Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 12:55)
Man tai dar apsurdiški tie siublių bandymai:pripila žirnių ,saldainių ,miltų dar į kampus manų kruopų ir pila saujom,po to tikisi,kad siubliai viską idealiai išvalys  doh.gif

O kaip kitaip parodyti, kad siurblys tikrai siurbia g.gif lotuliukas.gif
Galima pataupyti dulkių po lova ir pafilmuoti tada - va koks įtikinamas video būtų.

Mačiau tokį kur lygino Roomba kažkelintą ir ... bijau pameluot.. Neato ar Samsung, o gal LG g.gif ... - gal rasiu dar tą video,- tai ten buvo primesta kokios 5 stambesnės šiukšlės - plaukų gumelė, karoliukas, smulkus žaisliukas, kažkoks mažas rutuliukas dar bala žino kas unsure.gif ... Esmė šito video tokia - kas ras visas stambias šiukšles ir sėkmingai baigs darbą. Roomba surado, prarijo, tiesa kiek ilgiau užtruko, o tas kitas siurbliukas prarijo vieną, kitą, trečią ir užstrigo su plaukų gumele doh.gif . Nei pirmyn, nei atgal. Ištraukus ją - vėl kažkokie nesklandumai. Žodžiu, tas kitas darbo nebaigė.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 13:21)
O kaip kitaip parodyti, kad siurblys tikrai siurbia g.gif  lotuliukas.gif
Galima pataupyti dulkių po lova ir pafilmuoti tada - va koks įtikinamas video būtų.

Mačiau tokį kur lygino Roomba kažkelintą ir ... bijau pameluot.. Neato ar Samsung, o gal LG g.gif ... - gal rasiu dar tą video,-  tai ten buvo primesta kokios 5 stambesnės šiukšlės - plaukų gumelė, karoliukas, smulkus žaisliukas, kažkoks mažas rutuliukas dar bala žino kas  unsure.gif ... Esmė šito video tokia - kas ras visas stambias šiukšles ir sėkmingai baigs darbą. Roomba surado, prarijo, tiesa kiek ilgiau užtruko, o tas kitas siurbliukas prarijo vieną, kitą, trečią ir užstrigo su plaukų gumele  doh.gif . Nei pirmyn, nei atgal. Ištraukus ją - vėl kažkokie nesklandumai. Žodžiu, tas kitas darbo nebaigė.

vakar as ir ta maciau ten Lg kadratinis buvo, tai man keista buvo kad su mazu rutuliuku ten pastrigo.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 13:02)
nu aš tai savo LG 6272 labai džiaugiuosi  ax.gif
o aš nelinkusi šokti pagal visų dūdelę,ir neperku daiktų kuriuos visi giria ir perka,visada žiūriu,kas man geriausia,ir savo galva renkuosi daiktus.Aišku nuomonė ir patirtis visada svarbi ir išklausau tada ir sprendžiu .Ir nesu nusistačiusi prieš kąžką,nes nevisiems galioja ta pati taisyklė.

Na, savo pozicijos šokimu pagal kažkieno dūdelę nepavadinčiau unsure.gif ... Tiesiog, apie tuos daiktus, kurių daugiau nupirkta, yra daugiau nuomonių mirksiukas.gif . Aš irgi renkuosi ir nenoriu eksperimentuoti - tiesiog ne ta suma pinigų, kainuotų kokia 100 lt, tai kitaip į tai žiūrėčiau.
Tiesa, o kieno gamybos Jūsų LG? Kur pirkot? Lygtai siuntėtės iš kažkur?
Vat su tuo siuntimusi irgi - suges, kur garantinio reikalauti?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 07, 13:13)
Oi LG  korėjietiškas? Spalvinga, o kolidoriuja prie iejimo, nuo batu nubirejuias zemes surenka, ten gal ir koks kilimukas tra palei duris, kaip ji issiurbia ar nera problemu jam uzvaziuoti ant jo?buna krastus puzvercia, ar nutempia?

taip korėjiečių,pas mane 2 koridoriai vienas 1-asis kuris atėjus iš lauko visas žemes "pasilieka" ten aš pati susivalau dar ten yra pakura,na ten nešasi nemažai žemių doh.gif siublio ten neleidžiu,o antrasis jau ,kaip sakau kambaryje,kilimukų jokių ten nėra ,kaupiasi tik dulkės na ir kai kurios žemės iš 1-ojo koridoriaus.Susiurbia viską.Tik yra po šunų dubenėliais plasmasinis padėkliukas,tai tą ir gi nuvalo gerai.O kartais kaip įsijaučia tai net ant sienų lipa doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 07, 13:24)
vakar as ir ta maciau ten Lg kadratinis buvo, tai man keista buvo kad su mazu rutuliuku ten pastrigo.

tų kvadratų yra skirtingų,reikia nr.žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 13:28)
Kur pirkot? Lygtai siuntėtės iš kažkur?
Vat su tuo siuntimusi irgi - suges, kur garantinio reikalauti?

per ybey.Na tas garantinis tų siurblių tai ir juokingas duoda vos 1 metams,dabar net tam samsungiui naujausiam duota 6 mėnesių garantija doh.gif apsurdas,pas mane siublys jau metai ,spjaunu pro petį,remonto nereikėjo ir tikiuosi nereiks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 13:21)
O kaip kitaip parodyti, kad siurblys tikrai siurbia g.gif  lotuliukas.gif

Mačiau tokį kur lygino Roomba kažkelintą ir ... bijau pameluot.. Neato ar Samsung, o gal LG g.gif ... - gal rasiu dar tą video,-  tai ten buvo primesta kokios 5 stambesnės šiukšlės - plaukų gumelė, karoliukas, smulkus žaisliukas, kažkoks mažas rutuliukas dar bala žino kas  unsure.gif ... Esmė šito video tokia - kas ras visas stambias šiukšles ir sėkmingai baigs darbą. Roomba surado, prarijo, tiesa kiek ilgiau užtruko, o tas kitas siurbliukas prarijo vieną, kitą, trečią ir užstrigo su plaukų gumele  doh.gif . Nei pirmyn, nei atgal. Ištraukus ją - vėl kažkokie nesklandumai. Žodžiu, tas kitas darbo nebaigė.

nu bet jie ir yra dulkių siurbliai,o ne daiktasiurbliai kad ir tas pats roomba,jeigu kiekvieną dieną siubt turės tokius stambius daiktus tai jo garantinis smarkiai sutrumpės,o kai atneši taisyti,tai tau ir pasakys,kad jis skirtas dulkėms,o ne įvairiems daiktams siubti.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 13:59)
nu bet jie ir yra dulkių siurbliai,o ne daiktasiurbliai kad ir tas pats roomba,jeigu kiekvieną dieną siubt turės tokius stambius daiktus tai jo garantinis smarkiai sutrumpės,o kai atneši taisyti,tai tau ir pasakys,kad jis skirtas dulkėms,o ne įvairiems daiktams siubti.

drinks_cheers.gif
ale gi visko pasitaiko unsure.gif ... bus kur po lova užkritus kokia stambesnė šiukšlytė/gumelė/smulki detalė, ir pastrigs siurbliukas... ir grįžusi namo rasit neišsiurbliuota nieko/pusės/ik galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 14:25)
drinks_cheers.gif
ale gi visko pasitaiko unsure.gif ... bus kur po lova užkritus kokia stambesnė šiukšlytė/gumelė/smulki detalė, ir pastrigs siurbliukas... ir grįžusi namo rasit neišsiurbliuota nieko/pusės/ik galo  mirksiukas.gif

na maniškis stambesnių daiktų ir taip nepraris ir net neeksperimentuoju,tokiu atveju jis šaukiasi manęs,nes jo kitaip pagamintas siurbimo mechanizmas
Vat ir sakau,kad kas vienam būdinga tai nereiškia,kad ir kitas tą patį gali,ir nereikia lyginti įvairius siublius su skirtingu mechanizmu,neišanalizavus siubimo mechanizmo.
Ir nereikia tik pasikliauti reklama,kad pareinu,o namai blizga,nes siublys išsiurbė...aš savo nepaleidžiu vieno,nes kartais stringa ten kur niekad nestrigo.
Net ir ponia Norvaišienė sako,kad savo robotuko nepalieka vieno,nes maža ko jam prireiks... rolleyes.gif

Papildyta:
Aš tai kartais specialiai pasileidžiu,kada valgyt gaminu,kad visur virtuvėj suvalytų,kas pribyra,o ypač,kada iš miltų ką gamini doh.gif ,o jeigu matau šiukšlę ir einu pro šoną tai paspiriu jam po kojom o jis susiurbia ir nelaukiu,kada jis pats prieis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 14:49)
Net ir ponia Norvaišienė sako,kad savo robotuko nepalieka vieno,nes maža ko jam prireiks... rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Aš irgi nesiruošiu vieno palikti - dėl signalizacijos.
Jei ne paslaptis, kiek mokėjot už savąjį?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 12:43)
Google ieškojau, ale nelabai ką radau apie šitą robotą g.gif . Išties, dvigubai galingesnis už popoliariuosius Samsung ir Roomba unsure.gif . Parašyk pardavėjams laišką, paklausk būtent apie šitą modelį. Man tas pardavėjas iš visų siurblių kaip geriausią Neato rekomendavo, nes kiti, anot jo, tik šluotelės doh.gif . Bet pati kai pamisliju, velniam man tokio galingo reikia, man svarbu bile trupinius ir dulkes iš pasienių ir palovių surinktų. O šits kažkoks negirdėtas ir dar tokis brangus  unsure.gif

Aišku, ačiū  4u.gif

Man vakar irgi rekomendavo Neato. Sake, kad jis nors dirba ir garsiai, bet geriau susiurbia. Kita savaite turi pasirodyt nauji. Tad sulauksiu kitos savaites ir manau, kad robotukas draugaus su mumis. rolleyes.gif
Po to taupysiu plovejui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 15:00)
lotuliukas.gif
Aš irgi nesiruošiu vieno palikti - dėl signalizacijos.
Jei ne paslaptis, kiek mokėjot už savąjį?

nieko nesutaupėm viso ~3000lt,nes reikėjo preke Lietuvoje reg.kadangi is korėjos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 08, 11:18)
nieko nesutaupėm viso ~3000lt,nes reikėjo preke Lietuvoje reg.kadangi is korėjos sad.gif

Bože koks kosmosas doh.gif ... Nu tikrai būčiau tada rinkusis paskutinį Roomba arba Samsung su super truper talpa ax.gif . Arba kokis Roomba 760 + Braava 380... Tiesa, prieš metus dar nebuvo Braava, ar ne? Tada bent jau pardavėjas šalia - galima techninio aptarnavimo reikalauti smile.gif . O dar sakėt, kad tas Jūsų pokštininkas nemūsiškai kalba, net ne angliškai - jei gerai prisimenu, tai išvis doh.gif . Nebent... mokintis korėjiečių kalbos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 lapkričio 2013 - 10:31
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 11:28)
Bože koks kosmosas  doh.gif ... Nu tikrai būčiau tada rinkusis paskutinį Roomba arba Samsung su super truper talpa  ax.gif . Arba kokis Roomba 760 + Braava 380... Tiesa, prieš metus dar nebuvo Braava, ar ne? Tada bent jau pardavėjas šalia - galima techninio aptarnavimo reikalauti  smile.gif . O dar sakėt, kad tas Jūsų pokštininkas nemūsiškai kalba, net ne angliškai - jei gerai prisimenu, tai išvis doh.gif . Nebent... mokintis korėjiečių kalbos  bigsmile.gif

tai kaip ir mokam jau wink.gif
Atsakyti