Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 28, 13:06)
o Juoda yra zink mazas 8 cm ir kainuoja virs 600 lt.  mirksiukas.gif bet pavadinimo nepamenu, praitoja temoja apie ji biskuti buvo uzsiminta.

Ačiū 4u.gif , reiks perverst temą, paieškot smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 28, 13:06)
kad matosi kaip telefone padala kiek liko baterijos, o roomba tik parodo tada kai issikrauna, nesuprasi kada jau ipusejo baterijos nusedimas, o del krovimo ten rasoma kad negalima pasiekti giluminio issikrovimo, bet jai siurbi kas diena ar kas antra tai neijungtas gi neissikraus tiek kad bus hana visai

Pas mano Roomba keičiasi spalva priklausomai nuo pakrovimo - labai patogu. Kai pakrautas dega mygtukas žalios spalvos. Maždaug po valandos jis pradeda geltonėti. Kuo ilgiau siurbia, tuo labiau mygtuko spalva iš žalios geltonesnė darosi, o po to geltonai raudona, ir kai išsikrauna visai į raudoną pasikeičia.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 14:46)
Ne, dėl Braava nesigailiu  schmoll.gif
bigsmile.gif
Tai vava, aš ir taip pagalvojau. Dabar taip ir jungiu - šluotos režimą bet su šlapiu škurlium. Taip daugiau ploto išvalo.
Nu nieko sau  blink.gif . Man tai tuo Mop režimu tikrai neišvalo tiek daug. Vakar leidau šluotos režimu šlapią, tai išvalė maždaug apie 100m2 - nu grubiai taip, neišskaičiuoju baldų užimamo ploto, tai realiai bus mažiau.
Prašom pasidalinti paslaptimis, kaip Jūs priverčiat jį mopinti patalpas taip ilgai  g.gif . Ant laido laikau ir aš visą naktį  mirksiukas.gif .

O kiek laiko atlaiko slapiu rezimu? Maniskis ta vakara dirbo slapiu rezimu iki 19:20(nuo 15:40).
Jei laiko panasiai dirba-manau ner stebuklo. Gal kuba tik pastatot, kad labai dubliuoja plota ir per tas pacias vietas vazineja?
Maniskis visa pirma auksta apeina jei baldus prastumdau. Jei ne, labai ilgai plakasi apie minkstu baldu krastus-cia gal ir uztrunka. Gal pas jus labai daug kampu?del to uztrunka?
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 28, 14:23)
O kiek laiko atlaiko slapiu rezimu? Maniskis ta vakara dirbo slapiu rezimu iki 19:20(nuo 15:40).
Jei laiko panasiai dirba-manau ner stebuklo. Gal kuba tik pastatot, kad labai dubliuoja plota ir per tas pacias vietas vazineja?
Maniskis visa pirma auksta apeina jei baldus prastumdau. Jei ne, labai ilgai plakasi apie minkstu baldu krastus-cia gal ir uztrunka. Gal pas jus labai daug kampu?del to uztrunka?

Oi net nežinau kiek laiko doh.gif . Aš varijuoju - ten kur nereikia daug plauti, leidžiu šluotos režimu, o kur daugiau, jungiu mop. Nelabai turiu dabar laiko stebėti jį - sėdžiu namuose su dviem ligoniukais, ir dar darbelius savo dirbu doh.gif . Esmė tokia, jungiu vėlyvą rytą - apeina kelis kambarius, paskui pasikrauna ir apeina likusius. Viso apie 150m2. Man visai tinka. Virtuvėj netgi antrąkart išeina praleist. Reikės su tuo kubu pasižaist. Tiesa, kampų pas mane daug doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 28, 14:34)
Aš varijuoju - ten kur nereikia daug plauti, leidžiu šluotos režimu, o kur daugiau, jungiu mop. .

O kaip Jus apgaunate ji? Sudrekinate skurliuka skirta sausam valymui? (nes man uzdejus skurliuka skirta slapiam valymui sauso rezimo ijungti neleidzia). Vakar tik gavau savo brava 380, o uzvakar samsunga, tai sunku dar su abiem susidraugaut.
Beje, brava ijungiau slapiam valymui,po kurio laiko sustojo ir supypsejo. Pasiziuriu kodel nedirba, ogi ziuriu vanduo pasibaige. Ar taip turi but? blush2.gif Galvoju, viena palikus namuose darbuotis nedaug ploto tespetu isplaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2013 11 28, 15:37)
O kaip Jus apgaunate ji? Sudrekinate skurliuka skirta sausam valymui? (nes man uzdejus skurliuka skirta slapiam valymui sauso rezimo ijungti neleidzia). Vakar tik gavau savo brava 380, o uzvakar samsunga, tai sunku dar su abiem susidraugaut.
Beje, brava ijungiau slapiam valymui,po kurio laiko sustojo ir supypsejo. Pasiziuriu kodel nedirba, ogi ziuriu vanduo pasibaige. Ar taip turi but?  blush2.gif  Galvoju, viena palikus namuose darbuotis nedaug ploto tespetu isplaut  g.gif

tai taip merginos rase kad dapilineja.
Atsakyti
O kaip Jus apgaunate ji? Sudrekinate skurliuka skirta sausam valymui? (nes man uzdejus skurliuka skirta slapiam valymui sauso rezimo ijungti neleidzia).

Nežinau, kaip apgaunu hihihi.gif ... Nemanau, kad jis toks protingas, kad skirtų kokį skuduriuką jam uždėjai unsure.gif . Be skuduriuko dar juk ir talpa su vandeniu - ir nieko, varo man kaip šluotikė lotuliukas.gif . Buvo ir man kelis kartus - jungiu, nesvarbu kokiu režimu, o jis tik pipipyp raudonom lemputėm sumirksi ir špygutės, nejuda iš vietos. Jau galvoju šakės, reiks atgal siųsti kaip brokuotą, paskui dašilo antgalį patikrint - stipriau prispaudžiau ir viskas čiki mirksiukas.gif . Man kažkodėl magnetukas sunkiau pritraukia kai šlapią šluostę ant talpos su vandeniu uždedu - reikia paspausti. Patikrinimui dėjau talpą be šluostės - puikiausia pritraukia.
O Jums šlapią leidžia įjungt> Gal irgi stipriau tą talpą/padą prispauskit wink.gif

Vakar tik gavau savo brava 380, o uzvakar samsunga, tai sunku dar su abiem susidraugaut.
Beje, brava ijungiau slapiam valymui,po kurio laiko sustojo ir supypsejo. Pasiziuriu kodel nedirba, ogi ziuriu vanduo pasibaige. Ar taip turi but?  blush2.gif  Galvoju, viena palikus namuose darbuotis nedaug ploto tespetu isplaut  g.gif

Man po kiekvieno valymo dar būna likę vandens, nebent didesnį plotą plauna - tada tik tik. Pabandysiu įjungt kada be vandens - nemanau, kad jis turi vandens kiekio jutiklius schmoll.gif , o gal turi? g.gif

Ta
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 28, 16:02)
Man po kiekvieno valymo dar būna likę vandens, nebent didesnį plotą plauna - tada tik tik. Pabandysiu įjungt kada be vandens - nemanau, kad jis turi vandens kiekio jutiklius schmoll.gif , o gal turi? g.gif

Na va valo slapiai ant sluotos rezimo, matyt tikrai stipriau paspaust reikejo, bet pastebejau kad maziau vandens sunaudojo negu valydamas tuo tikru slapiu rezimu. Bet kaip keista, rezimas nustatytas sausas-sluotos, o vandeni vis tiek paduoda  g.gif
Ohh, kad Samsungas butu tokiu gabaritu kaip Brava wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 28 lapkričio 2013 - 16:09
QUOTE(Juodai @ 2013 11 28, 12:22)
Ačiū  4u.gif , reiks perverst temą, paieškot smile.gif .

Kai rasi parasyk. As nupirkciau mamai.
Braavo thumbup.gif thumbup.gif Tylenis. Tai dabar panasiai kaip ir mus seimoj.Vyras tylus, panasiai kai Bravijus, o as stragi ir garsi, kaip Neato.
Tai kai suprantu jus uzdedat slapia sluoste (melyna) ir paleidziat sluotos rezimu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 28, 17:14)

Tai kai suprantu jus uzdedat slapia sluoste (melyna) ir paleidziat sluotos rezimu g.gif ?

Taip, perskaicius Juodai ankstesni posta pavyko brava "apgaut" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2013 11 28, 17:08)
Na va valo slapiai ant sluotos rezimo, matyt tikrai stipriau paspaust reikejo, bet pastebejau kad maziau vandens sunaudojo negu valydamas tuo tikru slapiu rezimu. Bet kaip keista, rezimas nustatytas sausas-sluotos, o vandeni vis tiek paduoda  g.gif

Nu va, kaip gerai smile.gif . Tai aišku, kad mažiau sunaudoja, nes trumpesnį kelią nueina - juda tik pirmyn, o ne po žingsnelį pirmyn-atgal. Dėl to šlapiu režimu ir trumpiau dirba.
Nieko keisto dėl to vandens padavimo - juk ten jokios automatikos nėra schmoll.gif , jokio proto schmoll.gif , tiesiog vanduo sunkiasi pro tą gumuliuką veikiamas žemės traukos jėgos ir viskas irnesakyk.gif. Tie režimai - sausas ir šlapias, tai tik robotuko judėjimo būdo parinkimas. Galit jungti šlapią režimą ir uždėti baltą sausą šluostę - nieko nuo to nenutiks schmoll.gif - pabrūžins dvigubai daugiau grindis su sausu škurlium ir tiek mirksiukas.gif . Galima būtų paieškoti vienkartinių drėgnų šluoščių - tas būtų labao geras variantas - panaudojai, išmetei ir psio. Jei kuri rasit, pasidalinkit info. Mačiau youtube, kaip viena moteriška naudoja vienkartines šluostes, bet sausas. Va čia va. Įdomu, gal kartais ir drėgnų galima būtų rasti unsure.gif .

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 28, 17:14)

Jep cool.gif .

QUOTE(kryziuke @ 2013 11 28, 17:21)
Taip, perskaicius Juodai ankstesni posta pavyko brava "apgaut"  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 lapkričio 2013 - 16:49
Apgavau ir aš biggrin.gif
Papildyta:
Dabar pagalvojau, kai paleidziam Braaviju sluotos rezimu, tai jis nevalo tuo eglutes principu, o tik nuo krasto iki krasto.
Atsakyti