Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(sm2002 @ 2013 11 06, 15:28)
Mane tai neramina trumpa garantija 6 mėnesių....

Mums Navibota Topo centre perkant siule isigyti garantijos pratesima.
Atsakyti
Mergaitės, įsivaizduokit, kad jūs dabar turit 1600 Lt. ir esat jų parduotuvėj? Kurį sumanuką siurbliuką griebiat?
Papildyta:
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 15:02)

Papildyta:
a. dar geras dalykas tos šluostės,kur dedasi robotui ant užpakalio,čia toms pas kurias nėra kilimų arba daug kur plytelės,  thumbup.gif

Apie kokias šluostes jūs kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 06, 20:00)
Mergaitės, įsivaizduokit, kad jūs dabar turit  1600 Lt. ir esat jų parduotuvėj? Kurį sumanuką siurbliuką griebiat?

Taupaus dar ir griebiu Roomba 770 unsure.gif... arba bandau nusiderėt iki tokios sumos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 lapkričio 2013 - 19:55
Mergaitės, įsivaizduokit, kad jūs dabar turit  1600 Lt. ir esat jų parduotuvėj? Kurį sumanuką siurbliuką griebiat?

pirkciau vokietijoje,ten pvz roomba 770 pigesnis, sutaupisite ax.gif 400lt
Atsakyti
Gal kas galit paaiškinti, kuom skiriasi virtuali siena nuo virtualaus švyturėlio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 09:21)
Gal kas galit paaiškinti, kuom skiriasi virtuali siena nuo virtualaus švyturėlio?  g.gif

Švyturėlis neleidžia iš kambario išeiti robotui, kol robotas nenuspręs, kad kambarys švarus. Virtuali siena išviso neleidžia išeiti.
Atsakyti
Apie kokias šluostes jūs kalbat?

pas mano LG 6272 dar yra šluostė,kurią galima uždėti ant užpakalio,nu po apačia,ir ji ko nesusriubė ir ko nesuvalė šepetukai,tai šluostė surenka gale ,dar ant plytelių gerai nuvalo,pas save vonioje bandžiau,paleidus tik siurblį jis nevisur gražiai susiurbė,o su šluoste viską užbaigė,kaip turi būti thumbup.gif

dar galėčiau pridurti,kad mano važiuoja kelis kartus pro tą pačią vietą,kartais,net sukasi ratu jeigu būna nešvaru toje vietoje,kampus zulina,jeigu nepatiko kaip išvalė gali nustatyti pakartotiną valymą,tada jau valo,kol išsikrauna.Ant kilimo užvažiavęs pats įsijungia tubo režimą kilimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 07 lapkričio 2013 - 10:17
QUOTE(Mindija @ 2013 11 04, 19:37)
Kažkaip nusitaikius į Samsungą buvau (tiksliai dar nežinau koks modelis tinkamiausias), bet vis dažniau pradedu apie šitą išmislą galvot  g.gif http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/

Kiek suprantu, tai jis gan galingas ir kas įdomu, kad rašo valandą kraunasi, valandą dirba g.gif Kažin gerai čia? g.gif Daugiau nelabai ką išmanau juose... Tiesa, firma man kaimietkai visai niekur negirdėta doh.gif

Google ieškojau, ale nelabai ką radau apie šitą robotą g.gif . Išties, dvigubai galingesnis už popoliariuosius Samsung ir Roomba unsure.gif . Parašyk pardavėjams laišką, paklausk būtent apie šitą modelį. Man tas pardavėjas iš visų siurblių kaip geriausią Neato rekomendavo, nes kiti, anot jo, tik šluotelės doh.gif . Bet pati kai pamisliju, velniam man tokio galingo reikia, man svarbu bile trupinius ir dulkes iš pasienių ir palovių surinktų. O šits kažkoks negirdėtas ir dar tokis brangus unsure.gif
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 07, 11:09)
Švyturėlis neleidžia iš kambario išeiti robotui, kol robotas nenuspręs, kad kambarys švarus. Virtuali siena išviso neleidžia išeiti.

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2013 - 10:43
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 11:43)
Google ieškojau, ale nelabai ką radau apie šitą robotą g.gif . Išties, dvigubai galingesnis už popoliariuosius Samsung ir Roomba unsure.gif . Parašyk pardavėjams laišką, paklausk būtent apie šitą modelį. Man tas pardavėjas iš visų siurblių kaip geriausią Neato rekomendavo, nes kiti, anot jo, tik šluotelės doh.gif . Bet pati kai pamisliju, velniam man tokio galingo reikia, man svarbu bile trupinius ir dulkes iš pasienių ir palovių surinktų. O šits kažkoks negirdėtas ir dar tokis brangus  unsure.gif

bet jo garsas 60db,lygiai,kaip ir mano lg.Tai ar jau toks jis galingas?Juk rašiai,kad kuomtylesnis tuo mažiau galios unsure.gif

o jau tų šluosčių "didumas" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 07 lapkričio 2013 - 11:35
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 07, 12:33)
bet jo garsas 60db,lygiai,kaip ir mano lg.Tai ar jau toks jis galingas?Juk rašiai,kad kuomtylesnis tuo mažiau galios  unsure.gif

Rašiau rašiau - bet tai tik mano pamąstymai tokie buvo, kad kuo galingesnis, tuo garsesnis ax.gif. Šiaip galingumas vatais parašytas - šito 80W, visų Samsung - 40W, o Roomba - 45W. Neato variklio galingumo nerašo, bet parašyta jo siurbimo galia - CFM = 35.31. Ką šitos raidės ir skaičiai reiškia net neįsivaizduoju, bet gal rasiu kur info.

Apie siurblių galingumus va ką radau čia:
"Rinkdamiesi dulkių siurblį dauguma pirkėjų atsižvelgia į jo galingumą, tačiau čia labai lengva suklysti. Dauguma painioja dulkių siurblio siurbimo galią ir variklio galingumą. Klaidingai manoma, kad kuo didesnis variklio galingumas, tuo daugiau dulkių siurblys susiurbs. Deja, dažnai būna net atvirkščiai. Modernūs, mažai energijos naudojantys, taigi ir mažesnio variklio galingumo siurbliai dažnai turi didesnę siurbiamąją galią."

Vadinasi, garsiau riaumoja tas, kurio variklis galingesnis, bet ne nuo variklio galingumo siurbimo galia priklauso unsure.gif . Tad mūsų apkalbamas dulkių siurblys Moneual Rydis MR7700 turi galingesnį varikliuką, bet nuo to, kaip rašo, siurbimo galia nepriklauso. Tik kaip tada pas jį DB tiek mažai g.gif ... Niekur youtube neradau eksperimentų su juo, kad išgirst jo tikrą balsą.

Tiesą sakant, pati į visokius korėjietiškus ar taivanietiškus robotus net nežiūriu schmoll.gif ... ir dar už tokią kainą blink.gif . Gal aš neteisi, gal ten superiniai daiktai ir žmonės džiaugiasi turėdami juos, bet man kažkaip nesitiki unsure.gif ...
Atsakyti
Man tai dar apsurdiški tie siublių bandymai:pripila žirnių ,saldainių ,miltų dar į kampus manų kruopų ir pila saujom,po to tikisi,kad siubliai viską idealiai išvalys doh.gif
Dabar pavyzdys: mano siubliukas vakar viską sutvarkė ir nuvažiavo krautis,o aš kerėpla imdama miltus iš spintelės išdrėbiau doh.gif tai man reikėjo laukti kol siublys pasikraus ir valys tuos miltus....aš aišku pati pasiiėmusi skuduriuką susivaliau,tai ar pabirus žirniams ar dar kam jūs tik tam jungsit siurblį...?Kol jis susiubs tai pati greičiau su šluotą tuo momentu susirinksi.
Manau,kad net po baliaus tokių ir tiek nešvarumų nepalieka svečiai,kaip per tuos jų eksperimentus nesamoningus.
Pirkėjei pamiršta,kad siubliai yra dulkių siubliai na ir kai kures šiukšles susirbti gali,o ne po puse kg. kruopų ir dar velnias žino ką...

P.S.na čia mano tokie pastebėjimai,kad kartais ir tie vaizdeliai gali sugluminti žmogų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 12:54)
Tiesą sakant, pati į visokius korėjietiškus ar taivanietiškus robotus net nežiūriu schmoll.gif ... ir dar už tokią kainą blink.gif . Gal aš neteisi, gal ten superiniai daiktai ir žmonės džiaugiasi turėdami juos, bet man kažkaip nesitiki unsure.gif ...

nu aš tai savo LG 6272 labai džiaugiuosi ax.gif
o aš nelinkusi šokti pagal visų dūdelę,ir neperku daiktų kuriuos visi giria ir perka,visada žiūriu,kas man geriausia,ir savo galva renkuosi daiktus.Aišku nuomonė ir patirtis visada svarbi ir išklausau tada ir sprendžiu .Ir nesu nusistačiusi prieš kąžką,nes nevisiems galioja ta pati taisyklė.
Atsakyti
Oi LG korėjietiškas? Spalvinga, o kolidoriuja prie iejimo, nuo batu nubirejuias zemes surenka, ten gal ir koks kilimukas tra palei duris, kaip ji issiurbia ar nera problemu jam uzvaziuoti ant jo?buna krastus puzvercia, ar nutempia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 07 lapkričio 2013 - 12:18