QUOTE(Loora @ 2013 11 18, 20:53)
Va šitas ir man "užkliuvo" . Hmmm kaip sunku
Na siurbliuko pasigendu nebent virtuvej, kur, turint vaiku, trupiniu netruksta.
Bet jei nepatingiu ijungti robotuko kas diena, tai ju neprisiiaupia, o tie keletas prilimpa prie sausos sluostes.
Cia kam ko labiau reikia. Man problema su reikliom juodom grindim - plaunant likdavo dryziai, tekdavo arba vandeni keist ir keist, arba plaut daznai. O dabar nesuku galvos.
Nors vyras pradziai skeptiskai ziurejo i sia uzgaida ir net maste, kad siurbliukas geriau nei mopas..gavus Braviju, jau po poros dienu linksejo galva ir sako itikinai.
Dabar visiem sveciam pasakoja, koki nuostabu seimos nari turim
ir jau i langu robota nebeziuri skeptiskai, o sako laikas robotizuotis
Papildyta:
QUOTE(Loora @ 2013 11 18, 20:21)
Sveikos, o prieš paleidžiant dirbti Braava 380, reikia išsiurbti grindis? Turiu jau leidimą išsirinkti siurbliuką, tai ir renkuos
Noriu turbūt kad siurbtų, tai sis kaip ir netiks
Beje, pirma karta paleisdama robotuka, nesiurbiau taip pat, nors grindys buvo ilgai nevalytos. Pirma paleidau sausa valyma, paskui slapia ir puikiai isvale.
Dabar irgi, kadangi 1as aukstas gyvenamasis tai leidziu cia praktiskai kas diena, o antra auksta reciau..tada pirma sausu ir antra karta slapiu -rezultatas puikus.
Papildyta:
Pries perkant irgi narsciai visus uzsienio forumu atsiliepimus, kol galiausiai apsisprendziau.
Pirkau is irobot, bet pries tai irgi apmokejau isankstine sask bei, pasiskaicius cia foruma, kad yra tokia galimybe, pasiprasiau savaitgali issibandyti.
Buvo mintis siustis is Amazones. Bet kaina gaunasi labai panasi, nes amazonej suvedus visa info, kai paskaiciavo muita ir siuntima - gavosi apie 1200. Ir dar lieka rizika, koks jus ten atvaziuos ir kaip su garantiniu. Tik ten pliusas -380t bei gali pasiimti priedu -sluosciu ar pan, o cia jie dar priedu neturi..laukiu, kol tures kuba.
Na tikiuosi kazkam pades mano nuomone. Tik nepamirst reik apsisprendziant, kam ko labiausiai reikia..
As pati grondis dazniau mopuodavau nei siurbdavau, tad tikrai norejau, kad siurbliukas ir plautu.
O plaunanti siurbli scoobos principu turejau, bet ne robota - tad taip pat reikedavo investuot tiek laika, tiek fiziniu jegu... Ir likdavo gana slapios grindys, kas isdziudavo dryziukais...todel scooba nesusizavejau..