QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 11:17)
cia ziuriu dvi nuomones- arba Jusu, arba neteisinga
niu sorry, kad pasirodžiau tokia keulė, kuri nemoka kitos nuomonės išklausyt
. Bet kad Jūs truputį painiojotės - Jūsų klausė apie Roomba, o Jūs skundžiatės apie Scooba, tai nesusilaikiau
. Scooba man irgi nepatiko (vat Jums ir tokia pat nuomonė, kaip Jūsų), bet ne dėl to, kad nešvariai išplautų, o dėl kitų niuansų, kuriuos aprašiau anksčiau.
lygiai taip pat kaip jus, taip ir as pries tris metus blaskiausi tarp roombos, samsungo ir buvau uzsikepusi to plaunamo robotuko
ismeginau, ir issirinkau kas man atrode geriausia.
O kur gavote Samsung pabandymui?
-tam kad tris kartus tureciau ta ploveja leisti,tris kartus vandeni turesiu jam keisti(pripildyti),o dar ir skudura plauti su rankutemis
ar ne taip
Taip
, kalbant apie Braava, papildot vandenį, išskalbiat šluostę švariam, aš ir su muilu skalbdavau ir leidžiat. O stebuklingą šluostę mirkot į tą patį vandenį, kuris švarus būna tik mirkant pirmą kartą, t.y. gerai sudrėkinat, bet neišplaunat. Tad teigti, kad su ja švariau išplaunat, nei su Braava, nelabai galima
.
, kad rankų nereikia terliotis, bet tik tiek.
Tiesa, o Braava Jūs bandėte? Jei ne, būtinai pabandykit
. Gal tada kitaip kalbėsit, nes po Scooba bandymų aš lygiai taip pat tariau sau - na jau geriau stebuklinga šluostė
.
dar skirtumas tarp musu- pas jus vienas auksta
laiptus as vistiek turiu siurbti ir plauti ne su robotuku pagalba
- nė vienas robotas kol kas nešvarina laiptų.
Papildyta:
dar karta atsiprasau uz savo nuomone ir sekmes visoms renkantis savo augintines
Nėra čia ko atsiprašinėti
. Diskutuojam juk
.
Turbūt tos, kurios jau turi įsigiję kokį robotą, vietiek yra šališkos - juk nesakysi dabar, kad jų daiktas blogas, kai tiek pinigų išleista
.
Kaip ir aš dabar - baisiai noriu to Braava 380, tai gal kiek ir sutirštinu spalvas apie jį kalbėdama
... vis noris trūks plyš pateisinti nemažas išlaidas...
Dėl roboto siurblio aš galvojau analogiškai, kaip Jūs dabar dėl plovėjo - ai, pati, kas čia - 0,5h ir namai išsiurbliuoti, ne generališkai, bet taip... kasdieniškai
. Bet pasiskaičius merginų pasisakymų, pakeičiau nuomonę (kaip matot, nėra ji jau tokia teisinga
), užsimaniau siurbliuko-robotuko... dabar beliko tik vyro nuomonę pakeisti...
Kaip matot, nemažai bendrų taškų atradau
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 12:24)
Žodžiu, aš šia tema išsakiau viską, kas kam aktualu, lai sprendžia patys
Man nebeaktuali nei ši tema, nei šie pokalbiai, nes ko reikėjo, įsigyjau. Tiesiog norėjau patarti iš savo patirties toms, kurios domisi. Ginčytis ir diskutuoti neturiu laiko. Geros dienos, merginos ir gero pasirinkimo.
Ačiū Jums už pasisakymus. Man jie labai vertingi ir logiški
.
Geros dienos Jums taip pat ir švarių namų