Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Ko nenudirba Neato, tai nudirba irobotukas.
Atsakyti
Gal kas parasytu, ko nedarys robotas, jei specifikacijoje raso, jog nera programuojamo darbo grafiko?
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 12 30, 10:56)
Gal kas parasytu, ko nedarys robotas, jei specifikacijoje raso, jog nera programuojamo darbo grafiko?

Negalėite užprogramuoti konkrečiai deinai ar valandai kad pradėtų siurbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 12 30, 09:56)

QUOTE(juratela @ 2013 12 30, 10:08)
Negalėite užprogramuoti konkrečiai deinai ar valandai kad pradėtų siurbti  4u.gif

Mano robotukas turi ta funkcija, bet man ji kaip ir nereikalinga. Tai manau per daug didelio demesio i tai ir nekreipkit.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 15:46)
Mano robotukas turi ta funkcija, bet man ji kaip ir nereikalinga. Tai manau per daug didelio demesio i tai ir nekreipkit.

Nu nesutikčiau. Pas mus robotas pats žino kada jam dirbt, kai mūsų nėra namie, suprogramavom ir nesukam galvos, kad nepamiršt paleist išeinant ir pan. Net kai nesam namie, kažkur išvykstam, robotas dirba savo režimu, dulkės vistiek kaupiasi smile.gif Todėl manau suprogramavimas yra netgi labai svarbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 30 gruodžio 2013 - 16:12
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 16:46)

Sutinku su Laukine25, man irgi svarbus programavimas (bet klausimas buvo ką daro ta funkcija, o ne ar reikia ar nereikia, juk kiekvienas pasirenka ko jam reikia 4u.gif )
Atsakyti
Siandien mano namuose apsigyveno Samsung Navibot S SR8980. Ilgai kaupiausi ir ruosiausi, skaiciau, domejausi, nes visgi daiktas nepigus. Sita modeli buvau nusiziurejusi del siurblio siurblyje - t.y. kad siurbliukas isvalo pats save. Na ir zinoma, zemelapio sudarymas, grizimas i ta pacia vieta ir kitos smulkmenos.
Atsiliepimai kontraversiski uzsienio tinklalapiuose, bet viska nusvere jo darbo pamatymas gyvai. Vaiksciojau is paskos ir pamaciau, kad nu tikrai gerai susitvarke ir su standartiniu trumpo plauko kilimu ir su kampuose esanciomis dulkemis. Is pradziu atrodo, kad dirbo chaotiskai, bet kai pasiziuri, nu yra logikos jo judejime.
Dabar pagalbininkas kraunasi, o rytoj izengs i naujas namu tvarkytojos pareigas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 02, 17:08)
Siandien mano namuose apsigyveno Samsung Navibot S SR8980. Ilgai kaupiausi ir ruosiausi, skaiciau, domejausi, nes visgi daiktas nepigus. Sita modeli buvau nusiziurejusi del siurblio siurblyje - t.y. kad siurbliukas isvalo pats save. Na ir zinoma, zemelapio sudarymas, grizimas i ta pacia vieta ir kitos smulkmenos.
Atsiliepimai kontraversiski uzsienio tinklalapiuose, bet viska nusvere jo darbo pamatymas gyvai. Vaiksciojau is paskos ir pamaciau, kad nu tikrai gerai susitvarke ir su standartiniu trumpo plauko kilimu ir su kampuose esanciomis dulkemis. Is pradziu atrodo, kad dirbo chaotiskai, bet kai pasiziuri, nu yra logikos jo judejime.
Dabar pagalbininkas kraunasi, o rytoj izengs i naujas namu tvarkytojos pareigas  bigsmile.gif

sveikinu isigijus nauja drauga wink.gif lauksime atsiliepimu! o kur pries tai matete jo darba, parduotuveja kaskur?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 03, 11:28)
sveikinu isigijus nauja drauga wink.gif lauksime atsiliepimu! o kur pries tai matete jo darba, parduotuveja kaskur?

Maciau pas ji turincius zmones.

Taigi, pirmieji bandymai.

Matyt, labai daug itakos turi grindys. Ten, kur maciau, buvo laminatas ir kilimas, tai ejo kaip per sviesta. Pas mus nekeistos medines grindys, kurias reikes keisti, nes ne visai lygios, yra tarpu, tai vaziuodamas barska biggrin.gif Bet susitvarko. Patinka, kaip kruopsciai valo aplink lovos kojas pvz.
Vaiko kambaryje yra du mazi kilimeliai, juos pastumdeliojo, bet issiurbe. Bent jau didziasias matomas siuksles tai tikrai surinko. O sprendziant is konteinerio (didziojo) turinio, tai siaubas, kuo mes kvepavom doh.gif

Kol kas prasciausiai jis man issiurbe plyteles - su siukslem susitvarko, bet ten, kur dulkiu sluoksnelis buvo, tai neisvale, liko tik ratuku ruozai. Ten didele patalpa, tai as uzleidau rezima, kad siurbtu iki issikrovimo, tai dabar krausis ir po to nesiu i svetaine dirbti.

Atsakyti
Aš siurbliuką irgi paleidžiu kiekvieną dieną ir kai pamatau kiek jis prisiurboa doh.gif Tai pagalvoju kas darydavosi anksčiau, kai siurbdavau į savaitę 1-2 kartus. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Reikia jūsų patarimo ir pagalbos, rinkausi, rinkausi ir man labiausiai norisi gal Roombos 880, bet kadangi spirgu kažką jau turėti dabar - kitas kandidatas yra neato XV signature pro. pas mane katinas. vyras, du vaikai, butas, ne namas, vienas kilimas+ mažas kilimukas prie durų ir kilimukas vonioje. grindys - parketlentės alyvuotos ir plytelės virtuvėje.
daug trupinių (maži vaikai) biggrin.gif .
vat. klausimas toks: paskaičiau jūsų atsliepimus iš testų ir man rodos kažkas jau turite neato, tai apie garsą (čia jo kaip ir esminis trūkumas?): ar jis burzgia taip kaip įprastas siurblys ar kažkaip dar garsiau?
labai-labai ačiū iš anksto ...
jei patartumėte kažkokį gerą kitą, tai - labai prašom irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfikas @ 2014 01 05, 18:02)
Sveikos mergaitės,
Reikia jūsų patarimo ir pagalbos, rinkausi, rinkausi ir man labiausiai norisi gal Roombos 880, bet kadangi spirgu kažką jau turėti dabar - kitas kandidatas yra neato XV signature pro. pas mane katinas. vyras, du vaikai, butas, ne namas, vienas kilimas+ mažas kilimukas prie durų ir kilimukas vonioje. grindys - parketlentės alyvuotos ir plytelės virtuvėje.
daug trupinių (maži vaikai)  biggrin.gif .
vat. klausimas toks: paskaičiau jūsų atsliepimus iš testų ir man rodos kažkas jau turite neato, tai apie garsą (čia jo kaip ir esminis trūkumas?): ar jis burzgia taip kaip įprastas siurblys ar kažkaip dar garsiau?
labai-labai ačiū iš anksto ...
jei patartumėte kažkokį gerą kitą, tai - labai prašom irgi smile.gif

Aš turiu tokį. Kiek tyliau nei įprastas. Trupinius ir žemes surenka. Nu nežinau kaip būtų su katino šeriais. Manau, kad irgi susitvarkytų. Neesu išbandžius tų kurie turi šoninius šepečius siurbliai, nesu mačius kaip dirba kiti, bet mane šis siurblys tenkina. O tau nėra galimybės nuvažiuoti į parduotuvę ir pamatyti realiai.
Ai dar su eglės spygliais susidoroja.
Neperšu aš jo, bet jis mano poreikius atitinka.
Papildyta:
Pas mane butas 70 kv. Grindys parketas ir laminatas. Pilnai apvažiuoja, susitvarko ir grįžta į savo vietą. Vonia nedidelė, tai aš jo ten nenaudoju. Nežinau kaip siurbia plyteles. Kilimų irgi neturiu. Tik prie lauko durų kilimukas. Tai irgi susitvarko.
Atsakyti