeisikrapsto pats.
Taigi, pries ji paleidziant dar reikia skirti laiko kad paruosti jam tvarkymosi plota.
Pliusas, kad po spintelemis (pas mane ant 9-10cm aukscio kojeliu) puikiausiai palenda ir isvalo. Palei plintusus, spinteles taip pat susluoja, ko nesusluoja isvalo plovejas
Garsas, kuri jis skleidzia, mano ausiai priimtinas, garsesnio nenoreciau.
Su siais darbais, kuriuos isvardinau, kuo puikiausiai susitvarko Brava, tad drasiai ji palieku viena tvarkytis, ko negaliu padaryti su Samsungu.
Dar vienas minusas tas, kad pas mane tambure labai nesasi i vidu smulkus smeliukas, tad ji is tarpu tarp plyteliu sunkiau isluoja (jungiu turbo rezima, arba siurbliuoju pati), bet cia mazai kam aktualu.
Nepykite kad lyginu slaveja su ploveju, bet nesu bandziusi jokio kito siurbliuko, tad lyginu su tuo ka turiu (beje, lyg Jus irgi turite si ploveja)
Kilimu neturiu tik prie duru, tad kartais pusiau uzlipes uzstringa, kartais susitvarko ir prasluoja.
P.S. Jei Neato nebutu toks garsus, buciau pirkusi tik ji, del to kad jau kaip minejote jis yra vienintelis siurbliukas (del minetu priezasciu, kad nesasi smulkus smeliukas)