Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

[quote=Juodai,2013 11 28, 17:42]
. Galima būtų paieškoti vienkartinių drėgnų šluoščių - tas būtų labao geras variantas - panaudojai, išmetei ir psio. Jei kuri rasit, pasidalinkit info. Mačiau youtube, kaip viena moteriška naudoja vienkartines šluostes, bet sausas. Va čia va. Įdomu, gal kartais ir drėgnų galima būtų rasti unsure.gif .

Puiki mintis thumbup.gif (Nes jau pradejau galvot is kur reiks gaut tokiu sluostuku g.gif )
Atsakyti
[quote=kryziuke,2013 11 28, 17:35]
[quote=Juodai,2013 11 28, 17:42]
. Galima būtų paieškoti vienkartinių drėgnų šluoščių - tas būtų labao geras variantas - panaudojai, išmetei ir psio. Jei kuri rasit, pasidalinkit info. Mačiau youtube, kaip viena moteriška naudoja vienkartines šluostes, bet sausas. Va čia va. Įdomu, gal kartais ir drėgnų galima būtų rasti unsure.gif .

Puiki mintis thumbup.gif (Nes jau pradejau galvot is kur reiks gaut tokiu sluostuku g.gif )
[/quote]
Raso, kad pavasari bus.
Sakykit ar Samsung uzvaziuoja ant kilimo?
Atsakyti
idomu cia g.gif sakai jai uzdesi sausa ir paleisi slapiu nepils vandens? kodel seip turetu drekinti tada, dar norejau paklausti kas roomba turi, ar pas jus kur yra sepeteliu visas tas blokas ar jis paspaudus isispaudzia i vidu, ir taip laisvai vaiksto atgal pirmyn paemus us tu groteliu galite pakiloti ir nuleisti?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 28, 19:57)
idomu cia  g.gif  sakai jai uzdesi sausa ir paleisi slapiu nepils vandens?

Aisku, kad pils is to konteinerio visada, nes jo toks principas. Konteineri padekit ant grindu vienan be robotuko, pripilta vandens, isbegs tas vanduo mirksiukas.gif . Juk yra kitas padas, be konteinerio - tai ji turejau galvoje, kai rasiau kad galima uzdet sausa sluoste ir paleist mop rezimu bigsmile.gif .
Atsakyti
Aš uždėjau mėlyną šluostę su konteineriuku, bet paleidau šluotos rėžimu. Lyg ir viskas ok. mirksiukas.gif
Man ir vyrui patiko šis mūsų naujasis pagalbininkas. wub.gif Puiki dovana artėjančių vestuvių metinėms. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 29, 01:37)
Aš uždėjau mėlyną šluostę su konteineriuku, bet paleidau šluotos rėžimu. Lyg ir viskas ok. mirksiukas.gif
Man ir vyrui patiko šis mūsų naujasis pagalbininkas. wub.gif Puiki dovana artėjančių vestuvių metinėms. tongue.gif

gera dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariuxe @ 2013 11 29, 10:48)
Man kažkaip geriausia pačiai, savomis rankomis tvarkytis 4u.gif

Puiku thumbup.gif . Tvarkausi aš irgi savom rankom, tik grindis iššluosto Braava mirksiukas.gif
Kol nežinai, nepabandai tai ir nereikia. Bet kai pabandai ir tinka - negali atsispirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 29, 12:11)
Puiku  thumbup.gif . Tvarkausi aš irgi savom rankom, tik grindis iššluosto Braava mirksiukas.gif
Kol nežinai, nepabandai tai ir nereikia. Bet kai pabandai ir tinka - negali atsispirti  lotuliukas.gif

nu as ir kitiems sakau kad turiu kitiems ir nesakau nes labai jau skeptiskai ziuri i tuos robotukus, mazdaug tingine esi, tingi uzpakali pakelti ir issisiurpti ir issiplauti! cool.gif o savo uosvienei tai isvis bijau ir uzsiminti kad turiu, jau kai suzinojo kad dziovykle ir indaplove turiu tai moralo ilgai teko klausytis, negi sunku pavalgei ir issiplauti lekstes...... doh.gif
Atsakyti
Na taip taip, neturiu aš mersedeso ir nereikia man jo irnesakyk.gif ... Puikiai galiu nuvykti iš taško A į tašką B ir kitais būdais. Ale jei įsigyčiau, turbūt sakyčiau - kaip aš iki šiol be jo gyvenau unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 29, 12:31)
nu as ir kitiems sakau kad turiu kitiems ir nesakau nes labai jau skeptiskai ziuri i tuos robotukus, mazdaug tingine esi, tingi uzpakali pakelti ir issisiurpti ir issiplauti! cool.gif o savo uosvienei tai isvis bijau ir uzsiminti kad turiu, jau kai suzinojo kad dziovykle ir indaplove turiu tai moralo ilgai teko klausytis, negi sunku pavalgei ir issiplauti lekstes...... doh.gif

drinks_cheers.gif
Mane irgi po robotų pirkimo tinginę laiko, o kad jėgų nėra visam namui susitvarkyti, kažkaip nedomina g.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 29, 12:43)
Na taip taip, neturiu aš mersedeso ir nereikia man jo  irnesakyk.gif ... Puikiai galiu nuvykti iš taško A į tašką B ir kitais būdais. Ale jei įsigyčiau, turbūt sakyčiau - kaip aš iki šiol be jo gyvenau  unsure.gif ...

va va is mano pazystamu draugiu kurios nusipirko masinas taip ir sako zodis zodin, kaip as seniau be jos gyvenau, minti cia man davei, nes as joms niekaip negaliu itikinti kad robotukas reikalingas pagalbininkas smile.gif Dar i mano klausima neatseke roombos turetojos tai pasikartosiu ar pas jus tas visas sepeciu mehanizmas paemus uz groteliu isistumia i vidu, pasikelia i virsu ir neuzsifiksuoja? ax.gif nes pas mane jis kilnojasi tai gal as cia jo uzfiksuoti kaskaip nemoku, gal kas atsikabino, o gal taip turi buti, kaskaip neuzfiksavau kai nupirkau ar taip buvo.nes logiskai mastant jai jis vaziuoja per kilima turi pasikelti aukstys tada, tai tada manau prasciau siurbia negu vienoj vietoj tvirtai jis stovetu ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 29, 11:11)
Puiku  thumbup.gif . Tvarkausi aš irgi savom rankom, tik grindis iššluosto Braava mirksiukas.gif
Kol nežinai, nepabandai tai ir nereikia. Bet kai pabandai ir tinka - negali atsispirti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 29, 11:31)

lotuliukas.gif Žinok skaitau tavo žinutę ir galvoju, kad ją parašiau aš.
Aš taip pat. Anytai, tai net nesakau. Uošvis sužinotų ir dar kainas doh.gif Suvallgytų mane gyvą. Jau į indaplovę ir džiovyklę žiūrėjo skeptiškai. Tingine vadino. doh.gif Nu, bet jeigu aš tokia. Taip noris uošviui pasakyti, o kiek tu per gerklytę praleidai. Bet tyliu ir džiaugiuos, kad aš turiu pagalbininkus.
Aš dabar rašau, o mano pagalbininkai tvarkosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 29 lapkričio 2013 - 14:39