Turiu braava 380 - nerealus pagalbininkas! Jis net ir varda savo gavo - robotukas Bravijus
Jei turite dideli plota ir pretenzingas grindis - jums jo reikia;)
Jau menesi naudoju ji kas diena ir ne minutei nesigailiu: dirba tyliai, valo svariai, navigacija nereali -neepalieka nevalytu plotu ir visus pakrascius pravalo idealiai.
Tiesa, tai ne siurblys - jis nerenks trupiniu, bet pvz virtuveje valant kas diena, labai patogu paleisti sausa valyma, o tada dregnu.
Pas mus pirmas aukstas juodos plyteles, apie 85kvadratus. Nors grindys sildomos - vienos vandens talpos pilnai uztenka pirmam aukstui.
Valo dregnai ilgiau nei 2val kaip kad raso instrukcijoje, dregnai apie 3-3,5val. Sausai apie 4val.
Minusai, kurie kitiem atrodo reiksmingi (man kaip suprantat - ne
), kad nenuvaziuoja pasikrauti. Turi paimti laida ir jungti i lizda. Pasikrauna per ~4val - va cia didesnis minusas, kuri turiu pripazinti. Tad pirkdamos prasykit versijos 380t, kuri turi turbo pakroveja, pakraunanti per dvi val ir po dvi sluostes(pas mane tik po viena sausam ir slapiam).
Dar koki patobulinima imciau - dar viena navigacijos kuba, kad plaunant butu apimamas visas plotas, nes dabar tenka ji perkelti ir paleisti plovejs is naujo, be to reik atrast taskus, kurioj vietoj statyt- bet tai greitai pastebima. Sausu valymu vieno kubo pirmam aukstui per akis, nors raso, kad aprepia tik 72kvad.m.
Plovejo aukstis nedidelis, tad isvalo ir po tuoletu ir po miegamojo lova -nerealu.
Dar minusiukas, kad pirmam aukste baldai neauksti ir jam bejudant nosyte palenda po baldais, kur yra ijungimo mygtukas - issijungia. Nors tai ivyksta retai, kai jis juda labai tiesia trajektorija po baldu, ir uzgroja pagalbos prasancia muzikele, vis tik minusiukas, kad reik gelbet Bravijuka ir atspaust pauze.
Smagu, kad jis turi borteliu pojuti, nelipa ant kilimuku, o vonioje pas mus mazutis 0,5cm bortelis ir net palikus atidarytas duris jis neiseina is vonios. Cia kam aktualu, kad nenukristu nuo laiptu.
Tiek plyteles, tiek plaukiojanti parketa valo gana sausai.
Siurbliuku nenaudoju- jei valot kas diena ar kas antra - sauso ir dregno valymo uztenka.
Na, manau, is viso rasinelio supratot, kokia suzaceta juo esu ir kaip labai jis palengvino mano buiti.
Dabar jau svajoju apie langu robotuka -planas 2014m