Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 14:29)
Dabar sakiau, vis liepsiu vyrui siurbliuoti grindis, o kai jam atsibos, sakysiu - perkam siurbliuka-robotuką...  blush2.gif

kaip mano vyras man pasigerindamas grindis plovė :
antrą aukštą ant 2 kojų,o į pirmą atėjo jau ant 4 lotuliukas.gif .
Kad reikia plovėjo, prisiminęs kaip jam buvo sunku plauti,klausimų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2013 11 10, 21:27)
Skaiciau skaiciau, bet arba nera atsiliepimu apie  Hoover rbc 009 arba nepastebejau. Gal kas turit kokiu atsiliepimu?

na jis panasus i irobot firma, gerai valo tiek kilimus, tiek kilimine danga, tiek parketa, gerai kolidoriuja smeliuka surenka. thumbup.gif berods buvau skaiciusi kaskur kad jo ir gamintojas irobot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 13:29)

Iki šiol tikrai maniau, kad man siurbliuko robotuko nereikia, bet Laukine25 paprotinta užsimaniau ir jo  doh.gif .

Aš kažkuriam pasisakyme jau rašiau koks mano modelis, berods 780, bet nebesu tikra. Kaip jau minėjau, nesidomėjau jokiais Samsungais, Neato, Huawei ar pan.. Mano prioritetas buvo geri atsiliepimai Roombą turinčių žmonių, bet ne visų kitų brandų informacija, surinkta internete. Taip pat tai, kad pati galėjau pamatyti kaip veikia, ką realiai jis gali išsiurbt mano pačios namuose, taip pat kad gamintojas specializuojasi būtent robotų gamyboje, o ne telefonų, telikų ir namų robotų tame tarpe. Aš tikiu kad geras visur būti negali. Bet čia tik visiškai mano nuomonė. Ir jei būčiau suklydusi, domėčiausi kitais, tačiau metai laiko turiu roombą ir tiesą sakant, neturiu jokių priekaištų, kad kiltų bent menkiausias noras pasidomėti kitais robotais.. Va Scooba nebuvau visiškai patenkinta, turėjo trūkumų, garsiai dirba, ne tokia "protinga", todėl mano namuose atsirado Brava. O Roombos į nieką nekeisčiau. Kaip jau sakiau- Roomba ir Brava yra idealus derinys, vertas kiekvieno lito. Nesame mes pasiturinti šeima, kuriai du namų robotais būtų vienas juokas.. Aš turėjau atsisakyti kažko, dalį sumos nugnybti nuo santaupų, gal kažkiek atostogų sąskaitą paploninti, tačiau nesigailiu nė gramo, nes palyginus kiek sutaupau kasdien laiko, tai dešimt kart jau tuos pinigus būčiau uždirbusi... Be to, mane varė į pasiutimą laikas, kurį praleisdavau plaudama grindis.. nes jaučiausi daranti tokį "beviltišką" darbą, kuris tik išvalius viską vėl atsinaujina.. t.y. vėl grindys tepasi, dulkės sėda ir vėl betvarkė.. Darai darai ir galo nematyt... O tvarką ir švarą begaliniai myliu. Kad ir kaip pavargus esu, vistiek turiu susitvarkyt, kitaip blogai jaučiuosi tiesiog... Žodžiu užburtas ratas smile.gif Spręskite pačios. Kiek skaitau šį forumą, dar nė viena nepasisakė, nebent pražiopsojau, kad būtų nusipirkusi gerą (ne iš grupinis.lt ar beta.lt), bet gerą robotą ir po kiek laiko būtų nusprendusi visgi, kad geriau plaus pati rankomis grindis smile.gif Kad keičia iš vieno roboto į kitą- normalu, bet kad pabandė ir atsisakė visai- nemačiau tokio posto smile.gif Pataisykit, jei klystu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 01:16)
Kiek skaitau šį forumą, dar nė viena nepasisakė, nebent pražiopsojau, kad būtų nusipirkusi gerą (ne iš grupinis.lt ar beta.lt), bet gerą robotą ir po kiek laiko būtų nusprendusi visgi, kad geriau plaus pati rankomis grindis smile.gif Kad keičia iš vieno roboto į kitą- normalu, bet kad pabandė ir atsisakė visai- nemačiau tokio posto smile.gif Pataisykit, jei klystu. cool.gif

Acha,tai,kad paragauji to malonumo ir negali sustot essen.gif .

Aš ir manau,kad perparduoti robotą siurblį gali tik arba brokuotą arbą nelabai veikiantį,valantį...Jeigu geras robotukas tokių minčių nekiltų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 00:16)
Kiek skaitau šį forumą, dar nė viena nepasisakė, nebent pražiopsojau, kad būtų nusipirkusi gerą (ne iš grupinis.lt ar beta.lt), bet gerą robotą ir po kiek laiko būtų nusprendusi visgi, kad geriau plaus pati rankomis grindis smile.gif Kad keičia iš vieno roboto į kitą- normalu, bet kad pabandė ir atsisakė visai- nemačiau tokio posto smile.gif Pataisykit, jei klystu. cool.gif

siurbiamo neatsisakyciau, bet plaunama turejau parsinesusi kelias dienas tai nepatiko blush2.gif (scooba).. man ir greiciau,ir paprasciau ir svariau su tokia stebuklinga sluota
http://www.gerduva.l..._leifheit_6.jpg

mane labiau vilioja langu valymo robotas (langu tai 60kv doh.gif ), tik kazin turi jie (ir ar duoda) pabandymui g.gif

http://roboshop.lt/p...langu-plovejas/

o gal kuri jau turit toki ir galit papasakoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 12 lapkričio 2013 - 09:00
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 09:59)
bet plaunama turejau parsinesusi kelias dienas tai nepatiko  blush2.gif (scooba).. man ir greiciau,ir paprasciau ir svariau su tokia stebuklinga sluota

Apie Scooba temos pradžioj pateikiau reportažą ir atrodo vieningai nuprendėm, kad ans nelabai vykęs daiktas smile.gif . Bet vat jokia stebuklinga šluota nebus geriau už Braava 380 mirksiukas.gif .
Atsakyti
Turiu aš tą "stebuklingą" šluotą... Nugi visiškas šlamštas doh.gif Visų pirma man valo ji per drėgnai ir kas bjauriausia, po plovimo su ja lieka nuo vandens tokie plovimo ruožai ant grindų, kurie mane nerviškai veikia biggrin.gif Pirkau ir spec. priemonių grindų plovimui ir ne vieną.. O galiausiai, išplauti su pačia stebuklingiausia šluota taip kaip išplauna robotai, galėsi tik tada, kai plausi kartą ar du per dieną.. Jei plaučiau mažiau, tokia švara neatitinka mano kokybės standartų. O siurbt ir plaut kasdien ir dar kartais ne po vieną kartą.. nu jau ačiū, aš MOTERIS, o ne šluota laugh.gif
Scoobos nekeisčiau į jokią šluotą, ką jau kalbėt apie Bravą, kuri visa galva geresnė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:08)
Apie Scooba temos pradžioj pateikiau reportažą ir atrodo vieningai nuprendėm, kad ans nelabai vykęs daiktas  smile.gif . Bet vat jokia stebuklinga šluota nebus geriau už Braava 380  mirksiukas.gif .

tai man ir tie siurbliukai nevalo taip,kaip as pati isisiurbliuoju (as matyt laaabai priekabi), bet faktas, kad plauti po ju prasiurbliavimo zymiai lengviau- didieji "gaurai" jau buna susrinkti smile.gif tai vat ir lieka rinktis- arba siurbi arba plauni pats biggrin.gif
del sluotos as irgi skeptiskai ziurejau, nes pries tai turejau tokia
http://www.gerduva.l...ello-extra-soft
tai spjaudziausi ir tik nestumo metu naudojau, sakiau daugiau jokiu sluotu- tik rankomis.. bet kai pabandziau ta kibira- pasaka thumbup.gif 15 min- ir abu aukstai blizga thumbup.gif as dar ir ratukus jam turiu ax.gif skudura karts nuo karto skalbyklej isplauni ir visa prieziura mirksiukas.gif bet cia kiekvienas pagal save atsirenka, niekam nesiulau, tik pasidalinu savo patirtim smile.gif
Atsakyti
neinzy- ar Jūs esate bandžiusi kelias dienas Roombą? smile.gif Netikiu, kad žmogus ne vieną kartą, bet kelias dienas pabandęs Roombą sakytų, kad pats sugeba su buitiniu siurbliu išsiurbti geriau, nei robotas. bigsmile.gif Nu netikiu niekaip. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 09:17)
Turiu aš tą "stebuklingą" šluotą... Nugi visiškas šlamštas doh.gif Visų pirma man valo ji per drėgnai ir kas bjauriausia, po plovimo su ja lieka nuo vandens tokie plovimo ruožai ant grindų, kurie mane nerviškai veikia  biggrin.gif Pirkau ir spec. priemonių grindų plovimui ir ne vieną.. O galiausiai, išplauti su pačia stebuklingiausia šluota taip kaip išplauna robotai, galėsi tik tada, kai plausi kartą ar du per dieną.. Jei plaučiau mažiau, tokia švara neatitinka mano kokybės standartų. O siurbt ir plaut kasdien ir dar kartais ne po vieną kartą.. nu jau ačiū, aš MOTERIS, o ne šluota  laugh.gif
Scoobos nekeisčiau į jokią šluotą, ką jau kalbėt apie Bravą, kuri visa galva geresnė schmoll.gif

drisciau nesutikti biggrin.gif kaip gali skooba ar brava isplauti svariau, jei ji su tuo paciu skurliu mozoja visa laika tik karts nuo karto "dasidrekindamas" sluoste, kai tuo tarpu as viena kambari plaudama 2-3 kartus praskalauju skurli g.gif gal ten kokios supertechnologijos dabar- greiciausiai sluoste stebuklinga su nano technologijomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 12, 09:20)
neinzy- ar Jūs esate bandžiusi kelias dienas Roombą? smile.gif Netikiu, kad žmogus ne vieną kartą, bet kelias dienas pabandęs Roombą sakytų, kad pats sugeba su buitiniu siurbliu išsiurbti geriau, nei robotas. bigsmile.gif  Nu netikiu niekaip. cool.gif

taigi rasiau jau, kad turejau kelias dienas scooba parsinesus 4u.gif norejau ziureti,kaip jis su mano samsungu draugaus biggrin.gif nu bet kam Jus ir klausiate- gi jau pati parasete,kad netikite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 10:29)
drisciau nesutikti  biggrin.gif kaip gali skooba ar brava isplauti svariau, jei ji su tuo paciu skurliu mozoja visa laika tik karts nuo karto "dasidrekindamas" sluoste, kai tuo tarpu as viena kambari plaudama 2-3 kartus praskalauju skurli  g.gif gal ten kokios supertechnologijos dabar- greiciausiai sluoste stebuklinga  su nano technologijomis biggrin.gif

Plaukit patalpą kad ir tirs kartus su Braava - bus Jums 3 kart švariau wink.gif
O Scooba juk švarų vandenį purškia ir surenka jį į atskirą talpą - šitas tai tikrai švariau išplauna, nei Jūsų stebuklinga šluota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2013 11 12, 10:32)
taigi rasiau jau, kad turejau kelias dienas scooba  parsinesus  4u.gif norejau ziureti,kaip jis su mano samsungu draugaus  biggrin.gif  nu bet kam Jus ir klausiate- gi jau pati parasete,kad netikite  smile.gif

Jūsų klausia apie Roomba - siurblį, o Jūs rašote apie Scooba - plovėją. Sakot turite Samsung siurblį - ir jis neišsiurbia normaliai? Matyt todėl, kad dirba pagal susidarytą žemėlapį ir praeina tik 1 kartą pro tą pačią vietą, o Roomba laksto kaip pasiutęs, bet užtai kelis kartus tą pačią vietą prasiurbia - matyt ir švariau lieka po jo dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:38)
Plaukit patalpą kad ir tirs kartus su Braava - bus Jums 3 kart švariau wink.gif
O Scooba juk švarų vandenį purškia ir surenka jį į atskirą talpą - šitas tai tikrai švariau išplauna, nei Jūsų stebuklinga šluota  4u.gif
Papildyta:

Jūsų klausia apie Roomba - siurblį, o Jūs rašote apie Scooba - plovėją. Sakot turite Samsung siurblį - ir jis neišsiurbia normaliai? Matyt todėl, kad dirba pagal susidarytą žemėlapį ir praeina tik 1 kartą pro tą pačią vietą, o Roomba laksto kaip pasiutęs, bet užtai kelis kartus tą pačią vietą prasiurbia - matyt ir švariau lieka po jo dėl to  mirksiukas.gif

cia ziuriu dvi nuomones- arba Jusu, arba neteisinga lotuliukas.gif
atsipalaiduokit, ponios, ar as sakau,kad tai negeri daiktai- as tik rasau apie savo pasirinkima smile.gif

lygiai taip pat kaip jus, taip ir as pries tris metus blaskiausi tarp roombos, samsungo ir buvau uzsikepusi to plaunamo robotuko smile.gif ismeginau, ir issirinkau kas man atrode geriausia.
kai nera jokiu kliuciu, tai visi jie daug maz vienodai siurbia- tik stebint mane nervino tas roombo draskymasis be plano biggrin.gif o jei neapsaugoti nuo kliuciu (kedes nesukeltos ir t.t) tai jie abu ir pastringa neiskiose vietose, ir neisvalo kai kuriu vietu mirksiukas.gif pakrasciai samsungo kazkiek svariau isvalyti buvo.. na ir svytureliu pagalba galima atskirti,kad pirmiausia visiskai issiurbtu viena patalpa, paskui kita, ir tada trecia...
-tam kad tris kartus tureciau ta ploveja leisti,tris kartus vandeni turesiu jam keisti(pripildyti),o dar ir skudura plauti su rankutemis mirksiukas.gif ar ne taip g.gif o siurbliuka daznai jungiu po kelis kartus per diena- ypac prie iejimo(tambure, hole) mirksiukas.gif
dar skirtumas tarp musu- pas jus vienas auksta mirksiukas.gif laiptus as vistiek turiu siurbti ir plauti ne su robotuku pagalba 4u.gif
del signalizacijos... as dazniausiai siurbliuka jungiu isvaziuodama is namu- vezu vaika i mokykla, i parduotuve ar i darba vaziuoju - ijungiu signalizacija ir siurbliuka- niekada nera suveikusi signalke.. grizus namo randi aptvarkytus kambarius,o kartais ir pastrigusia konsuela smile.gif

kazkada reiks pirkti nauja Konsuela biggrin.gif ,vel lygiai taip pat ieskosiu galimybes pameginti visus produktus, ir kas cia zino ,gal issirinksiu nateo, irobot, LG o gal ir vel Samsunga mirksiukas.gif
dar karta atsiprasau uz savo nuomone ir sekmes visoms renkantis savo augintines 4u.gif

Atsakyti