Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(zaica @ 2013 11 25, 11:41)
kiek supratau is kitu atsiliepimu tai ta kvadratura nurodyta navigacijos kubo, jis gal ir greiciua isvalo nei per nurodyta laika, bet tpliau 33 kw negali nuvaziuoti reikia pernesti kuba, nes jis apzymi plota kuri jam reikia isvalyti.

Aišku biggrin.gif tai gaunasi, kad reikia valyti po vieną kambarį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 11 23, 12:18)
Iš roboshop pirkote? O kas į komplektaciją įeina?

Iš iRobot.lt. Robotas, sausas antgalis, antgalis Pro-clean - su rervuaru vandeniui, 2 šluostės - sausam ir drėgnam valymui, paprastas pakrovėjas (4h krauna), navigacinis kubas, instrukcija - lietuvių kalba nėra. Atrodo viskas smile.gif .

QUOTE(Puk @ 2013 11 23, 13:27)
Jūs jau čia daug išsiaiškinusios apie Brava, kuo skiriasi Braava 320 nuo 380 , techniniai parametrai vienodi g.gif

Braava 320 ilgiau kraunas (10h doh.gif ), trumpiau valo, neturi Pro-clean talpos (galima naudoti nupirkus atskirai), nėra galimybės naudoti turbo kroviklį.

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 23, 14:43)
Vaa dabar ir pasimeciau. g.gif Tai jis man vienu valymu neisplaus viso buto grindu? blink.gif  Ir dar man pasistojo vienas klausimukas, kiek tarnauja tos sluostes?  Ar ju bus pakankamai prekyboj pakeitimui?
Juodai turbut intensyviai zaidzia su savo naujais zaisliukais, kad nei nesigirdi lotuliukas.gif

O Jūs vienu šluostės sudrėkinimu išplaunat visą butą? g.gif Man tai labai patogu jį į kiekvieną kambarį atskirai dėti, tuo pačiu išplaunu šluostę kaskart ir kitą kambarį plauna jau su švaria šluoste.
Šluostes galima visokias naudot, svarbu išmatavimai tiktų mirksiukas.gif .
Žaidžiu žaidžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Juodai,sakykit sąžiningai,pirkt man tą Braava savo Alloc grindims,ar ne biggrin.gif ? Juk žinot,kad jos kaip koks sugeriamas popierius,porą kartų brūkšt ir jau sausa šluota dry.gif . O kaip tas Braava,mano kokį 38 kv kambarį,išvalys per sykį? Jau kaip ir esu užtikrinta,kad man reikia,bet vis mėtausi. Labiausiai rūpi drėgnumas ,ar jo pakanka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 25 lapkričio 2013 - 11:56
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 12:35)

Na niekas neatsako į svarbiausią klausimą biggrin.gif Juodai, kiek kv.m. išplauna vienu pasikrovimu ir kiek laiko užtrunka išvalyti tam tikrą plotą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 25 lapkričio 2013 - 12:37
QUOTE(Puk @ 2013 11 25, 13:06)
Na niekas neatsako į svarbiausią klausimą  biggrin.gif  Juodai, kiek km.m. išplauna vienu pasikrovimu ir kiek laiko užtrunka išvalyti tam tikrą plotą ?

Pralinksmino laugh.gif .Aš čia mėtausi bijodama,kad mano kambariukų neįveiks,o čia moteriškės kilometrus ketina plauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 25, 13:24)
Pralinksmino laugh.gif .Aš čia mėtausi bijodama,kad mano kambariukų neįveiks,o čia moteriškės kilometrus ketina plauti thumbup.gif

Nesijuok, čia rašiau kv biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 25, 12:55)
Juodai,sakykit sąžiningai,pirkt man tą Braava savo Alloc grindims,ar ne  biggrin.gif ? Juk žinot,kad jos kaip koks sugeriamas popierius,porą kartų brūkšt ir jau sausa šluota dry.gif . O kaip tas Braava,mano kokį 38 kv kambarį,išvalys per sykį? Jau kaip ir esu užtikrinta,kad man reikia,bet vis mėtausi. Labiausiai rūpi drėgnumas ,ar jo pakanka?

Manau Alloc grindims jis yra tinkamas - netgi labai mirksiukas.gif . Turėtų išvalyti tokį plotą per vieną kartą. Drėgnumo pakanka. Naj pasiimkit pabandymui - padarysit teisingiausias išvadas mirksiukas.gif

QUOTE(Puk @ 2013 11 25, 13:06)
Na niekas neatsako į svarbiausią klausimą  biggrin.gif  Juodai, kiek kv.m. išplauna vienu pasikrovimu ir kiek laiko užtrunka išvalyti tam tikrą plotą ?

Vakar ploviau vienu pakrovimu - apie 26m2 miegamasis su drabužine, paskui mažių kambarys - 14,5m2, vyresnėlės kambarys - irgi ~14,5m2. Tai paskutinio viso gal ir neišplovė, bet anuos du tai normaliai. Laiko nematavau blush2.gif, pamatuosiu greitu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 lapkričio 2013 - 13:04
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 13:02)
Manau Alloc grindims jis yra tinkamas - netgi labai  mirksiukas.gif . Turėtų išvalyti tokį plotą per vieną kartą. Drėgnumo pakanka. Naj pasiimkit pabandymui - padarysit teisingiausias išvadas  mirksiukas.gif
Vakar ploviau vienu pakrovimu - apie 26m2 miegamasis su drabužine, paskui mažių kambarys - 14,5m2, vyresnėlės kambarys - irgi ~14,5m2. Tai paskutinio viso gal ir neišplovė, bet anuos du tai normaliai. Laiko nematavau blush2.gif, pamatuosiu greitu laiku.

ta prasme po miegamo ir drabuzines isplovimo jau reikejo ji krauti? o kiap roomba ar patiko?
Atsakyti
Tokia info: Robohop.lt Braava 380t robotuko komplektacija identiška kaip ir irobot.lt, turbo pakrovėjo neturi ir šluostės 2vnt., ne trys kaip rašoma. Minėjo, kad naujas produktas, tai bus redaguojama puslapyje esanti informacija ir bus pigesnis (man siūlė už 1400lt. - labai jau didelį antkainį užsidėję). Kad naujas produktas tai ir "t" raidę užrašę net nežino kuo skiriasi be ir su ta raide.

Turbūt teks pirkti kaip ir Roomba pirkom iš irobot, na bet dar palauksiu ką pasiūlys roboshop g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaica @ 2013 11 25, 14:11)
ta prasme po miegamo ir drabuzines isplovimo jau reikejo ji krauti? o kiap roomba ar patiko?

Nea, visuos tuos tris kambarius ploviau vienu pasikrovimu mirksiukas.gif .
Roomba visai nieko, vėliau truputį apie ją.
Papildyta:
A matėt, kad yra jau atsiradęs naujas Roomba modelis - 880? Sakė Lietuvoj turėtų atsirasti kitų metų pavasarį.
Atsakyti
Aš irgi nenuėmiau laiko kiek valė, bet išvalė miegamaji (14 kv. aisku lova nemaza tai nedaug tu grindu), drabuzine (gal kokie 8 kv) ir koridoriau dali. Tik pastebejau , kad jis ta pati plota vale ne viena karta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 14:02)

Tai va ir galvoju, kad per ilgai jis žais su tomis grindimis. Samsungą turiu, tai po jo su švabra greičiau praeinu biggrin.gif turbūt man jo nereikia. Šiandien kaip tik kalbėjau su konsultantu iš iRobot , tai sakė, kad vienu pakrovimu turi išvalyti iki 80 kv.m. per 2,5-3 val. Tai man per ilgai atrodo jis čia mozosis ir dar vienu pasikrovimu neišvalys visų grindų. Beje gali atsiųsti per kurjerį pabandymui, bet sakė, kad mokėsiu į abi puses, tai yra 30 lt.
Atsakyti