QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:38)
Plaukit patalpą kad ir tirs kartus su Braava - bus Jums 3 kart švariau
O Scooba juk švarų vandenį purškia ir surenka jį į atskirą talpą - šitas tai tikrai švariau išplauna, nei Jūsų stebuklinga šluota
Papildyta:
Jūsų klausia apie Roomba - siurblį, o Jūs rašote apie Scooba - plovėją. Sakot turite Samsung siurblį - ir jis neišsiurbia normaliai? Matyt todėl, kad dirba pagal susidarytą žemėlapį ir praeina tik 1 kartą pro tą pačią vietą, o Roomba laksto kaip pasiutęs, bet užtai kelis kartus tą pačią vietą prasiurbia - matyt ir švariau lieka po jo dėl to
cia ziuriu dvi nuomones- arba Jusu, arba neteisinga
atsipalaiduokit, ponios, ar as sakau,kad tai negeri daiktai- as tik rasau apie savo pasirinkima
lygiai taip pat kaip jus, taip ir as pries tris metus blaskiausi tarp roombos, samsungo ir buvau uzsikepusi to plaunamo robotuko
ismeginau, ir issirinkau kas man atrode geriausia.
kai nera jokiu kliuciu, tai visi jie daug maz vienodai siurbia- tik stebint mane nervino tas roombo draskymasis be plano
o jei neapsaugoti nuo kliuciu (kedes nesukeltos ir t.t) tai jie abu ir pastringa neiskiose vietose, ir neisvalo kai kuriu vietu
pakrasciai samsungo kazkiek svariau isvalyti buvo.. na ir svytureliu pagalba galima atskirti,kad pirmiausia visiskai issiurbtu viena patalpa, paskui kita, ir tada trecia...
-tam kad tris kartus tureciau ta ploveja leisti,tris kartus vandeni turesiu jam keisti(pripildyti),o dar ir skudura plauti su rankutemis
ar ne taip
o siurbliuka daznai jungiu po kelis kartus per diena- ypac prie iejimo(tambure, hole)
dar skirtumas tarp musu- pas jus vienas auksta
laiptus as vistiek turiu siurbti ir plauti ne su robotuku pagalba
del signalizacijos... as dazniausiai siurbliuka jungiu isvaziuodama is namu- vezu vaika i mokykla, i parduotuve ar i darba vaziuoju - ijungiu signalizacija ir siurbliuka- niekada nera suveikusi signalke.. grizus namo randi aptvarkytus kambarius,o kartais ir pastrigusia konsuela
kazkada reiks pirkti nauja Konsuela
,vel lygiai taip pat ieskosiu galimybes pameginti visus produktus, ir kas cia zino ,gal issirinksiu nateo, irobot, LG o gal ir vel Samsunga
dar karta atsiprasau uz savo nuomone ir sekmes visoms renkantis savo augintines