Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Juodai @ 2013 11 18, 10:38)
Na ką, laukiu atvykstant ryt ar poryt savo naujojo Braava 380  wub.gif ir kažkelinto Roomba pabandymui  cool.gif .

o iš kur ir kokiom sąlygom jūs imat pabandymui?
Jei jau rašėt, pasikartokit blush2.gif kažkaip neužfiksavau, nes labiau gilinausi į bandymų rezultatus
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 18, 12:45)
Tad pirkdamos prasykit versijos 380t, kuri turi turbo pakroveja, pakraunanti per dvi val ir po dvi sluostes(pas mane tik po viena sausam ir slapiam).

Aš pirkau iš robochop.lt.ten rašė,kad bus 380t,bet gavau 380 g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2013 11 18, 13:12)
Gal ne visai robotas, bet kaip šitas įrenginys?
Gal kas turi?

Kolege turi, neatsidziaugia.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 18, 15:50)
Kolege turi, neatsidziaugia.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 13:36)
Na tas garantinis tų siurblių tai ir juokingas duoda vos 1 metams,dabar net tam samsungiui naujausiam duota 6 mėnesių garantija  doh.gif apsurdas,pas mane siublys jau metai ,spjaunu pro petį,remonto nereikėjo ir tikiuosi nereiks.  unsure.gif

Kiek mačiau Roomba ir Samsung duoda 2 metus garantijas, tik akumuliatoriams duoda 0,5 metų.
QUOTE(keistuole @ 2013 11 18, 14:40)
o iš kur ir kokiom sąlygom jūs imat pabandymui?
Jei jau rašėt, pasikartokit  blush2.gif  kažkaip neužfiksavau, nes labiau gilinausi į bandymų rezultatus

Imu iš iRobot - nieko papildomai nereikia, atsiunčia, kainuoja tik išsiuntimas atgal. Ėmiau ir iš Roboshop, tačiau jiems reikėjo palikti užstatą, kurį grąžinus prekę, be jokių problemų grąžino.
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 18, 11:45)
Turiu braava 380 - nerealus pagalbininkas! Jis net ir varda savo gavo - robotukas Bravijus smile.gif

Sveikos, o prieš paleidžiant dirbti Braava 380, reikia išsiurbti grindis? Turiu jau leidimą išsirinkti siurbliuką, tai ir renkuos drinks_cheers.gif Noriu turbūt kad siurbtų, tai sis kaip ir netiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 18 lapkričio 2013 - 20:27
Braava yra ne siurbiukas, o plovejas-skuduriukas robotukas. Jokiu trupiniu jis nesurenka, nebent paleidus sausu valymu susluostys dulkes mirksiukas.gif . Leidziant ji dregnu valymu geriausia pries tai issiurbliuoti patalpa, nors neseniai viena naudotoja rase, kad jungia ji kasdien, kartais pries dregna ijungia sausa valyma ir siurblio jai kaip ir netruksta smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 18, 20:50)
Braava yra ne siurbiukas, o plovejas-skuduriukas robotukas. Jokiu trupiniu jis nesurenka, nebent paleidus sausu valymu susluostys dulkes  mirksiukas.gif . Leidziant ji dregnu valymu geriausia pries tai issiurbliuoti patalpa, nors neseniai viena naudotoja rase, kad jungia ji kasdien, kartais pries dregna ijungia sausa valyma ir siurblio jai kaip ir netruksta  smile.gif .

Va šitas ir man "užkliuvo" . Hmmm kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2013 11 18, 20:53)
Va šitas ir man "užkliuvo" . Hmmm kaip sunku  doh.gif

Na siurbliuko pasigendu nebent virtuvej, kur, turint vaiku, trupiniu netruksta.
Bet jei nepatingiu ijungti robotuko kas diena, tai ju neprisiiaupia, o tie keletas prilimpa prie sausos sluostes.
Cia kam ko labiau reikia. Man problema su reikliom juodom grindim - plaunant likdavo dryziai, tekdavo arba vandeni keist ir keist, arba plaut daznai. O dabar nesuku galvos.
Nors vyras pradziai skeptiskai ziurejo i sia uzgaida ir net maste, kad siurbliukas geriau nei mopas..gavus Braviju, jau po poros dienu linksejo galva ir sako itikinai.
Dabar visiem sveciam pasakoja, koki nuostabu seimos nari turim wink.gif ir jau i langu robota nebeziuri skeptiskai, o sako laikas robotizuotis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Loora @ 2013 11 18, 20:21)
Sveikos, o prieš paleidžiant dirbti Braava 380, reikia išsiurbti grindis? Turiu jau leidimą išsirinkti siurbliuką, tai ir renkuos  drinks_cheers.gif Noriu turbūt kad siurbtų, tai sis kaip ir netiks  g.gif

Beje, pirma karta paleisdama robotuka, nesiurbiau taip pat, nors grindys buvo ilgai nevalytos. Pirma paleidau sausa valyma, paskui slapia ir puikiai isvale.
Dabar irgi, kadangi 1as aukstas gyvenamasis tai leidziu cia praktiskai kas diena, o antra auksta reciau..tada pirma sausu ir antra karta slapiu -rezultatas puikus.
Papildyta:
Pries perkant irgi narsciai visus uzsienio forumu atsiliepimus, kol galiausiai apsisprendziau.
Pirkau is irobot, bet pries tai irgi apmokejau isankstine sask bei, pasiskaicius cia foruma, kad yra tokia galimybe, pasiprasiau savaitgali issibandyti.
Buvo mintis siustis is Amazones. Bet kaina gaunasi labai panasi, nes amazonej suvedus visa info, kai paskaiciavo muita ir siuntima - gavosi apie 1200. Ir dar lieka rizika, koks jus ten atvaziuos ir kaip su garantiniu. Tik ten pliusas -380t bei gali pasiimti priedu -sluosciu ar pan, o cia jie dar priedu neturi..laukiu, kol tures kuba.
Na tikiuosi kazkam pades mano nuomone. Tik nepamirst reik apsisprendziant, kam ko labiausiai reikia..
As pati grondis dazniau mopuodavau nei siurbdavau, tad tikrai norejau, kad siurbliukas ir plautu.
O plaunanti siurbli scoobos principu turejau, bet ne robota - tad taip pat reikedavo investuot tiek laika, tiek fiziniu jegu... Ir likdavo gana slapios grindys, kas isdziudavo dryziukais...todel scooba nesusizavejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzia: 18 lapkričio 2013 - 21:35
QUOTE(Uzia @ 2013 11 18, 22:47)
Cia kam ko labiau reikia. Man problema su reikliom juodom grindim - plaunant likdavo dryziai, tekdavo arba vandeni keist ir keist, arba plaut daznai. O dabar nesuku galvos.

Reiklios grindys - taip pat mano problema. Nors ne juodos, spalva gana praktiška, tačiau jau pirmą kartą jas plaudama supratau, kad turėsiu problemą doh.gif . Braava tokiu atveju - tikras išgelbėtojas thumbup.gif .
ir jau i langu robota nebeziuri skeptiskai, o sako laikas robotizuotis smile.gif

O, koks supratingas vyras thumbup.gif . Na, kai įsigysit langų plovėją, būtinai parašykit čia savo įspūdžius. Gal gi gerą variantą rasit ax.gif .
Pirkau is irobot, bet pries tai irgi apmokejau isankstine sask bei, pasiskaicius cia foruma, kad yra tokia galimybe, pasiprasiau savaitgali issibandyti.
Buvo mintis siustis is Amazones. Bet kaina gaunasi labai panasi, nes amazonej suvedus visa info, kai paskaiciavo muita ir siuntima - gavosi apie 1200. Ir dar lieka rizika, koks jus ten atvaziuos ir kaip su garantiniu. Tik ten pliusas -380t <...>

Va nesuprantu, kuom tas 380t skiriasi nuo 380? Jei žiūrėti oficialų tinklapį iRobot.com, tai ten kitokio nėra, tik 380t. Ar nebus tik mūsiškiai iRobot atstovai tiesiog pamiršę t raidelę prirašyt? g.gif Klausiau jų vakar, ar galima bus prie jų parduodamo modelio jungti turbo kroviklį (galvojau, kad toks skirtumas tarp 380 ir 380t), sakė, kad galima bus, tik kol kas neturi to kroviklio pardavime.Tad darau išvadą, kad tokio 380 tiesiog nėra, o yra 380t.
Atsakyti
Sakot su tuo sausu valymu sustumia? Mes turėsime šunį, kurio plaukų namie tikrai bus ir nemažai. Iškart galvojau apie robotą siurblį, bet mane netgi pagąsdino, kad užsikimš greit biggrin.gif Tai gal šitas variantas geresnis? Plovimas man aktualu, o va jeigu sustumtų tai aš su kokiu stambesniu rankiniu siurbliu tada susiurbčiau. Virtuvėj taip ir darau, nes ten pastoviai trupinių yra. Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 11 19, 13:08)
Sakot su tuo sausu valymu sustumia? Mes turėsime šunį, kurio plaukų namie tikrai bus ir nemažai.

Buvau kėlus ankstesnėj temoj nuotraukas. Nežinau, kaip su šuns plaukais, bet su dulkėm po lova va kaip susitvarkė - čia iškart šlapiu valymu:
prieš
user posted image

po
user posted image

šluostė
user posted image

Kai leidau sausą valymą dieną prieš tai išsiurbtoj patalpoj, vaizdas po valymo buvo toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 12:21