Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Puk @ 2013 11 25, 16:00)
tai sakė, kad vienu pakrovimu turi išvalyti iki 80 kv.m. per 2,5-3 val. Tai man per ilgai atrodo jis čia mozosis ir dar vienu pasikrovimu neišvalys visų grindų. Beje gali atsiųsti per kurjerį pabandymui, bet sakė, kad mokėsiu į abi puses, tai yra 30 lt.

Neapsigaukit - iki 80m2 - tai sausu režimu. Drėgnu valo mažiau.
Man pabandymui siuntė nemokamai - kainavo tik siuntimas atgal. Jei per DPD - 20Lt. Šiandien užsakiau per LP Express - 23Lt.
Visų namų ir man neapeina vienu pasikrovimu. Bet laviruoju kažkaip ax.gif . Ir kas svarbiausia - jis dirba visiškai tyliai, tad gali man mozotis aplink kad ir visą dieną, net ir naktį smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 lapkričio 2013 - 15:31
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 15:25)
Neapsigaukit - iki 80m2 - tai sausu režimu. Drėgnu valo mažiau.
Man pabandymui siuntė nemokamai - kainavo tik siuntimas atgal. Jei per DPD - 20Lt. Šiandien užsakiau per LP Express - 23Lt.
Visų namų ir man neapeina vienu pasikrovimu. Bet laviruoju kažkaip  ax.gif . Ir kas svarbiausia - jis dirba visiškai tyliai, tad gali man mozotis aplink kad ir visą dieną, net ir naktį  smile.gif .

sveikos,

man zinokit slapiai jis apeina apie 75-85 kvadratus, labia priklauso, kur kuba perstatau. jei dubliuojasi plotas, tai viso ir neisplauna. o kvadratura ir laikas labia panasus kaip iRobot nurode.
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 25, 19:50)
sveikos,

man zinokit slapiai jis apeina apie 75-85 kvadratus, labia priklauso, kur kuba perstatau. jei dubliuojasi plotas, tai viso ir neisplauna. o kvadratura ir laikas labia panasus kaip iRobot nurode.

Oho blink.gif , tai gal Jūs gudraujat ir su vandens konteineriu ir drėgna šluoste jungiat tipo šluotos režimą - kur juda tik tiesia linija, o ne pirmyn-atgal? g.gif Ištiesų nematau jokio "nusižengimo", jeigu taip robotuką paleist hihihi.gif . Arba gausit mokint, kur tą kubą geriausia statyt g.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 19:54)
Oho  blink.gif , tai gal Jūs gudraujat ir su vandens konteineriu ir drėgna šluoste jungiat tipo šluotos režimą - kur juda tik tiesia linija, o ne pirmyn-atgal?  g.gif Ištiesų nematau jokio "nusižengimo", jeigu taip robotuką paleist  hihihi.gif . Arba gausit mokint, kur tą kubą geriausia statyt  g.gif  blush2.gif .

Juodai, turbūt jau mėgaujies švaros kvapu? Ar nesigaili, kad pirkai?
Aš žaisiu ketvirtadienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 20:54)
Oho  blink.gif , tai gal Jūs gudraujat ir su vandens konteineriu ir drėgna šluoste jungiat tipo šluotos režimą - kur juda tik tiesia linija, o ne pirmyn-atgal?  g.gif Ištiesų nematau jokio "nusižengimo", jeigu taip robotuką paleist  hihihi.gif . Arba gausit mokint, kur tą kubą geriausia statyt  g.gif  blush2.gif .

O jei grindys švarios, tik dulkes reikia surinkti, tai ar negalima jungti tiesia linija g.gif tas pirmyn atgal gal labiau,kai patrinti reikia kur.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 25, 23:56)
Aš žaisiu ketvirtadienį ax.gif

Man sakė, atsiųsti gali savaitgaliui ax.gif O Jūs iš kur užsisakėte pabandymui, iš iRobot g.gif kai minėjo dėl pristatymo išlaidų, į vieną pusę ar abi? Kaip matau, skirtingai, nes man sakė į abi, o va kitai forumietei, tik į vieną pusę .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 19:54)

nu nea, leidziu plovimo rezimu, tik po antro sustojimo papildau konteineriuka, nes treciam jau neuztenka. beje pastebejau, kad pradziai ilgiau vandens uztekdavo, dabar greiciau issinaudoja - matyt ta puku kamuoliuka ant paduko dregnam valymui reiktu keisti tada griztu i senas vezes.
dabar vat spec skaiciuoju laika. 15:40 pradejau plauti - jau antra karta uzstaciau. pirma karta po val sugrojo, kad jau baige pirma plota. parasysiu kada jau baigs savo darbeli ir prasysis energijos.
dar manau, kad po nakties krovimo jis ilgiau atlaiko, bet nepatikrintas spejimas. ryt patikrinsiu, kazkaip nekreipdavau demesio.
bet siaip as ji kiekviena nakti ant laido laikau.
Atsakyti
Ar savo siurbliukus kraunate ijungtus? Manasis siandien atvaziavo, uzlipo i savo vieta krautis ir eme uzt garsiai, tai isjungiau, bet nesuprantu ar kraunasi.
Zodziu, siandien mums pirma diena, tai nesuprantam dar viens kito ax.gif
Pamaciau, kad uzia gal kad i konteineri siuksles krate. bet vistiek idomu kaip kraunate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 26 lapkričio 2013 - 17:37
Man sakė, atsiųsti gali savaitgaliui ax.gif O Jūs iš kur užsisakėte pabandymui, iš iRobot g.gif kai minėjo dėl pristatymo išlaidų, į vieną pusę ar abi? Kaip matau, skirtingai, nes man sakė į abi, o va kitai forumietei, tik į vieną pusę .
[/quote]
as 15Lt temokejau uz atvezima, kuriuos paskui grazino. bet kadangi buvau turbot pirma pirkeja, gal dar buvo neapsisprende...nes tik gave pasistenge atsiusti pries savaitgali (berods penktadieni ir pasiemiau) tai siunte per autobusu stoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzia: 26 lapkričio 2013 - 17:35
QUOTE(kryziuke @ 2013 11 26, 17:32)
Ar savo siurbliukus kraunate ijungtus? Manasis siandien atvaziavo, uzlipo i savo vieta krautis ir eme uzt garsiai, tai isjungiau, bet nesuprantu ar kraunasi.
Zodziu, siandien mums pirma diena, tai nesuprantam dar viens kito  ax.gif
Pamaciau, kad uzia gal kad i konteineri siuksles krate. bet vistiek idomu kaip kraunate?

Kaip kada, dazniausiai isjungiu, tada rodo tik baterijos padalas. Isjungtas greiciau pasikrauna.
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2013 11 26, 17:32)
Zodziu, siandien mums pirma diena, tai nesuprantam dar viens kito  ax.gif

man idomu kas roomba turi ar visada laikote ijunktus i elektos lizda, ar kai pasikrauna isjungiate? o jai pas jus robotukas su papildomu siuksliu konteineriu tai po darbo jis nuvaziaves i namuka issipurto tai tada ir uzia gana garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 25, 23:56)

Ne, dėl Braava nesigailiu schmoll.gif
bigsmile.gif

QUOTE(Puk @ 2013 11 26, 11:02)
O jei grindys švarios, tik dulkes reikia surinkti, tai ar negalima jungti tiesia linija g.gif  tas pirmyn atgal gal labiau,kai patrinti reikia kur.

Tai vava, aš ir taip pagalvojau. Dabar taip ir jungiu - šluotos režimą bet su šlapiu škurlium. Taip daugiau ploto išvalo.

QUOTE(Uzia @ 2013 11 26, 18:26)
nu nea, leidziu plovimo rezimu, tik po antro sustojimo papildau konteineriuka, nes treciam jau neuztenka. beje pastebejau, kad pradziai ilgiau vandens uztekdavo, dabar greiciau issinaudoja - matyt ta puku kamuoliuka ant paduko dregnam valymui reiktu keisti tada griztu i senas vezes.

Nu nieko sau blink.gif . Man tai tuo Mop režimu tikrai neišvalo tiek daug. Vakar leidau šluotos režimu šlapią, tai išvalė maždaug apie 100m2 - nu grubiai taip, neišskaičiuoju baldų užimamo ploto, tai realiai bus mažiau.
Prašom pasidalinti paslaptimis, kaip Jūs priverčiat jį mopinti patalpas taip ilgai g.gif . Ant laido laikau ir aš visą naktį mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(zaica @ 2013 11 27, 12:21)
man idomu kas roomba turi ar visada laikote ijunktus i elektos lizda, ar kai pasikrauna isjungiate? o jai pas jus robotukas su papildomu siuksliu konteineriu tai po darbo jis nuvaziaves i namuka issipurto tai tada ir uzia gana garsiai  mirksiukas.gif

Jei isjungsit is lizdo - vel issikraus.
Atsakyti