Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:15)

Tiesą sakant nematavau, kaip švariai išplauna, bet tas gaivus kvapas įėjus į kambarį po plovimo man nepaliko abejonių dėl Braava poreikio bigsmile.gif . Braava žemas, telpa man po visom komodom, po lovom - labai neprastai apšniukštinėja visur - pati su šluoste tiek nepasiekiu, o jei noriu pasiekti, užknisa nuolat lankstytis norint po baldais išplaut. Va pagrindinė priežastis, dėl ko noriu Braava. Apilnk kėdes po stalu jis irgi neblogai apčiuožinėja, gal tik reikia jas plačiau pastatyt. Scooba kitaip, jis visur netilpo. Ir tas jo aptarnavimas - visiškai su Jumis sutinku - nevilioja visai. Bet su Braava kitaip. Ten tik šluostę išplauni ir papildai talpą vandenėliu. Galit net rankom neplaut, o turėt kelias šluostes,pvz tiek, kiek kambarių. Tada tik suterliotą nuimat, uždedat švarią sudrėkintą ir pirmyn. Dienos gale šluostes į skalbenkę ir nešvaraus rankų darbo praktiškai nelieka  bigsmile.gif . Juk nebandėt Braava, kaip supratau  unsure.gif .

Oi kaip veža mane tokie pasisakymai. Tuoj susigundysiu doh.gif
Iš kokių firmų tu imi pabandymui ir kaip su jais susitari? Juk kaip suprantu pati ne vilnietė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 14 lapkričio 2013 - 21:00
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 21:59)
Iš kokių firmų tu imi pabandymui ir kaip su jais susitari? Juk kaip suprantu pati ne vilnietė.

Ėmiau iš šitos. Nemokamai atsiuntė per autobusų siuntas, nereikėjo jokio užstato pervest, kainavo tik siuntimas atgal iki adresato bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 14, 21:26)
Ėmiau iš šitos. Nemokamai atsiuntė per autobusų siuntas, nereikėjo jokio užstato pervest, kainavo tik siuntimas atgal iki adresato  bigsmile.gif .

Braavo aš pas juos nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 18:33)
Braavo aš pas juos nematau blush2.gif

Eikit į el.parduotuvę - ten dešinėje yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, laukiu atvykstant ryt ar poryt savo naujojo Braava 380 wub.gif ir kažkelinto Roomba pabandymui cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 18, 11:38)
Na ką, laukiu atvykstant ryt ar poryt savo naujojo Braava 380  wub.gif ir kažkelinto Roomba pabandymui  cool.gif .

Sveikinu apsiprendus dėl Braava 4u.gif . Kadangi,Juodai,esate "kaltininkė" mano viso savaitgalio darbo prie kompo ieškant paties pačiausio,geriausio,siurbliausio robotuko,tai nekantriai lauksiu ataskaitos,juolab,kad mūsų grindys panašios ax.gif .Namie primygtinai garsiai svajoju ir dūsauju,tai Kalėdų senelis turėtų būti visai kurčias,jei neišgirstų biggrin.gif
Perkasiau krūvą robotukų apžvalgų ir kažko užsimaniau iClebo Arte. Apie tą korėjietį geri atsiliepimai,ličio akumas,nechaotiškas judėjimas,grįžimas pabaigti darbo po pasikrovimo ir dar kažkas,jau neatsimenu kas. Bėda,kad nėra Lt atstovų,bet juk galima atsisiųsti. Niekas jais nesidomėjot?
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 18, 12:25)
Sveikinu apsiprendus dėl Braava  4u.gif . Kadangi,Juodai,esate "kaltininkė" mano viso savaitgalio darbo prie kompo ieškant paties pačiausio,geriausio,siurbliausio robotuko,tai nekantriai lauksiu ataskaitos,juolab,kad mūsų grindys panašios  ax.gif .Namie primygtinai garsiai svajoju ir dūsauju,tai Kalėdų senelis turėtų būti visai kurčias,jei neišgirstų  biggrin.gif
Perkasiau krūvą robotukų apžvalgų ir kažko užsimaniau iClebo Arte. Apie tą korėjietį geri atsiliepimai,ličio akumas,nechaotiškas judėjimas,grįžimas pabaigti darbo po pasikrovimo ir dar kažkas,jau neatsimenu kas. Bėda,kad nėra Lt atstovų,bet juk galima atsisiųsti. Niekas jais nesidomėjot?

laugh.gif
Linkiu išsirinkti patį geriausią mirksiukas.gif .
Dėl siurbliuko robotuko mano logika tokia: kaip rašė Laukine25, pirmenybę teikiu gamintojams, kurie specializuojasi robotų srityje. Dėl chaotiško judėjimo nusprendžiau nesibaiminti, nes kiek mačiau video, tai judėdamas jis po kelis kartus tą pačią vietą praeina, kai tuo tarpu tvarkingai judantys tik po vieną kartą - tai reiškia, jei nesusiurbė iškart visko, antrąkart negrįš "pasitaisyti" unsure.gif . Dėl pasikrovimo ir grįžimo atgal - ar man to reikia? g.gif Turiu bendrą erdvę apie 80m2, kurią vienu siurbimu atitinkamas Roomba turi įveikti. Pakui atskiri kambariai - tiesiog nunešu ten, uždarau duris ir lai dirba. Dėl ličio baterijos - pradėjau abejoti, ar tikrai jin tokia tinkama robotui. Kodėl tada specializuoti robotų gamintojai nediegia tokių? g.gif Ličio baterija greičiau išsikrauna, vadinasi trumpesnis roboto darbo laikas. Garantija tiek vienam akumuliatoriui, tiek kitam suteikiama vienoda. Ir paskutinis punktas - renkuosi pardavėją, kuris nebūtų už jūrų marių, kad reikalui esant, galima būtų lengvai susisiekti ir spręsti iškilusias problemas.
Vat taip smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 lapkričio 2013 - 12:01
Turiu braava 380 - nerealus pagalbininkas! Jis net ir varda savo gavo - robotukas Bravijus smile.gif
Jei turite dideli plota ir pretenzingas grindis - jums jo reikia;)
Jau menesi naudoju ji kas diena ir ne minutei nesigailiu: dirba tyliai, valo svariai, navigacija nereali -neepalieka nevalytu plotu ir visus pakrascius pravalo idealiai.
Tiesa, tai ne siurblys - jis nerenks trupiniu, bet pvz virtuveje valant kas diena, labai patogu paleisti sausa valyma, o tada dregnu.
Pas mus pirmas aukstas juodos plyteles, apie 85kvadratus. Nors grindys sildomos - vienos vandens talpos pilnai uztenka pirmam aukstui.
Valo dregnai ilgiau nei 2val kaip kad raso instrukcijoje, dregnai apie 3-3,5val. Sausai apie 4val.
Minusai, kurie kitiem atrodo reiksmingi (man kaip suprantat - ne smile.gif), kad nenuvaziuoja pasikrauti. Turi paimti laida ir jungti i lizda. Pasikrauna per ~4val - va cia didesnis minusas, kuri turiu pripazinti. Tad pirkdamos prasykit versijos 380t, kuri turi turbo pakroveja, pakraunanti per dvi val ir po dvi sluostes(pas mane tik po viena sausam ir slapiam).
Dar koki patobulinima imciau - dar viena navigacijos kuba, kad plaunant butu apimamas visas plotas, nes dabar tenka ji perkelti ir paleisti plovejs is naujo, be to reik atrast taskus, kurioj vietoj statyt- bet tai greitai pastebima. Sausu valymu vieno kubo pirmam aukstui per akis, nors raso, kad aprepia tik 72kvad.m.
Plovejo aukstis nedidelis, tad isvalo ir po tuoletu ir po miegamojo lova -nerealu.
Dar minusiukas, kad pirmam aukste baldai neauksti ir jam bejudant nosyte palenda po baldais, kur yra ijungimo mygtukas - issijungia. Nors tai ivyksta retai, kai jis juda labai tiesia trajektorija po baldu, ir uzgroja pagalbos prasancia muzikele, vis tik minusiukas, kad reik gelbet Bravijuka ir atspaust pauze.
Smagu, kad jis turi borteliu pojuti, nelipa ant kilimuku, o vonioje pas mus mazutis 0,5cm bortelis ir net palikus atidarytas duris jis neiseina is vonios. Cia kam aktualu, kad nenukristu nuo laiptu.
Tiek plyteles, tiek plaukiojanti parketa valo gana sausai.
Siurbliuku nenaudoju- jei valot kas diena ar kas antra - sauso ir dregno valymo uztenka.
Na, manau, is viso rasinelio supratot, kokia suzaceta juo esu ir kaip labai jis palengvino mano buiti.
Dabar jau svajoju apie langu robotuka -planas 2014m wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 18, 12:45)
Turiu braava 380 - nerealus pagalbininkas! Jis net ir varda savo gavo - robotukas Bravijus smile.gif

Dabar jau svajoju apie langu robotuka -planas 2014m wink.gif

Šaunu, kad įsigijot pagalbininką ir džiaugiatės juo 4u.gif .
O apie langų plovėją robotą savo nuomonę rašiau ankstesniame puslapyje, berods, ir video nuorodą įkėliau, kaip jis dirba. Na šitas man visai nepatiko schmoll.gif . Per daug terlionės man su juo. Pas mus langų belekiek, visi vitrininiai, tačiau nė vieno atsidarančio nėr, išskyrus duris į terasas. Tam, kad jį įjungt, reikėtų 2 žmonių. Dirba jis lėtai, valo tik vieną lango pusę. Be visa kita - du stiklo paketai lange, vadinas langas per storas gaunas - neveiks jo pritraukimo magnetai.
Bet gal tik mano atveju jis nieko gero unsure.gif . Pasidomėsit, pasižiūrėsit, gal Jums labai tiks. O gal irgi greitai "atšoks" noras, kaip kad man mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ne visai robotas, bet kaip šitas įrenginys?
Gal kas turi?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 18, 12:11)
Šaunu, kad įsigijot pagalbininką ir džiaugiatės juo 4u.gif .
O apie langų plovėją robotą savo nuomonę rašiau ankstesniame puslapyje, berods, ir video nuorodą įkėliau, kaip jis dirba. Na šitas man visai nepatiko  schmoll.gif . Per daug terlionės man su juo. Pas mus langų belekiek, visi vitrininiai, tačiau nė vieno atsidarančio nėr, išskyrus duris į terasas. Tam, kad jį įjungt, reikėtų 2 žmonių. Dirba jis lėtai, valo tik vieną lango pusę. Be visa kita - du stiklo paketai lange, vadinas langas per storas gaunas - neveiks jo pritraukimo magnetai.
Bet gal tik mano atveju jis nieko gero unsure.gif . Pasidomėsit, pasižiūrėsit, gal Jums labai tiks. O gal irgi greitai "atšoks" noras, kaip kad man  mirksiukas.gif

Na as apie si galvoju, bet gal iki kitu metu dar pasiulys kazka tobulesnio...
http://www.ecovacs.c.....7 Series.html
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2013 11 18, 14:20)

Taisingai.. doh.gif . Ne vien tas ant svieto yra lotuliukas.gif . Na, aš palauksiu tobulo varianto, kažko panašaus į Braava mirksiukas.gif .
Atsakyti