Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjote/ aukojote bažnyčiai už krikštynas ?

50 Lt voke.
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 25, 10:11)
Kike supratau is daugelio pasisakymu, tai dabar stavke 100lt  g.gif O ji per brangu man - kazin neisvys su 50  blush2.gif Siaip ar taip vos prisiprasem kad tie zmones butu krikstateviais,tai dar prasyti kad jie aukotu baznyciai - nekyla rankos, o ir siaip krikstynos juk kainuoja-rubeliai, vaises  blush2.gif

mes ir desim i voka ir uzklijuosim, nemanau,kad ims ir ples voka prie musu biggrin.gif 50 lt manau uztektu pilnai. juk aukoji tiek kiek gali. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(|kyo @ 2010 05 03, 13:42)
mes ir desim i voka ir uzklijuosim, nemanau,kad ims ir ples voka prie musu  biggrin.gif 50 lt manau uztektu pilnai. juk aukoji tiek kiek gali.  mirksiukas.gif

Mūsų auką paprašė palikti iš karto ant stalo raštinėje, prieš ceremoniją, tad "sto pudovai" pasižiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 05 03, 15:13)
Mūsų auką paprašė palikti iš karto ant stalo raštinėje, prieš ceremoniją, tad "sto pudovai" pasižiūrėjo  biggrin.gif

na ir isnaglejo siais laikais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 05 03, 16:13)
Mūsų auką paprašė palikti iš karto ant stalo raštinėje, prieš ceremoniją, tad "sto pudovai" pasižiūrėjo  biggrin.gif

sakykit, o Jus cia klaipedoje krikstijot? kurioj baznycioj, jei taip? 4u.gif
Atsakyti
mes krikstyjom kacergines koplycioje,tai i dovanu maisa krikstateviai idejo saldainiu deze ir sampes buteli,bei voka su 100lt.bet dave po visko jau thumbup.gif na istiesu,tai verta buvo...gyvai moteriskes grojo,viena su smuiku kita su gitara,vaikiskas daineles dainavo kai jau pakrikstyjo ir fotkinomes thumbup.gif koplycia labai graziai buvo papuosta,balti kaspinai,puoksteles su zveke ant keikvieno suolo krasto,lauke is juosteliu nuvytas takelis,iki iejimo...kai vejas buvo,begalo graziai atrode thumbup.gif istikruju labai grazi svente buvo ir labai graziai viskas buvo papuosta thumbup.gif
p.s.kas graziasiai man buvo,kad leliui svesta vandeni pyle ir kriaukles grazios,kuria mum atminciai padovanojo,taip pat gavome dovanu dar inkrostuota medalykeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnex: 03 gegužės 2010 - 22:14
QUOTE(ugnex @ 2010 05 03, 23:12)
mes krikstyjom kacergines koplycioje,tai i dovanu maisa krikstateviai idejo saldainiu deze ir sampes buteli,bei voka su 100lt.bet dave po visko jau thumbup.gif na istiesu,tai verta buvo...gyvai moteriskes grojo,viena su smuiku kita su gitara,vaikiskas daineles dainavo kai jau pakrikstyjo ir fotkinomes thumbup.gif koplycia labai graziai buvo papuosta,balti kaspinai,puoksteles su zveke ant keikvieno suolo krasto,lauke is juosteliu nuvytas takelis,iki iejimo...kai vejas buvo,begalo graziai atrode thumbup.gif istikruju labai grazi svente buvo ir labai graziai viskas buvo papuosta thumbup.gif
p.s.kas graziasiai man buvo,kad leliui svesta vandeni pyle ir kriaukles grazios,kuria mum atminciai padovanojo,taip pat gavome dovanu dar inkrostuota medalykeli 4u.gif

Kaip graziai viskas vyko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o baznycioje turi aukoti pinigelius kriksto teveliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2010 05 04, 08:54)
merginos, o baznycioje turi aukoti pinigelius kriksto teveliai? blush2.gif

susitarimo reikalas mirksiukas.gif
mano manymu tai tėvų rūpestis, o ne krikštatėvių smile.gif
bet, kaip ir sakiau -susitarimo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 05 04, 13:36)
susitarimo reikalas  mirksiukas.gif
mano manymu tai tėvų rūpestis, o ne krikštatėvių  smile.gif
bet, kaip ir sakiau -susitarimo reikalas  smile.gif

aciu 4u.gif
taip ir maniau
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 05 03, 23:12)

dziugu girdeti tokius atsiliepimus,as krikstysiu mergyte sitoj baznycioj,tikiuosi viskas irgi bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 05 04, 11:36)
susitarimo reikalas  mirksiukas.gif
mano manymu tai tėvų rūpestis, o ne krikštatėvių  smile.gif
bet, kaip ir sakiau -susitarimo reikalas  smile.gif

O tai kuo tada krikstateviai,ar krikstatevis rupinasi,jei viskas tik ant tevu peciu???? g.gif
Atsakyti