Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 19:11)
Uzia , parodykit savo juodas grindis... labai smalsu blush2.gif ... galit su robotuku, kad butu i tema hihihi.gif
Papildyta:

4u.gif  dziaugiuos padejusi isigyt gera daikta  bigsmile.gif

cia juodu grindu foto, ne tokia kokybiska, nes su tel daryta..
user posted image

o sluoste slapiam valymui tikrai nekeiciu tik praskalauju rankomis po tekanciu vandeniu (kai mopuojat su sluota juk mopo ir nekeiciat, tiesiog isplaunat).
kadangi pas mane pirmas aukstas bendra erdve (virtuve, koridoriukas ir svetaine), tai tas 40kv yra panasiai puse viso ploto..o daznai apacia valant sluoste nepalieka dryziu..tad ja praskalauju tik karta. pacioje pradzioje skalaudavau gal 4 kartus.
sausu valymu (kadangi ji naudoju ten, kur ilgiau nevalau) sluoste, taip, keiciu. beje, neturiu daugiau originaliu tad dedu tiesiog panasaus dydzio mikropluosto sluostes pirktas blizgiu pav valymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzia: 20 lapkričio 2013 - 14:33
QUOTE(Uzia @ 2013 11 19, 16:44)
Minusas tik perkant lt negausit versijos 380t, o priedus teks atskirai isigyti -kol kas sake laukt iki sausio galo.

Tai kad nėra jokios versijos 380t unsure.gif . Šiandien kalbėjau su pardavėju, tai sakė, kad 380 tas pats kaip 380t mirksiukas.gif . Ta t raidelė aceit dabar jau neberašoma. Ir komplektacijoj sakė paprastas kroviklis, o ne turbo, kris pakrauna per 2 valandas. Štai Roboshop rašo, kad pasikrovimo trukmė 2 valandos, ir prie jų parduodamo modelio t raidelė yra. Gal pas juos reikia paklausti, ar tikrai komplektacijoj yra tas per 2 valandas pakraunantis turbo kroviklis g.gif .

Beje, Uzia, gražios grindys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 lapkričio 2013 - 15:32
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 15:30)
Tai kad nėra jokios versijos 380t unsure.gif . Šiandien kalbėjau su pardavėju, tai sakė, kad 380 tas pats kaip 380t mirksiukas.gif . Ta t raidelė aceit dabar jau neberašoma. Ir komplektacijoj sakė paprastas kroviklis, o ne turbo, kris pakrauna per 2 valandas. Štai Roboshop rašo, kad pasikrovimo trukmė 2 valandos, ir prie jų parduodamo modelio t raidelė yra. Gal pas juos reikia paklausti, ar tikrai komplektacijoj yra tas per 2 valandas pakraunantis turbo kroviklis g.gif .

Beje, Uzia, gražios grindys  thumbup.gif

Dekui, grazios, bet reiklios wink.gif
o del versijos 380t, oficialioje parduotuvej prie versijos t yra turbo pakrovejas...irobot
galbut sis lt pardavejas neturi tiesiog sios versijos...
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 20, 17:08)
Dekui, grazios, bet reiklios wink.gif
o del versijos 380t, oficialioje parduotuvej prie versijos t yra turbo pakrovejas...irobot
galbut sis lt pardavejas neturi tiesiog sios versijos...

Turit dabar gerą pagalbininką bigsmile.gif .
Bet ten tokios kaip 380 versijos išvis nėra unsure.gif . Matau, prie 380t aiškiai parašyta, kad turbo kroviklis yra. Keista kažkaip... Kas jei ne oficialūs iRobot atstovai Lietuvoje turėtų pirmieji turėti paskutinius modeius g.gif . Nieko nesuprantu... doh.gif . Ar man čia pardavėjas kažką suvėlė unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 16:17)
Turit dabar gerą pagalbininką  bigsmile.gif .
Bet ten tokios kaip 380 versijos išvis nėra  unsure.gif . Matau, prie 380t aiškiai parašyta, kad turbo kroviklis yra. Keista kažkaip... Kas jei ne oficialūs iRobot atstovai Lietuvoje turėtų pirmieji turėti paskutinius modeius  g.gif . Nieko nesuprantu...  doh.gif . Ar man čia pardavėjas kažką suvėlė  unsure.gif .

gal tiesiog pas juos pasene zinios...instrukciju knygutej pas mane irasyta, kad turbo pakrovejas parduodamas atskirai. bet ten yra instrukcija braava 300series. gal tada dar ir nebuvo 380t, kai sia knygele spausdino..nes grafos tik 320 ir 380 bei zvaigzdute uzdeta papildomiem priedam.
o kiek usa psl ziurinejau ar amazonej visur jau tik 380t ir zmoniu atsiliepimuose raso ta pati, kad t versija su turbo krovikliu...
gal iRobot pasidometu saavo tiekeju, jei parasytumet, kad roboshop turi su turbo pakroveju ar usa puslapiuose irasyta, kad jis itrauktas..
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 20, 17:24)
gal tiesiog pas juos pasene zinios...instrukciju knygutej pas mane irasyta, kad turbo pakrovejas parduodamas atskirai. bet ten yra instrukcija braava 300series. gal tada dar ir nebuvo 380t, kai sia knygele spausdino..nes grafos tik 320 ir 380 bei zvaigzdute uzdeta papildomiem priedam.
o kiek usa psl ziurinejau ar amazonej visur jau tik 380t ir zmoniu atsiliepimuose raso ta pati, kad t versija su turbo krovikliu...
gal iRobot pasidometu saavo tiekeju, jei parasytumet, kad roboshop turi su turbo pakroveju ar usa puslapiuose irasyta, kad jis itrauktas..

tik va kazi ar tas turbo pakrovejas nekenkia robotukui, gal greiciau baterija nusideves, nes gauna vistiek didele doze adrenalino g.gif
Juoda o jus dar negavote savo robotuku?
Atsakyti
O gal turite kuri Braava 380 lietuvišką instrukciją?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 20, 19:52)
tik va kazi ar tas turbo pakrovejas nekenkia robotukui, gal greiciau baterija nusideves, nes gauna vistiek didele doze adrenalino  g.gif
Juoda o jus dar negavote savo robotuku?

Dar negavau, rytojturi issiusti, tai poryt gausiu.
QUOTE(Loora @ 2013 11 20, 20:14)
O gal turite kuri Braava 380 lietuvišką instrukciją?

Kad dar nera lietuvisku instrukciju. O kam Jums?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 20:15)
Kad dar nera lietuvisku instrukciju. O kam Jums?

Aha ir man sake kad dar vertimo stadijoje biggrin.gif As irgi laukiu penktadieni. thumbup.gif Pabandymui 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Skaitau jau trečiąją temą ir galutinai susibalamūtinau.

Rinkausi siurbliuką, bet dabar jau imu svarstyti, ar visgi man nereikėtų plovėjo? doh.gif

Pas mane kelių aukštų patalpos, tai bet kokiu atveju aš savo pagalbininką nešiočiau per aukštus. Grindys dabar medinės, bet atsiras ir laminato, yra ir plytelių. Kilimėliai tik prie durų ir vaiko kambaryje šioks toks. Gyvūnų viduje nėra, tai pagrinde yra vis susidarantys dulkių "katinai" po baldais, dulkės po nuolatinių remontų, na o trupiniai nebent virtuvėje. Nu ir aš šeriuosi neblogiau, negu gyvūnas, mano plaukų pilna visur biggrin.gif

Tai jau net nebežinau... Imsiu turbūt irgi pasibandymui, bet kaip suprantu, Samsung niekas neduoda, roboshop.lt irgi? Dėl siurblių tai buvau apsistojusi ties Samsung su talpa papildoma, bet dabar atsirado su išstumiamais šepetėliais, tai kaip ir tas man praktiškesnis atrodo? Gal yra turinčių būtent šiuos modelius? g.gif Nes jais susidomėjimą aš mačiau ankstesnėse temose, bet konkrečių atsiliepimų neužtikau, gal nebent praleidau. Šiaip man patiko iClebo, bet jų Lt nėra...
Plovėjais dar nesidomėjau, apie juos pradėjau galvoti tik po Juodai reportažų.
Atsakyti
Sveiki,

Vis paskaitau temutę, nes jau gavus robotuką siurbliuką galvojau apie plaunantį siurbliuką ax.gif Aišku jau ne vienri metai jį turiu.
Jeigu ko nesupainiojau, tai Braava neperšlapiai plauna, nes pas mane visur uosio parketas, tai kaip ir tinkamiausias būtų iš plaunačių, kad balučių nepaliktų g.gif
Reikės regzti planą huliganą, gal kalėdų seniui laišką parašyti biggrin.gif Nors pirma reikėtų išbandymui pasiimti gal, nes taip kaip siurbliuką nupirko nė nebandę biggrin.gif Na, vistik, maža ką gal per drėgnai plaus g.gif

O siurbliukas pas mane Roomba 780 wub.gif Vyro didelis siurprizas, nes tik trumpai buvau užsiminus, pabumbėjus vieną dieną, nes virtuvėje pastoviai siurblys stovėdavo dėl trupinių po vaikų valgymo, o jis staigiai kitą dieną parveža nupirkęs doh.gif biggrin.gif Nepamainomas pagalbininkas, nes trupinių ir dulkių sočiai pas mus doh.gif Netgi kišu po lova kad dulkes susiurbtų (nes lovos bortai labai žemi, tai keliu groteles ir kišu), puikiai susiurbia dulkes thumbup.gif , nesusuka jokių kamuolių kaip kad kažkas čia rašė (nebent rašyta buvo ne apie Roomba 780).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 lapkričio 2013 - 10:22
QUOTE(juratela @ 2013 11 21, 11:18)
Sveiki,

Vis paskaitau temutę, nes jau gavus robotuką siurbliuką galvojau apie plaunantį siurbliuką  ax.gif Aišku jau ne vienri metai jį turiu.
Jeigu ko nesupainiojau, tai Braava neperšlapiai plauna, nes pas mane visur uosio parketas, tai kaip ir tinkamiausias būtų iš plaunačių, kad balučių nepaliktų  g.gif 
Reikės regzti planą huliganą, gal kalėdų seniui laišką parašyti  biggrin.gif  Nors pirma reikėtų išbandymui pasiimti gal, nes taip kaip siurbliuką nupirko nė nebandę  biggrin.gif  Na, vistik, maža ką gal per drėgnai plaus  g.gif

O siurbliukas pas mane Roomba 780  wub.gif  Vyro didelis siurprizas, nes tik trumpai buvau užsiminus, pabumbėjus vieną dieną, nes virtuvėje pastoviai siurblys stovėdavo dėl trupinių po vaikų valgymo, o jis staigiai kitą dieną parveža nupirkęs doh.gif  biggrin.gif  Nepamainomas pagalbininkas, nes trupinių ir dulkių sočiai pas mus  doh.gif  Netgi kišu po lova kad dulkes susiurbtų (nes lovos bortai labai žemi, tai keliu groteles ir kišu), puikiai susiurbia dulkes  thumbup.gif , nesusuka jokių kamuolių kaip kad kažkas čia rašė (nebent rašyta buvo ne apie Roomba 780).

o kiek jau laiko turite roomba, ar nebuvo jokiu gedimu kad garantinio prireiktu? ax.gif ir ar jau is detaliu kaska jau keitete, na filtrus, akumuliatoriu, ar sepetelius, ar dar kaska? ir kas ten per skystis komplektacijoja buna pridetas, tipo sepeteliams, ka jis ten duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 21 lapkričio 2013 - 11:00