Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(spalvinga @ 2013 11 12, 09:41)
Acha,tai,kad paragauji to malonumo ir negali sustot  essen.gif .

Aš ir manau,kad perparduoti robotą siurblį gali tik arba brokuotą arbą nelabai veikiantį,valantį...Jeigu geras robotukas tokių minčių nekiltų  schmoll.gif

na kitiem manaupagal ju gyvenimo buna netinka, jai pvz irobot, jis nelabai gali dirbti vienas, arba Lg kaip rase spalvinga ir vieno nepalieka, nes buna kur uzstringa, ar samsungas irgi lygei tas pats, ziurek ar po baldais palenda ir uzstinga nes per mazai jam vietos ten, tai zonems uzknisa juos ten gelbeti, greiciau siurbliu praeina, tai pilnai as juos suprantu, o pas tuos namie kur nera jokiu kliuciu, dirba vieni, tai ir neparduoda, ar seip gi emigracija didele, tai ir kam ten vienas jis stoves namie, parduoda kam jo labiau reikia. smile.gif visokiu yra visokiu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 09:32)
drisciau nesutikti  biggrin.gif kaip gali skooba ar brava isplauti svariau, jei ji su tuo paciu skurliu mozoja visa laika tik karts nuo karto "dasidrekindamas" sluoste, kai tuo tarpu as viena kambari plaudama 2-3 kartus praskalauju skurli 

Jūs neatidžiai skaitote. Aš rašiau, kad jei plausite kasdien pati rankomis po 1-2k. su "škurliais ar stebuklingom šluotom", tikiu, kad gal namai ir bus švarūs kaip kad plautų robotai. Bet esminiai skirtumai yra du:
1. Nuo "škurlių" bent kai aš plaudavau, man likdavo vandens žymės, nors naudodavau spec. priemones. Neatmetu, kad gal Jūs esate atradusi stebuklingas, nuo kurių nelieka. Pasidalinkite, gal plaunančios rankomis tai įvertins.
2. Man gaila laiko plauti po 2k.dienoj rankomis grindis. Plaunant rečiau, man netinka švara. Jei kažkam negaila laiko- valio, lai plauna kaip kas išmano. Jei tenkina švara plaunant rankomis ir retai, puiku. O plaunant kartą ar du/savaitę su "škurliais" niekada nepasieksit tokios švaros kaip plaunant Scooba ar juolabiau Brava kasdien/2k.

QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 10:17)

o jei neapsaugoti nuo kliuciu (kedes nesukeltos ir t.t) tai jie abu ir pastringa neiskiose vietose, ir neisvalo kai kuriu vietu  mirksiukas.gif

na ir svytureliu pagalba galima atskirti,kad pirmiausia visiskai issiurbtu viena patalpa, paskui kita, ir tada trecia...

Jei nesirankiosit išmėtytų daiktų, nesukelsite kėdžių, Roomba tiesiog jas apvažiuos. Pas mane yra ir kilimai ir ganėtinai "pavojingi" siurbliams baldai, tačiau Roomba niekad nepastringa, neklaidinkite skaitytojų. Žinoma, jei paliksite užuolaidas, laidus ar puponautus išmėtytus, norėčiau pamatyti kaip su savo "škurliais" išplausite grindis jų nepakeldama doh.gif

Roomba turi švyturėlius, kuriais galima atskirti pagal poreikį erdves.

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 12, 10:23)
na kitiem manaupagal ju gyvenimo buna netinka, jai pvz irobot, jis nelabai gali dirbti vienas

blink.gif blink.gif Iš kur tokia info? Pas mane siurbliai namie tvarkosi vieni. Grįžus randu robotą stotelėj, o namus- švarius. Brava tvarko naktį arba palieku irgi išeidama iš namų kažkuriam kambary, kad nesusiplaktų su tvarkančiu Roomba, tada randu sustojusį šalia savo "proto kubo"

Žodžiu, aš šia tema išsakiau viską, kas kam aktualu, lai sprendžia patys smile.gif Man nebeaktuali nei ši tema, nei šie pokalbiai, nes ko reikėjo, įsigyjau. Tiesiog norėjau patarti iš savo patirties toms, kurios domisi. Ginčytis ir diskutuoti neturiu laiko. Geros dienos, merginos ir gero pasirinkimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 11:17)
cia ziuriu dvi nuomones- arba Jusu, arba neteisinga  lotuliukas.gif

niu sorry, kad pasirodžiau tokia keulė, kuri nemoka kitos nuomonės išklausyt 4u.gif . Bet kad Jūs truputį painiojotės - Jūsų klausė apie Roomba, o Jūs skundžiatės apie Scooba, tai nesusilaikiau doh.gif . Scooba man irgi nepatiko (vat Jums ir tokia pat nuomonė, kaip Jūsų), bet ne dėl to, kad nešvariai išplautų, o dėl kitų niuansų, kuriuos aprašiau anksčiau.
lygiai taip pat kaip jus, taip ir as pries tris metus blaskiausi tarp roombos, samsungo ir buvau uzsikepusi to plaunamo robotuko  smile.gif ismeginau, ir issirinkau kas man atrode geriausia.

O kur gavote Samsung pabandymui?
-tam kad tris kartus tureciau ta ploveja leisti,tris kartus vandeni turesiu jam keisti(pripildyti),o dar ir skudura plauti su rankutemis mirksiukas.gif ar ne taip  g.gif

Taip drinks_cheers.gif , kalbant apie Braava, papildot vandenį, išskalbiat šluostę švariam, aš ir su muilu skalbdavau ir leidžiat. O stebuklingą šluostę mirkot į tą patį vandenį, kuris švarus būna tik mirkant pirmą kartą, t.y. gerai sudrėkinat, bet neišplaunat. Tad teigti, kad su ja švariau išplaunat, nei su Braava, nelabai galima smile.gif . drinks_cheers.gif , kad rankų nereikia terliotis, bet tik tiek.
Tiesa, o Braava Jūs bandėte? Jei ne, būtinai pabandykit 4u.gif. Gal tada kitaip kalbėsit, nes po Scooba bandymų aš lygiai taip pat tariau sau - na jau geriau stebuklinga šluostė smile.gif .
dar skirtumas tarp musu- pas jus vienas auksta  mirksiukas.gif laiptus as vistiek turiu siurbti ir plauti ne su robotuku pagalba  4u.gif

drinks_cheers.gif - nė vienas robotas kol kas nešvarina laiptų.

Papildyta:
dar karta atsiprasau uz savo nuomone ir sekmes visoms renkantis savo  augintines 4u.gif

Nėra čia ko atsiprašinėti irnesakyk.gif . Diskutuojam juk 4u.gif .
Turbūt tos, kurios jau turi įsigiję kokį robotą, vietiek yra šališkos - juk nesakysi dabar, kad jų daiktas blogas, kai tiek pinigų išleista ax.gif .
Kaip ir aš dabar - baisiai noriu to Braava 380, tai gal kiek ir sutirštinu spalvas apie jį kalbėdama blush2.gif ... vis noris trūks plyš pateisinti nemažas išlaidas...
Dėl roboto siurblio aš galvojau analogiškai, kaip Jūs dabar dėl plovėjo - ai, pati, kas čia - 0,5h ir namai išsiurbliuoti, ne generališkai, bet taip... kasdieniškai smile.gif. Bet pasiskaičius merginų pasisakymų, pakeičiau nuomonę (kaip matot, nėra ji jau tokia teisinga blush2.gif ), užsimaniau siurbliuko-robotuko... dabar beliko tik vyro nuomonę pakeisti... doh.gif

Kaip matot, nemažai bendrų taškų atradau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 12:24)
Žodžiu, aš šia tema išsakiau viską, kas kam aktualu, lai sprendžia patys smile.gif Man nebeaktuali nei ši tema, nei šie pokalbiai, nes ko reikėjo, įsigyjau. Tiesiog norėjau patarti iš savo patirties toms, kurios domisi. Ginčytis ir diskutuoti neturiu laiko. Geros dienos, merginos ir gero pasirinkimo. 4u.gif

Ačiū Jums už pasisakymus. Man jie labai vertingi ir logiški bigsmile.gif .
Geros dienos Jums taip pat ir švarių namų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 lapkričio 2013 - 11:32
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 11:24)
Jūs neatidžiai skaitote.

Pirmiausiai sveikinu Jus su sauniais pirkiniais 4u.gif
bet as Jus pasiurpinsiu biggrin.gif as neplaunu grindu kelis kartus per diena, as net neplaunu ju kasdien biggrin.gif
kuom plaunu jau pasidalinau, ir ne skurli esme,o nugrezime ir sluotos manevringume 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 11:36)
-niu sorry, kad pasirodžiau tokia keulė, kuri nemoka kitos nuomonės išklausyt  4u.gif . Bet kad Jūs truputį painiojotės - Jūsų klausė apie Roomba, o Jūs skundžiatės apie Scooba, tai nesusilaikiau doh.gif . Scooba man irgi nepatiko (vat Jums ir tokia pat nuomonė, kaip Jūsų), bet ne dėl to, kad nešvariai išplautų, o dėl kitų niuansų, kuriuos aprašiau anksčiau.

-O kur gavote Samsung pabandymui?

-Taip  , kalbant apie Braava, papildot vandenį, išskalbiat šluostę švariam, aš ir su muilu skalbdavau ir leidžiat. O stebuklingą šluostę mirkot į tą patį vandenį, kuris švarus būna tik mirkant pirmą kartą, t.y. gerai sudrėkinat, bet neišplaunat. Tad teigti, kad su ja švariau išplaunat, nei su Braava, nelabai galima smile.gif .  , kad rankų nereikia terliotis, bet tik tiek.

- as neipainioju, parasiau apie plaunancia skooba- o manes klausia apie siurbiancia roomba blink.gif tai ir suplakiau du atsakymus i viena biggrin.gif

- visus bandymo objektus buvau paiemusi is pazistamu- todel galejau naudotis ne valanda, ne pusdieni ir ne viena diena

-tai cia Jus del ypatingos svaros tos braavos norit, ar del laiko taupymo g.gif del svaros savo abejones issakiau - as bent plaunu ta skudura nors ir "murziname" min 3-4ltr vandens kibire, o robotukas tik drekina mirksiukas.gif ir dar pasiekiu visus kampus,kur robotukas neitilpo (po lovom, tarp kedziu, stalu koju, uz kokios spinteles ir t.t.) o del laiko paziurekit, kiek jus ji trunkat "aptarnauti"- man per daug terliones- tikrai trumpiau trunku rankiniu budu- ir net nesuslapdama ranku blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 11:36)

-Turbūt tos, kurios jau turi įsigiję kokį robotą, vietiek yra šališkos - juk nesakysi dabar, kad jų daiktas blogas, kai tiek pinigų išleista  ax.gif .

-Kaip ir aš dabar - baisiai noriu to Braava 380, tai gal kiek ir sutirštinu spalvas apie jį kalbėdama blush2.gif ... vis noris trūks plyš pateisinti nemažas išlaidas...
-Dėl roboto siurblio aš galvojau analogiškai, kaip Jūs dabar dėl plovėjo - ai, pati, kas čia - 0,5h ir namai išsiurbliuoti, ne generališkai, bet taip... kasdieniškai  . Bet pasiskaičius merginų pasisakymų, pakeičiau nuomonę (kaip matot, nėra ji jau tokia teisinga blush2.gif ), užsimaniau siurbliuko-robotuko... dabar beliko tik vyro nuomonę pakeisti...  doh.gif

- atrodo niekur nerasiau, kad samsungas geriausias g.gif tik rasiau, kodel pasirinkau butent ji 4u.gif ir net parasiau, kad jis nesiurbia ideliai smile.gif
- na jeigu jis Jums taip patinka,tai imkit ir nesukit galvos mirksiukas.gif nes visada kirbes mintis, vat o jei butu dabar robotukas... biggrin.gif
- ne, nei del roboto siurblio, nei del plovejo as nemasciau pradzioj kaip Jus- man ju reikejo po du abiejuose aukstuose biggrin.gif ir tik po visu eksperimentu liko vienas pirmame aukste 4u.gif

taip, kad jei reiktu balsuoti, as prabalsuociau uz bet kuri padoresni siurbiama robotuka biggrin.gif o del plaunamo dar susilaikyciau - na nebent su kokiom vienkartinem sluostem jei butu - isplove, ismetei ir viskas smile.gif

ir dabar esu uzsikepusi langu valymo robotuko biggrin.gif tik bijau,kad jis labiau terlios tuos langus nei plaus unsure.gif biggrin.gif atrodo neblogai valo, tik kazin kaip saulei pasvietus tie langai atrodo lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...r...ndoro&sm=12

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 14:50)
- visus bandymo objektus buvau paiemusi is pazistamu- todel galejau naudotis ne valanda, ne pusdieni ir ne viena diena 

Žinokit, tiek Scooba, tiek Braava gavau iš pardavėjo pabandymui tikrai ne valandai ir ne pusdieniui. Tiek vieną, tiek kitą gavau ketvirtadienį, turėjau ilgus savaitgalius bandymams, o pirmadienį išsiunčiau atgal. Tad manyčiau, per tiek laiko nuomonę tikrai galėjau susidaryt.
-tai cia Jus del ypatingos svaros tos braavos norit, ar del laiko taupymo  g.gif del svaros savo abejones issakiau - as bent plaunu ta skudura nors ir "murziname" min 3-4ltr vandens kibire,  o robotukas tik drekina  mirksiukas.gif ir dar pasiekiu visus kampus,kur robotukas neitilpo (po lovom, tarp kedziu, stalu koju, uz kokios spinteles ir t.t.) o del laiko paziurekit, kiek jus ji trunkat "aptarnauti"- man per daug terliones- tikrai trumpiau trunku rankiniu budu- ir net nesuslapdama ranku  blush2.gif 

Tiesą sakant nematavau, kaip švariai išplauna, bet tas gaivus kvapas įėjus į kambarį po plovimo man nepaliko abejonių dėl Braava poreikio bigsmile.gif . Braava žemas, telpa man po visom komodom, po lovom - labai neprastai apšniukštinėja visur - pati su šluoste tiek nepasiekiu, o jei noriu pasiekti, užknisa nuolat lankstytis norint po baldais išplaut. Va pagrindinė priežastis, dėl ko noriu Braava. Apilnk kėdes po stalu jis irgi neblogai apčiuožinėja, gal tik reikia jas plačiau pastatyt. Scooba kitaip, jis visur netilpo. Ir tas jo aptarnavimas - visiškai su Jumis sutinku - nevilioja visai. Bet su Braava kitaip. Ten tik šluostę išplauni ir papildai talpą vandenėliu. Galit net rankom neplaut, o turėt kelias šluostes,pvz tiek, kiek kambarių. Tada tik suterliotą nuimat, uždedat švarią sudrėkintą ir pirmyn. Dienos gale šluostes į skalbenkę ir nešvaraus rankų darbo praktiškai nelieka bigsmile.gif . Juk nebandėt Braava, kaip supratau unsure.gif .

Papildyta:
- atrodo niekur nerasiau, kad samsungas geriausias  g.gif tik rasiau, kodel pasirinkau butent ji  4u.gif ir net parasiau, kad jis nesiurbia ideliai  smile.gif

Netaikiau to pasakymo būtent Jums, kalbėjau apskritai 4u.gif
- na jeigu jis Jums taip patinka,tai imkit ir nesukit galvos  mirksiukas.gif nes visada kirbes mintis, vat o jei butu dabar robotukas...  biggrin.gif

taip taip, kirbėtų nežmoniškai lotuliukas.gif
o del plaunamo dar susilaikyciau - na nebent su kokiom vienkartinem sluostem jei butu - isplove, ismetei ir viskas  smile.gif

Ant Braava galima drąsiai tvirtinti ir vienkartines šluostes smile.gif .
ir dabar esu uzsikepusi langu valymo robotuko  biggrin.gif tik bijau,kad jis labiau terlios tuos langus nei plaus  unsure.gif  biggrin.gif atrodo neblogai valo, tik kazin kaip saulei pasvietus tie langai atrodo  lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...r...ndoro&sm=12

Įdomus ir man tas, nes langų-vitrinų pas mane tai bože bože doh.gif . Bet kiek suprantu, kad jį įjungt darbui, reikia 2 žmonių g.gif . Pasiteiraukit pardavėjo, gal kartais duos pabandymui - papasakosit tada mums čia bigsmile.gif .
Atsakyti
Neišsemiama tema. Manau kiek žmonių tiek nuomonių. Man vyras dar bandė prieštarauti dėl siurbliuko, tai aš jam sakau, tai tada atsisakom ir indaplovės. Ji irgi kainuoja apie 2000 Lt. Tada ir nusileido man.
Nuomonės dėl siurbliukų tikrai nerasim vieningos. Kiekviena turim savo.
Vakar aš kai tik irgi žiūrinėjau langų plovėjus robotus. Pagalvojau, kad gall neblogas daikčiukas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:15)

Tiesą sakant nematavau, kaip švariai išplauna, bet tas gaivus kvapas įėjus į kambarį po plovimo man nepaliko abejonių dėl Braava poreikio bigsmile.gif . Braava žemas, telpa man po visom komodom, po lovom - labai neprastai apšniukštinėja visur - pati su šluoste tiek nepasiekiu, o jei noriu pasiekti, užknisa nuolat lankstytis norint po baldais išplaut. Va pagrindinė priežastis, dėl ko noriu Braava. Apilnk kėdes po stalu jis irgi neblogai apčiuožinėja, gal tik reikia jas plačiau pastatyt. Scooba kitaip, jis visur netilpo. Ir tas jo aptarnavimas - visiškai su Jumis sutinku - nevilioja visai. Bet su Braava kitaip. Ten tik šluostę išplauni ir papildai talpą vandenėliu. Galit net rankom neplaut, o turėt kelias šluostes,pvz tiek, kiek kambarių. Tada tik suterliotą nuimat, uždedat švarią sudrėkintą ir pirmyn. Dienos gale šluostes į skalbenkę ir nešvaraus rankų darbo praktiškai nelieka  bigsmile.gif . Juk nebandėt Braava, kaip supratau  unsure.gif .
Ant Braava galima drąsiai tvirtinti ir vienkartines šluostes smile.gif .

Jus jau mane itikinote,kad Jums tikrai reikia braava biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 12, 14:20)
Neišsemiama tema. Manau kiek žmonių tiek nuomonių. Man vyras dar bandė prieštarauti dėl siurbliuko, tai aš jam sakau, tai tada atsisakom ir indaplovės. Ji irgi kainuoja apie 2000 Lt. Tada ir nusileido man.

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:15)
Įdomus ir man tas, nes langų-vitrinų pas mane tai bože bože  doh.gif . Bet kiek suprantu, kad jį įjungt darbui, reikia 2 žmonių  g.gif . Pasiteiraukit pardavėjo, gal kartais duos pabandymui - papasakosit tada mums čia  bigsmile.gif .

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 12, 14:20)
Vakar aš kai tik irgi žiūrinėjau langų plovėjus robotus. Pagalvojau, kad gall neblogas daikčiukas.  g.gif

Galim buti ramios- netinka mums tas robotukas verysad.gif nes "Tinka langams, kurių plotis iki 28 mm".... pas mus daugiau...
Atsakyti
Windoro robotas langų plovėjas
Nu neee, nebenoriu to langų plovėjo net bandyt schmoll.gif . Jis valo tik vieną pusę, tai man visus langus iš vidaus ir iš išorės kokias 2 savaites brūžins doh.gif . Pabaigs, o ten kur pradėjo vėl reikės per naują valyt lotuliukas.gif. Be to pas mus 2 paketai, gali būti per storas langas unsure.gif .
Dėl vieno ramu smile.gif .
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 15:35)
Jus jau mane itikinote,kad Jums tikrai reikia braava  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Niu va, vargau vargau, bet pasiekiau savo tongue.gif .
Dabar reikia įtikinti, kad Jums jo reikia unsure.gif ... lotuliukas.gif - juokauju, dar palaikys kas mane jų pardavėja blush2.gif
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 15:35)
Galim buti ramios- netinka mums tas robotukas  verysad.gif nes "Tinka langams, kurių plotis iki 28 mm"....  pas mus daugiau...

lotuliukas.gif
tai turbūt storį turėjo omeny bigsmile.gif . Kadangi mažiausias standartinis stiklo paketo storis yra 24mm, o jie pas mane du, tai lango storis gaunas jau ne mažiau kaip 48mm - tad man šis "pagalbninkas" netinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 lapkričio 2013 - 14:47
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:42)
lotuliukas.gif Niu va, vargau vargau, bet pasiekiau savo  tongue.gif .
Dabar reikia įtikinti, kad Jums jo reikia  unsure.gif ...  lotuliukas.gif  - juokauju, dar palaikys kas mane jų pardavėja  blush2.gif 

su mumis Jums gan neblogai sekesi, tai dabar Jums tereikia pasitelkti visa savo zavesi ir itikinti savo vyra kad Jums jo reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 15:49)
su mumis Jums gan neblogai sekesi, tai dabar Jums tereikia pasitelkti visa savo zavesi ir itikinti savo vyra kad Jums jo reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėl Braava jau praktiškai įtikinau cool.gif , ir išankstinę sąskaitėlę apmokėjimui turiu... dabar tik geros nuotaikos reikia sulaukt ir... vualia tongue.gif
O žavesį reikia pasitelkt dėl siurbliuko unsure.gif .... Sakiau, kai pirksim Braava, paprašysiu pardavėjo atsiųsti Roomba pabandymui. Va tada gal ledai pajudės... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
parašysiu kokį siurblį nusipirkome mes prieš kelis mėnesius. Kadangi pati skaičiau daug info, gal kažkam pravers mano patirtis.
Taigi po ilgų ieškojimų įsigytas Samsung nx kažkos naujesnis modelis, kaina nemaža 2100 kažkur. Kaip galėjau seniau gyventi be šio siurblio nežinau smile.gif
Minusai:
1. kartais tikrai pastringa po komoda valgomajame.
2. dulkes susuka į kamuoliuką ir lieka ant grindų.
Visa kita labai tenkina. Kadangi auginame šunį, tai susiurbia puikiai visus jo plaukus, virtuvę išsiurbia puikiai - visokius pabarstytus vaiko prieskonius, svogūno gabaliukus, net pupelę susiurbė.
Kadangi antrame namo aukšte tik miegam ir veiksmo ten mažiau, tai ten pagrindinė bėda dulkės - o jas siurblys 100 proc.neišsiurbia, palieka kur ne kur jų gumuliukus, bet manęs tai negąsdina.
Pirkiniu esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Temzė @ 2013 11 14, 15:21)
Sveiki,
parašysiu kokį siurblį nusipirkome mes prieš kelis mėnesius.
<...>
Pirkiniu esu labai patenkinta.

Šaunu, kad radote tai, ko Jums reikia ir esate patenkinta thumbup.gif
Atsakyti