Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Super thumbup.gif
Papildyta:
roboshop matau 1800 Lt kažkur. Radau http://www.ebay.com/...G-/310744779180. Tik nebandžiau iki galo užsakyti, bet manau pigiau turėtų gautis 4u.gif
Papildyta:
Oi nepamačiau, kad į Lietuvą nesiunčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 11 19, 13:27)
Super  thumbup.gif
Papildyta:
roboshop matau 1800 Lt kažkur. Radau http://www.ebay.com/...G-/310744779180. Tik nebandžiau iki galo užsakyti, bet manau pigiau turėtų gautis  4u.gif
Papildyta:
Oi nepamačiau, kad į Lietuvą nesiunčia  doh.gif

Žiūrėkit iRobot.lt - ten pigiau, nei Roboshop. Gaunas panaši kaina, kaip siunčiantis iš svetur 4u.gif
Jei norit iš svetur pirkti - nors tikrai nesugalvoju, kodėl reiktų, nes perkant vietoje su garantiniu daug paprasčiau, - galima pirkti per tarpininkus. Aš taip plautuvę virtuvei pirkau iš UK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 12:32
Super mintis. Juk brolis užsieny gyvena. Reiks paklaust. ax.gif
Atsakyti
Perkant is svetur, dar turbut reiketu atkreipt demesi i itampas, kistukus (nors cia gal ne beda, perejimu visokiu yra pirkti).
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 11 19, 12:34)
Super mintis. Juk brolis užsieny gyvena. Reiks paklaust.  ax.gif

Man rodos jie yra visi is jav atsivezti, tad manau del sroves turetu tikt.
Irobot 1150 mokejau. Dar uz siuntima i kauna 15lt berods, kuriuos rase, kad grazino (netikrinau smile.gif), kai pasakem, kad pasiliekam.
Minusas tik perkant lt negausit versijos 380t, o priedus teks atskirai isigyti -kol kas sake laukt iki sausio galo.

Del suniuko plauku-nzn. Bet, kai paleidau pirma kart ant nevalytu grindu, visas dulkes bent jau sustumde i kultuniukus:)
Beje, pries apsisprendziant testui padejo ir Juodos senesnio modelio fotoreportazas smile.gif dekui.

O siaip as pati neblogai seriuosi, tik plaukai ilgi wink.gif tad vonioj jis man visada susuka plauku gumuliukus ir apie ratukus apsisuka(nors tam jie padare tokias ipjovas patogiam plauku salinimui)

Beje internete buvo jav vienas is neigiamu atsiliepimu, kad po men sugedo navigacija ir robotukas eme vaikscioti xaotiskai, o servisas nesirenge jam pakeisti prekes ar kzks tokio... Del to dabar stengiuosi ji naudoti kas diena ir stebiu ar ir man jis nesukvailios...galesiu parasyt, jei kazkas tokio nutiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzia: 19 lapkričio 2013 - 15:53
QUOTE(Uzia @ 2013 11 19, 16:44)
Irobot 1150 mokejau. Dar uz siuntima i kauna 15lt berods, kuriuos rase, kad grazino (netikrinau smile.gif), kai pasakem, kad pasiliekam.
Minusas tik perkant lt negausit versijos 380t, o priedus teks atskirai isigyti -kol kas sake laukt iki sausio galo.

Del suniuko plauku-nzn. Bet, kai paleidau pirma kart ant nevalytu grindu, visas dulkes bent jau sustumde i kultuniukus:)
Beje, pries apsisprendziant testui padejo ir Juodos senesnio modelio fotoreportazas smile.gif dekui.

O siaip as pati neblogai seriuosi, tik plaukai ilgi wink.gif tad vonioj jis man visada susuka plauku gumuliukus ir apie ratukus apsisuka(nors tam jie padare tokias ipjovas patogiam plauku salinimui)

Beje internete buvo jav vienas is neigiamu atsiliepimu, kad po men sugedo navigacija ir robotukas eme vaikscioti xaotiskai, o servisas nesirenge jam pakeisti prekes ar kzks tokio... Del to dabar stengiuosi ji naudoti kas diena ir stebiu ar ir man jis nesukvailios...galesiu parasyt, jei kazkas tokio nutiktu.

o kiap jis valosi mazo praeinamumo zonose, kaip tarp lovos ir spintos, pvz jai kilimas per viduri o jam sonus tik reikia apvalyti palei sienas?ir jis isvalo viena kambari poto eina i kita ar po truputi pasivalo visur jai durys neuzdarytos bus? ir su ta sausa sluoste, tai prie jos prilimpa tie plaukai ir trupuniai ar sustubia kur palei siena?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 19, 16:21)
o kiap jis valosi mazo praeinamumo zonose, kaip tarp lovos ir spintos, pvz jai kilimas per viduri o jam sonus tik reikia apvalyti palei sienas?ir jis isvalo viena kambari poto eina i kita ar po truputi pasivalo visur jai durys neuzdarytos bus? ir su ta sausa sluoste, tai prie jos prilimpa tie plaukai ir trupuniai ar sustubia kur palei siena?

priklauso, kokio plocio ta prieinama zona, jei near vietos jam kur apsisukt - uzstrigs ir uzgros muzikele. pas mane vonia yra pastatoma ir uz jos jis tarp vonios ir sienos pastringa - ten siauras praejimas ir atsitrenkia i vamdzi. tada nei pirmyn nei atgal. bet jei vonia bent siek tiek atitraukiu (bent pora cm daugiau) jis kazkaip issisuka, bet tos vietos gerai jau neisvalo.
jei tarp kilimo ir spintos ar lovos bus plotis jam pravaziavimui - isvalys. bet ant kilimuku jis nelipa, net ir zemiausius, trumpo plauko. Vaiko kambaryje yra mazas kilimukas, tai jis pakrasciais apeina ir niekad dar nebuvo uzlipes. tarp kilimuko ir spintos, jei nepaslenku kilimuko ir lieka 5cm tarpas - jis nevaziuoja. turi buti takas per robotuko ploti. siaip as dazniausiai stengiuosi kilimuka suvyniot.
jo trajektorija priklauso kur padesit siurbliuka - jis eina is kaires I desine. jei padesit arciausiai desinio krasto, tai pabaigs valyt ta krasciuka ir toliau ims nauja trajektorija. Jei judejimo kelyje bus atviros durys, tai jis nesisuks, o judes toliau savo linija. nebent kambarys labai ilgas ir nebetelpa i navigacinio kubo kvadratura, tada apsisuks nors ir viduryje kambario ir isvalys tik tiek, kiek siekia kubas.
as tik ji isivaizdavau kitaip, kad jei yra stakta, kubas nebepasiekia kito kambario (nes ten signalas siunciamas i lubas ir i robotuka), bet man, kuba padejus antro auksto hole, robotukas apeina visus 3 kambarius. miegamajame tik vieno krasto nekabina, ar del sienos, ar del to, kad jau kvadratura per didele..tad miegamaji valau atskirai uzdarius duris.
per ilga zaidima, rasit kur geriausiai pastatyti kuba, kad jis apeitu visa plota.
bet, bet kuriuo atveju, jei norit, kad vienu jungimu (be kubo perkelimo) isvalytu didesni plota, rekomenduociau is karto prasyti dvieju kubu.
kai daznai valau, tai trupinukai dazniausiai lieka sluostej. bet jei va ilgiau nevalius tai jis palieka ir trupinuku - nebutinai palei siena, gali buti apsisukimo vietoje. pas mane virtuve tokia zona, kur trupinukai nenyksta smile.gif bet paleidus sausa ir paskui slapia valyma, ju nebelieka smile.gif
ka papildomai darau, jei jau grindys nevalytos kelias dienas, tai sluoste isvalius puse ploto (apie 40kvadratu) paspaudziu pauze ir isskalauju.
Atsakyti
beje, merginos, bet kuriuo atveju rekomenduociau prasitestuoti, ypac, jei gyvenat vilniuje. Kiekviena mes individuali ir turim skirtinga reiklumo laipsni. as nors ir labia reikli I kai kuriuos dalykus galiu uzmerkt akis, kai matau, kad kompensuojasi kitos sritys, ir musu kiekvienos namams reikalingi skirtinga prieziura. jei pagrindinis erzelis trupinukai, gal siurbliukas yra ir geresnis sprendimas. man esme yra dulkes ir juodu grindu blizgesys smile.gif su siurbliuku as to buciau neissprendus..
taip pat, jei mokat anglu kalba, tai be galo naudinga pasiskaityti visus atsiliepimus internetineje erdvej. aisku yra visokiu zmoniu, kurie mato tik blogi ir pan. bet is keletos komentaru gali susidaryti nuomone, su kokiais minusais susidursi ir ar tai tave erzins. viena moteris piktinosi, kad reikia ipilti vandens ir uzdejineti sluoste ir sake, kad pirktu prietaisa, kuris padetu isvengti bet kokio ranku drekinimo smile.gif as si prietaisa suvokiu kaip buiti palengvinancia ir elementaria indaplove, kaip jau cia kazkas minejes, indai i ja patys irgi nesulipa, tad uzdeti sluoste, ijungti, o paskui pajungti prietaisa pakrauti - tik menkutes laiko ir fiziniu jegu sanaudos palyginus su gaunama nauda.
Bet kuriuo atveju, issibandymas savaitgaliui, manau, pades susidaryt nuomone - ar tai tas prietaisas, kuris palengvins jusu buiti, ar jusu namuciams reikia kazko kito.
Atsakyti
Uzia , parodykit savo juodas grindis... labai smalsu blush2.gif ... galit su robotuku, kad butu i tema hihihi.gif
Papildyta:

4u.gif dziaugiuos padejusi isigyt gera daikta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 19, 17:55)

kai daznai valau, tai trupinukai dazniausiai lieka sluostej. bet jei va ilgiau nevalius tai jis palieka ir trupinuku - nebutinai palei siena, gali buti apsisukimo vietoje. pas mane virtuve tokia zona, kur trupinukai nenyksta smile.gif bet paleidus sausa ir paskui slapia valyma, ju nebelieka smile.gif
ka papildomai darau, jei jau grindys nevalytos kelias dienas, tai sluoste isvalius puse ploto (apie 40kvadratu) paspaudziu pauze ir isskalauju.

tai kaip supratau nekeiciate sluostes po kiekvieno kambario islovimo, kaip ten kitos daro? nes 40 kw tai jau 2-3 kambariai, ane? o kilimu pas jus nera, ar su rankiniu siurbliuku siurbiate?

Juoda, parasykite savo nuomone kai gausite brava ir irobot mirksiukas.gif , irobot idomu kaip, ar patiks ir koki madeliuka gausite ax.gif

saplvinga, kaskada rasete kad buvo baliukas pas jus ir abu robotukai buvo pajungti, o tai abu iskarto vienu metu dirbo, nesusipyko? ir ar LG is pirmo karto issiurbe trupinukus visokius, ar antra karta reikejo krauti ir pakeisti, nes vistiek jau kai baliukas tai isivaizduoju ant zemes rasi ko tik nori, o jai dar vaiku buta, tai oho, nemenka uzduotis susitvarkyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:11)
Uzia , parodykit savo juodas grindis... labai smalsu blush2.gif ... galit su robotuku, kad butu i tema hihihi.gif
Papildyta:

4u.gif  dziaugiuos padejusi isigyt gera daikta  bigsmile.gif

o jums Juoda nuolaidos nepadare geros? jug tiek istikruju jusu deka buvo parduoda brava modeliuku ax.gif as jau buciau reikalavusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Irobot 1150 mokejau. Dar uz siuntima i kauna 15lt berods, kuriuos rase, kad grazino

Atrodo, kad kainas jie individualiai nustatineja hihihi.gif. Man truputi brangiiau gavosi unsure.gif ... nors galejo uz reklama nuolaida padaryt rolleyes.gif ... bet as aisku nesakiau, kad reklamuoju ax.gif ... , nes is tikruju tik faktus pateikiau. Bet, jei sugalvosiu siurbli pas juos pirkt, reikes issimusinet smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:18)
Atrodo, kad kainas jie individualiai nustatineja hihihi.gif. Man  truputi brangiiau gavosi unsure.gif ... nors galejo uz reklama nuolaida padaryt rolleyes.gif ... bet as aisku nesakiau, kad reklamuoju ax.gif ... , nes is tikruju tik faktus pateikiau. Bet, jei sugalvosiu siurbli pas juos pirkt, reikes issimusinet  smile.gif .

tai va butinai! thumbup.gif
Atsakyti