Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Roomba... Turėjau 780 modelį. Iš esmės jis man patiko. Ūžia gan garsiai, bet matyt dažnis kitas nei Scooba, tai galvos neišzyzino. Šiukšles irgi gan gerai surenka - nesiskundžiu. Tiesa, pas mane bendrų patalpų plotas ~80m2 - svetainė su virtuve ir koridorius su holu. Korodorius ilgas ir siauras. Tad tas gražuolis tikrai ne visus kampus aplandžiojo schmoll.gif - koridoriaus galas liko nesiurbtas... Tad padariau išvadą - idealu toks siurblys, kai patalpa stačiakampė - tikrai visur aplakstys ir ne po vieną kartą, bet mano atveju tai schmoll.gif ... Aišku, virtualūs švyturiai turėtų eit į trasą, bet blyn, atsiuntė man juos be baterijų, o dar, penktadienį gavau, šeštadienį išvažiavom savaitgaliui. Tai realiai bandyt galėjau 2 gerus pusdienius. Galvojau dar paprašysiu kelių dienelių, nes buvo žadėjęs atsiųsti vėliausia ketvirtadienį, susivėlino kiek, tačiau pardavėjas paprašė jau pirmadienį išsiųsti, nes kiti bandymai suplanuoti. Bandžiau išsiųst, ale pavedė LP Express su neteisinga informacija apie siuntinių surinkimą, tai pavedžiau pardavėją, o ir pati praradau vieną bandymo dieną doh.gif . Žodžiu vėjas kažkoks gavos verysad.gif.
Nu žodžiu... susilaikau nuo jo pirkimo. Juo labiau, kad nauji modeliai atsiranda - kaip Roomba 880. Samsung norėčiau dar išbandyt, ale kad niekas jo neduoda bandymams doh.gif .
Atsakyti
Aš jau savaitė džiaugiuos NEATO. Man su juo viskas ok. Ir išsiurbia, ir galva man šviesi. Šiandien snaudžiau, o jis tvarkėsi. Aišku aš nebandžius Roomba, tai dėl garso negaliu sulyginti. NEATO protinguolis pats nuvaro pasikrauti. Tik man tas filtro valymas mistika. Aš jį plaunu. Bet yra 2, tai vieną gerai 2 paras išdžiovinu ir pakeičiu kitu. Kolkas man jo tik vienintelis minusas. Nu bet džiuagiuos, džiaugiuos, džiaugiuos. Tylėjau savaitę kol neišbandžiau.
Šiandien kranas Bravijus. Kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus. ax.gif Tik suneramino tas, kad jo negalima išjungti iš elektros net ir išvykstant. Jis tipo t.b. įjungtas kaip ir šaldytuvas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 27 lapkričio 2013 - 17:31
QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 16:00)
Samsung norėčiau dar išbandyt, ale kad niekas jo neduoda bandymams  doh.gif .

Samsungo nereikia nei bandyti schmoll.gif jis puikus, bent man thumbup.gif viskas valoma iš eilės, tvarkingai, vienu pakrovimu pilnai išvalo 120 kv.m. ir dar lieka energijos ir užtrunka neilgai, garsas visai žemas, kad net televizoriaus nereikia pasigarsinti paleidus. Net katė sugeba juo naudotis, nekartą buvo pati paleidusi biggrin.gif pareinu namo, o katė namus tvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 27, 17:10)
Net katė sugeba juo naudotis, nekartą buvo pati paleidusi  biggrin.gif pareinu namo, o katė namus tvarko doh.gif

lotuliukas.gif Nu fainuolė katė.
Dar kažkuri klausėte dėl atsiuntimo kainos. Taip šiandien sumokėjau 15,35 LT. Bet nelabai ir gilinaus. Nemoku aš išmušinėti nuolaidų blush2.gif NEATO atsiuntė nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 27, 18:30)
Dar kažkuri klausėte dėl atsiuntimo kainos. Taip šiandien sumokėjau 15,35 LT. Bet nelabai ir gilinaus. Nemoku aš išmušinėti nuolaidų blush2.gif NEATO atsiuntė nemokamai.

Tai parsisiuntėt dabar Bravo iš iRobot, o kuri firma atvežė už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 27, 18:30)

raset neato minusiuka viena turi koki?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 27, 17:10)
Samsungo nereikia nei bandyti schmoll.gif  jis puikus, bent man thumbup.gif  viskas valoma iš eilės, tvarkingai, vienu pakrovimu pilnai išvalo 120 kv.m. ir dar lieka energijos ir užtrunka neilgai, garsas visai žemas, kad net televizoriaus nereikia pasigarsinti paleidus. Net katė sugeba juo naudotis, nekartą buvo pati paleidusi  biggrin.gif pareinu namo, o katė namus tvarko doh.gif

O koks jūsų Samsung modelis?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 27, 18:10)
Samsungo nereikia nei bandyti schmoll.gif  jis puikus, bent man thumbup.gif

Niu vistiek negaliu pirkti tokio daikto neišbandžius... ax.gif . Tiesa, pradėjau galvoti, kad gal visai ir nieko tas Samsung variantas, kur pats išsikrato šiukšles unsure.gif ... nereik kaskart tuštinti, bet hepa filtrai vistiek lieka pridulkėję g.gif . Kaip juos valote? Man prie Roomba nebuvo pridėta jokių šepetėlių valymui, tai sudėtinga buvo - iškratai, o jis visties toks apdulkėjęs unsure.gif , o filtrus tai baksnojau vis į šiukšliadėžės kraštą, kad išsipurtytų padoriau doh.gif - prisiskaičiau naudojimo instrukcijoje, kad negalima jokių siurblio dalių net su drėgnu skudurėliu valyt, ką jau kalbėt apie plovimą blink.gif .
Tiesa, kas rašė, kad negali siurbliai robotai tamsoj dirbt? Roomba puikiausia man darbavos unsure.gif . Nežinau, kokio lygio ta tamsa turi būt, kad jis nedirbtų g.gif . Buvo išjungta šviesa ir uždarytos durys, su stiklu, tiesa, bet koridoriuje irgi šviesa nedegė - žodžiu tamsu miegamajam buvo, o jis siurbė sau vargo nematydamas. Jis pats šviečia tuo įjungimo/išjungimo mygtuku rolleyes.gif .
Dar pagalvojau, kad visgi per didelis man Roomba... velnias, yra tokių žemesnių baldų, nei jis gali palyst, tarp kėdžių, spintučių prie lovos jam problematiška... tiesa, ne jam, o man, nes lieka nepasiekti plotai... O kad pagamintų tokių gabaritų siurbliuką kaip Braava - čiumpu iškart lotuliukas.gif .
Vistiek manęs neįtikino, kad jie galingai ką susiurbia - nemanau schmoll.gif . Manęs tas aprašymas neįtikina: "Aukščiausios klasės grindų valymo robotas iRobot® Roomba® 790 vieno mygtuko prisilietimu surenka iki 98%* purvo, dulkių ir gyvūnų plaukų. Naudodamas jaurtriąją valymo technologiją iAdapt ®, robotas kruopščiai išvalo Jūsų grindis net ir sunkiai pasiekiamose vietose, kaip, pavyzdžiui, aplink baldus, lovas, ir po jais. Roomba labai paprasta naudoti – tiesiog priliečiate „Clean“ mygtuką ir visą juodą darbą jis padarys pats."
... ypatingai tos paryškintos vietos unsure.gif . Gal aš neteisi... gal per mažai bandžiau tą daiktą, kad įsitikinčiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 11 27, 17:35)
Tai parsisiuntėt dabar Bravo iš iRobot, o kuri firma atvežė už tokią kainą.

Lyg ant vaikinuko striukės buvo užrašyta LT expres. Žinai tiksliai nepasakysiu. Taip parsisiunčiau iš iRobot.

QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 21:14)
Niu vistiek negaliu pirkti tokio daikto neišbandžius...  ax.gif . Tiesa, pradėjau galvoti, kad gal visai ir nieko tas Samsung variantas, kur pats išsikrato šiukšles  unsure.gif ... nereik kaskart tuštinti, bet hepa filtrai vistiek lieka pridulkėję  g.gif . Kaip juos valote? Man prie Roomba nebuvo pridėta jokių šepetėlių valymui, tai sudėtinga buvo - iškratai, o jis visties toks apdulkėjęs  unsure.gif , o filtrus tai baksnojau vis į šiukšliadėžės kraštą, kad išsipurtytų padoriau  doh.gif - prisiskaičiau naudojimo instrukcijoje, kad negalima jokių siurblio dalių net su drėgnu skudurėliu valyt, ką jau kalbėt apie plovimą  blink.gif .
Tiesa, kas rašė, kad negali siurbliai robotai tamsoj dirbt? Roomba puikiausia man darbavos  unsure.gif . Nežinau, kokio lygio ta tamsa turi būt, kad jis nedirbtų g.gif . Buvo išjungta šviesa ir uždarytos durys, su stiklu, tiesa, bet koridoriuje irgi šviesa nedegė - žodžiu tamsu miegamajam buvo, o jis siurbė sau vargo nematydamas. Jis pats šviečia tuo įjungimo/išjungimo mygtuku rolleyes.gif .
  g.gif .

Ir man ta pati bėda. Jokių šepetukų. Sakiau parsivešiu seno siurblio šepetuką. Aš bandžiau ir su dantų šepetėliu senu. Bet nieko geriau. Ir erzina tos dulkės, kurios vėl išeina atgal. Aš kai kalbėjau su roboshop vadybininku, tai man dėl plovimo nieko nesakė. Tik sakė, kad gerai išdžiovinkit. Tai man plovimas vienintelė išeitis, kai filtras išsivalo. Ryt dar paskaitysiu instrukciją. g.gif
Filtro valymas - vienintelis kolkas mano patebėtas minusas NEATO. Bet pasirodo šią problemą turi ne tik jie.
Na gal dar garsas. Bet jis man netrukdo.
Tamsoj irgi varinėja. Kai išsikrauna pats nuvaro pasikrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 27 lapkričio 2013 - 21:56
QUOTE(ptashka @ 2013 11 27, 21:56)
O koks jūsų Samsung modelis?

Šitas http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/
Atsakyti
QUOTE(zaica @ 2013 11 27, 13:21)
man idomu kas roomba turi ar visada laikote ijunktus i elektos lizda, ar kai pasikrauna isjungiate? o jai pas jus robotukas su papildomu siuksliu konteineriu tai po darbo jis nuvaziaves i namuka issipurto tai tada ir uzia gana garsiai  mirksiukas.gif

Roomba visą laiką laikau įjungtą - taip nurodyta instrukcijoje. O roboto instrukcijoje žiūrėjote?
Nežinau kaip Roomba, bet pvz. iš Scoobos pataria išimti bateriją, jei ilgiau negu dvi savaitės robotas nenaudojamas.

QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 22:14)
Niu vistiek negaliu pirkti tokio daikto neišbandžius...  ax.gif . Tiesa, pradėjau galvoti, kad gal visai ir nieko tas Samsung variantas, kur pats išsikrato šiukšles  unsure.gif ... nereik kaskart tuštinti, bet hepa filtrai vistiek lieka pridulkėję  g.gif . Kaip juos valote? Man prie Roomba nebuvo pridėta jokių šepetėlių valymui, tai sudėtinga buvo - iškratai, o jis visties toks apdulkėjęs  unsure.gif , o filtrus tai baksnojau vis į šiukšliadėžės kraštą, kad išsipurtytų padoriau  doh.gif - prisiskaičiau naudojimo instrukcijoje, kad negalima jokių siurblio dalių net su drėgnu skudurėliu valyt, ką jau kalbėt apie plovimą  blink.gif .
Tiesa, kas rašė, kad negali siurbliai robotai tamsoj dirbt? Roomba puikiausia man darbavos  unsure.gif . Nežinau, kokio lygio ta tamsa turi būt, kad jis nedirbtų g.gif . Buvo išjungta šviesa ir uždarytos durys, su stiklu, tiesa, bet koridoriuje irgi šviesa nedegė - žodžiu tamsu miegamajam buvo, o jis siurbė sau vargo nematydamas. Jis pats šviečia tuo įjungimo/išjungimo mygtuku rolleyes.gif .
Dar pagalvojau, kad visgi per didelis man Roomba... velnias, yra tokių žemesnių baldų, nei jis gali palyst, tarp kėdžių, spintučių prie lovos jam problematiška... tiesa, ne jam, o man, nes lieka nepasiekti plotai... O kad pagamintų tokių gabaritų siurbliuką kaip Braava - čiumpu iškart  lotuliukas.gif .

Pas mane kitas modelis Roombos, bet filtras paprastai valosi. Pastuksenu stipriai į šiukšliadėžės sienelę ir viskas g.gif Juk neturi jis būti kaip naujas, svarbiausia siurbia...
Roomba žinoma siurbia tamsoje, bet siurbimo kokybė prastesnė. Roombos aprašyme mačiau, kad ant labai tamsių grindų robotas negali atskirti, ar jis jas gerai išsiurbė, ir baigti darbą. Nesinorėtų, kad 15 kv. metrų dvi valandas siurbtų lotuliukas.gif Arba po 5 minučių nustotų siurbti. Čia tik pamastymai mirksiukas.gif Aš palieku įjungtą šviesą, nes noriu, kad greitai ir gerai išsiurbtų rolleyes.gif Dėl laiptų irgi neaišku, ar mato juos be šviesos, juk jei toks nepigus daiktas nusiristų žemyn... doh.gif

Kažkas klausė dėl šepetėlių keitimo, tai man jau guminį šepetėlį teks keisti. Visi kiti tvarkoje, o guminis po pusės metų jau plyšta. Tik nežinau, ar pati kalta, ar šepetėlis prastas lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 28 lapkričio 2013 - 11:26
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 27, 22:55)
Lyg ant vaikinuko striukės buvo užrašyta LT expres. Žinai tiksliai nepasakysiu. Taip parsisiunčiau iš iRobot.
Ir man ta pati bėda. Jokių šepetukų. Sakiau parsivešiu seno siurblio šepetuką. Aš bandžiau ir su dantų šepetėliu senu. Bet nieko geriau. Ir erzina tos dulkės, kurios vėl išeina atgal. Aš kai kalbėjau su roboshop vadybininku, tai man dėl plovimo nieko nesakė. Tik sakė, kad gerai išdžiovinkit. Tai man plovimas vienintelė išeitis, kai filtras išsivalo. Ryt dar paskaitysiu instrukciją. g.gif
Filtro valymas - vienintelis kolkas mano patebėtas minusas NEATO. Bet pasirodo šią problemą turi ne tik jie.
Na gal dar garsas. Bet jis man netrukdo.
Tamsoj irgi varinėja. Kai išsikrauna pats nuvaro pasikrauti.

bent jau roomba filtru ir siuksliu dezei valyti nera sepetuko tik sepeciams tiems, tai as klausiau gal galima filtra plauti, tai sake galesi ismesti jai isplausi, o siuksle dezes ir negalima plauti, nes ten gale stovi variklis kuris neissiima, tai galiu palyginti su hoover, ten galima plauti ir filtra ir siuksliu deze nes issiima tas variklis gale, tai jokiu dulkiu, hoover yra mazesnis 8.5 cm, ir siauresnis, uz romba jo aukstis 9.5, hoover dirna tyliau ir per trumpesni laika geriau isvalo kilimine danga ir kampus, bet jame nera sepeciu valymo instrumentu ir jis nera toks protingas kaip roomba, sunkiau randa namuka, nevalo vienos vietos pirmin atgal kaip roomba, bet norint geresnio rezultato tiek viena tiek kita reikia uzdaryti vienam kambaryja, o nepaleisti po visus. ai dar hoover yra lieciamas skydelis, kaip samsung beros( ismanusis) tai nesunku paleisti ir kas dar gerai kad matosi kaip telefone padala kiek liko baterijos, o roomba tik parodo tada kai issikrauna, nesuprasi kada jau ipusejo baterijos nusedimas, o del krovimo ten rasoma kad negalima pasiekti giluminio issikrovimo, bet jai siurbi kas diena ar kas antra tai neijungtas gi neissikraus tiek kad bus hana visai ax.gif gal netgi kaip tik ijungta laikyti mazeja baterijos tarvavimo laikas, nes istisai dirba ji ten g.gif o Juoda yra zink mazas 8 cm ir kainuoja virs 600 lt. mirksiukas.gif bet pavadinimo nepamenu, praitoja temoja apie ji biskuti buvo uzsiminta.
Atsakyti