Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(spalvinga @ 2013 11 08, 11:45)
tai kaip ir mokam jau wink.gif

thumbup.gif , tada negaila schmoll.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 08, 10:45)
tai kaip ir mokam jau wink.gif

Dviguba nauda: namai švarūs, šeimininkai varo robotuko gimtąja kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va jau turiu ir kas išplautų grindis Braava380 smile.gif .Pagal šiandieninę sveikatos būklę net neysivaizduoju,kaip galėčiau be jų gyventi doh.gif
Apie jį jau kaip ir JUODAI kalbėjo,gal dar pateiks fotosesiją su aprašais tai nesileisiu į pakartotinas kalbas.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 10, 10:50)
Na va jau turiu ir kas išplautų grindis Braava380 smile.gif .

thumbup.gif
Tai galit pateikti ir Jūs savo įspūdžius mirksiukas.gif . Nes aš dar neįsigijau, turiu kitokių stambių išlaidų... tai šitas laukia eilėje blush2.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau, bet arba nera atsiliepimu apie Hoover rbc 009 arba nepastebejau. Gal kas turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 07, 22:58)
Man vakar irgi rekomendavo Neato. Sake, kad jis nors dirba ir garsiai, bet geriau susiurbia. Kita savaite turi pasirodyt nauji. Tad sulauksiu kitos savaites ir manau, kad robotukas draugaus su mumis.  rolleyes.gif
Po to taupysiu plovejui. ax.gif

Pats geriausias budas issirinkti robotuka, tik bandyti savo namuose... kitaip kas vienam geris, tau gali buti nekas...
O kurie nauji pasirodys? Neato??? Na jei pagamintu Neato su soniniais sepeciais tai butu labai superinis thumbup.gif tik kad man jau butu per velu....
Atsakyti
O kaip gauti pabandymui tu robotu?
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2013 11 11, 11:29)
O kaip gauti pabandymui tu robotu?

Kreiptis i pardavejus ir prasyti palikus uzstata (irobot, roboshop, ...).
Tik Samsung nelabai kur rasit...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 10, 15:15)
thumbup.gif
Tai galit pateikti ir Jūs savo įspūdžius mirksiukas.gif . Nes aš dar neįsigijau, turiu kitokių stambių išlaidų... tai šitas laukia eilėje  blush2.gif

įspūdžiai tai thumbup.gif vienas siurbe kitas plauna,spėju tik myktukus spaudinėti rolleyes.gif Po siurbimo dar koks purvinas skuduras plovėjo būna doh.gif Braavo 380,kad ir maža talpa, kur vanduo pilasi,bet su juo nemažai išplauna,jeigu pas ką dideli plotai gali dapildyti vandens.Aš tai dar į vandenį įpyliau skysčio kur laiminatui skirtas,kad grindys geriau blizgėtų.Kas turi vakuminį robotuką,tai Braavą 380 sausąjį režimą galima panaudoti grindų važkavimui pavyzdžiui rolleyes.gif jeigu turėčiau tokią priemonę tai tikrai išmėginčiau.Valdymas labai paprastas,nuo laiptų tikrai nenukrenta,valo kruopščiai,garso 0 .Na nežinau ką dar pasakyti aš tai labai patenkinta flirt.gif prieš balių išsiurbė kitas išplovė,kol gaminau valgyt,po baliaus vėl išplovė,kol sau kavą rytinę gėriau vacation4.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 11, 11:54)
po baliaus vėl išplovė,kol sau kavą rytinę gėriau  vacation4.gif  nail.gif

drinks_cheers.gif Baisiai geras jausmas, ane?
Aš taip stengiuosi visiems draugams įpiršt tuos robotus.. nes kol žmogus nepabandė ir nepaturėjo, net nesuvokia kaip labai jam to reikia.. Man tiesiog gaila žmonių laiko, kuris yra didžiausias turtas, kad va jį švaisto namų tvarkymui.. Jau geriau tada draugėms susibėgt kavytės pagert, paplepėt, kol robotai namus tvarko smile.gif
Atsakyti
Aš tai dar siųlau toms kurios turi su nugara problemų,nereikia paskui keturpėsčiai ropoti po eilinio grindų plovimo doh.gif Pas mane tai ta nugara kaip ugnikalnis nežinai kada išsiverž,taip su ja nežinai kada "nukirs" net dėdama Braavą kuris sveria vos 2 kg. likau klūpoti wacko.gif
Atsakyti
Uoooj, merginos, jau kaip spirgu Baava nusipirkt doh.gif doh.gif doh.gif . Gal kitoms ne taip atrodo, bet kai turėjau, čiupinėjau, bandžiau - tai labai labai smile.gif .
Iki šiol tikrai maniau, kad man siurbliuko robotuko nereikia, bet Laukine25 paprotinta užsimaniau ir jo doh.gif . Ar pas Jus Roomba? Kelintas? Ar patenkinta juo, ar norėtumėt kokį Samsung pabandyt? Aš jau visai rimtai galvoju apie Roomba 780 gal... nors pardavėjas sakė, kad man lyg ir 770 užtektų, tik bijau, kad šis valo iki 60m2 - gali neužtekt, o 780 jau iki 80m2 - pas mane bendra erdvė, kurią tektų valyti vienu kartu bus apie 80m2, neatmetus baldų užstatyto ploto - galvoju, jei ir užsistato tie 20m2, tai tada 780 kruopščiau išsiurbliuos unsure.gif . Ar sakot neprisigalvot ir orientuotis į 770?
Dabar sakiau, vis liepsiu vyrui siurbliuoti grindis, o kai jam atsibos, sakysiu - perkam siurbliuka-robotuką... blush2.gif
Atsakyti