Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 21, 11:58)
o kiek jau laiko turite roomba, ar nebuvo jokiu gedimu kad garantinio prireiktu? ax.gif ir ar jau is detaliu kaska jau keitete, na filtrus, akumuliatoriu, ar sepetelius, ar dar kaska? ir kas ten per skystis komplektacijoja buna pridetas, tipo sepeteliams, ka jis ten duoda?

Geai nepamenu, gal apie du metus - du su puse g.gif
Keitėm vieną kartą tik filtrus, dabar jau vėl reikėtų keisti. Guminį šepetį vetėtų pakeisti nes susuktas siūlas įpjovė jį, bet neatodo kad siurbimo kokybė suprastėjo. Valau tikai ne taip dažnai kaip reikėtų.
Skysčio komplektacijoje jokio nebuvo, o beto nebūtų kur jo ten pilti g.gif
Pas mus komplektacijoje buvo be pilnos siurbliuko komplektacijos dar papildomi šepečiai ir šoninis šepetukas pridėta bei papildomas komplektas filtrų, dar pirkome o gal komplektacijoje buvo, du juodus švyturėlius/virtualias sienas, plius trečią gavome baltą dovanų.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 11 21, 12:28)
Skysčio komplektacijoje jokio nebuvo, o beto nebūtų kur jo ten pilti  g.gif

Gal koks alyvos buteliukas, ilasinti i sepeteliu isukimo angas, kad lengviau suktusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 21, 13:30)
Gal koks alyvos buteliukas, ilasinti i sepeteliu isukimo angas, kad lengviau suktusi? g.gif

šepetėliai lengvai įsistato, o galai plasmasiniai. Nebent kepurėles vieno galo sutepti, nes jos nusiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 11 21, 12:34)
šepetėliai lengvai įsistato, o galai plasmasiniai. Nebent kepurėles vieno galo sutepti, nes jos nusiima  g.gif

laba, noriu paklausti tu kas turi irobot modeliukus, ar jusu siurbliuko pakrovejas, tas blokas toks kur prie namuko yra, ar skleidzia keista garsa, toki lyg kaip cipima lengva, nerimauju ar cia taip turi buti ar ne? aciu uz pasisakymus. Ir gal kas turite lietuviska instukcija roomba 770, ar is tos 7 kartos, nes manau ten panasu, buciau labai dekinga 4u.gif turiu nauja daikta, be instrukcijos ir nezinau nuo ko pradeti, pakrausiu 16 val. o ten dar ji gal paruosti darbui reikia, nes ant to serinio sepetelio yra uzdetas per viduri susegimas plasmasinis, tai ji nuimti reikia? ka dar reikia padaryti?
Atsakyti
QUOTE(zaica @ 2013 11 21, 15:55)
laba, noriu paklausti tu kas turi irobot modeliukus, ar jusu siurbliuko pakrovejas, tas blokas toks kur prie namuko yra, ar skleidzia keista garsa, toki lyg kaip cipima lengva, nerimauju ar cia taip turi buti ar ne? aciu uz pasisakymus. Ir gal kas turite lietuviska instukcija roomba 770, ar is tos 7 kartos, nes manau ten panasu, buciau labai dekinga  4u.gif turiu nauja daikta, be instrukcijos ir nezinau nuo ko pradeti, pakrausiu 16 val. o ten dar ji gal paruosti darbui reikia, nes ant to serinio sepetelio yra uzdetas per viduri susegimas plasmasinis, tai ji nuimti reikia? ka dar reikia padaryti?

Mano siurblio pakrovėjas neskleidžia jokio garso.

Instrukciją nežinau kur nukišau g.gif Mes išpakavom, ištraukėm lapeli kuris būna įkištas prie akumuliatoriaus (turi kyšoti galas permatomos plėvelės. O daugiau nepamenu kaip ten kas apipakuota buvo) ir pakrovus paleidom dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 lapkričio 2013 - 15:11
QUOTE(juratela @ 2013 11 21, 15:11)
Mano siurblio pakrovėjas neskleidžia jokio garso.

Instrukciją nežinau kur nukišau  g.gif  Mes išpakavom, ištraukėm lapeli kuris būna įkištas prie akumuliatoriaus (turi kyšoti galas permatomos plėvelės. O daugiau nepamenu kaip ten kas apipakuota buvo) ir pakrovus paleidom dirbti.

nu va o mano skleidzia, girdisi tyloja toks tarsi kaip buna virdulys sniokscia tyliai, tai bijau dabar junkti ir krautis, o gal cia elektra kokia trumpina, net ir nezinau, kad roboto nesugadintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaica @ 2013 11 21, 17:27)
nu va o mano skleidzia, girdisi tyloja toks tarsi kaip buna virdulys sniokscia tyliai, tai bijau dabar junkti ir krautis, o gal cia elektra kokia trumpina, net ir nezinau, kad roboto nesugadintu  doh.gif

Pas mane irgi yra garsas, bet labai tylus - į cypimą nepanašus, labiausiai panašus į kompiuterio skleidžiamą garsą.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 21, 17:24)
Pas mane irgi yra garsas, bet labai tylus - į cypimą nepanašus, labiausiai panašus į kompiuterio skleidžiamą garsą.

na jo gal kaskiek ir i kompiuterio, skambinau klausiau i irobot, tai sake normalu buna taip, yra leistina riba to garso, tai kai girdisi gerai ausi prisikisus tik tai nieko tokio. smile.gif
Atsakyti
Spekit, kas pas mane sian svarina namus cool.gif
Ogi Roomba 780, nors atrodo jis kaip Roomba 790 - spalva tokia... nors ant dugno aiskiai parasyta 780 unsure.gif . Ar tai reiskia, kad spalva galima pasirinkti?... Tada noriu balto 780 bigsmile.gif
Tai va, turiu bandomaji modeli, o savo nauja Braava 380 ruosiuosi jungt pirmam pasikrovimui bigsmile.gif . Kiek laiko reikia ji krauti pirma karta? g.gif

Aj, ka tik perskaiciau - arba pernakt, arba kol indikatorius bus melynas smile.gif
Ar lauketkuri pernakt? As jauciu nesulauksiu, nebent, jei kaip pirmakart jis ilgai krausis tik... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 lapkričio 2013 - 15:52
Nuostabiausia tarnaite musu seimoje LG Hom-bot dulkiu siurblys robotukas,
puikiai valo, ir kiek sutaupo laiko!
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 22, 15:41)
Spekit, kas pas mane sian svarina namus cool.gif
Ogi Roomba 780, nors atrodo jis kaip Roomba 790 - spalva tokia... nors ant dugno aiskiai parasyta 780 unsure.gif . Ar tai reiskia, kad spalva galima pasirinkti?... Tada noriu balto 780  bigsmile.gif
Tai va, turiu bandomaji modeli, o savo nauja Braava 380 ruosiuosi jungt pirmam pasikrovimui bigsmile.gif . Kiek laiko reikia ji krauti pirma karta? g.gif

Aj, ka tik perskaiciau - arba pernakt, arba kol indikatorius bus melynas smile.gif
Ar lauketkuri pernakt? As jauciu nesulauksiu, nebent, jei kaip pirmakart jis ilgai krausis tik... unsure.gif

as laukiau smile.gif nes kai melyna lempute dega, gali but tik 80% pasikroves..
Atsakyti
QUOTE(Omertaa @ 2013 11 22, 17:03)
Nuostabiausia tarnaite musu seimoje LG Hom-bot dulkiu siurblys robotukas,
puikiai valo, ir kiek sutaupo laiko!

koks modelio NR.?
Atsakyti