Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjote/ aukojote bažnyčiai už krikštynas ?

Manau mes ir mokesime 50 lt
turetu uztekti g.gif
Atsakyti
Girdejau, kad tokia stafke - 50 lt. kai musiski krikstijom pries 3,5 metu, tai mokejo kriksto tevai ir dave ta 50-tine. Salia musu buvo krikstijamas dar vienas kudikelis. Tai to kudikelio kristateviai 10 Lt dave. Kunigas primeme siuos pinigus vienodai, be didesniu emociju. Nepasake, kad per mazai aniems... O girdejau, kad kitur pasako, kad mazai rolleyes.gif Nu bet manau, jei bent kiek uzdirbi, tai jau gali 50 lt paaukot. man keisciausi yra tie, kurie turi pinigu, o uz kriksta 20 lt duoda. ir duoda, jau zinodami, kad stafke - 50 Lt (nes i akis lenda ir klausineja visu, kas ir kaip).
Atsakyti
Sekmadieni krikstysim dukryte, tai uzejau cia pasiskaityt. Ir supratau, kad 50 litu gana. Vyras man aiskino, jog 100 butinai duosim. Apraminsiu ji tongue.gif biggrin.gif Ir kaip supratau, krikstotevas duoda pinigus, ne tevai?
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 07 29, 08:21)
Sekmadieni krikstysim dukryte, tai uzejau cia pasiskaityt. Ir supratau, kad 50 litu gana. Vyras man aiskino, jog 100 butinai duosim. Apraminsiu ji  tongue.gif  biggrin.gif  Ir kaip supratau, krikstotevas duoda pinigus, ne tevai?

Žadam duoti 50 lt mes patys, manau čia susitarimo reikalas, ar krikšto tėvai mokės, ar ne. Nesinori žmonių apsunkint, viską patys pasiruošim, jiems reikės tik ateit smile.gif .
Atsakyti
pats kunigas pasakė,kada paduoti biggrin.gif ,tai padavėm vokelį su 50Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 01 rugpjūčio 2005 - 15:16
Dauguma kunigų yra godūs, kuo daugiau tuo geriau. Kai krikštijom savo vaiką davėm 50 lit smulkesnėm kupiūrom. Ant viršaus pirmas banknotas buvo 20 litų. tai kunigas net susiraukė pamatęs ir puolė skaičiuoti.
Atsakyti
Mes davėm 50lt ir visi kiti tėveliai davė po 50lt
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 16:15)
pats kunigas pasakė,kada paduoti biggrin.gif ,tai padavėm vokelį su 50Lt


na nieko sau unsure.gif , o tai gal pasakė ir kiek tame vokelyje turi būti litukų mirksiukas.gif
per mūsų mažiaus krikštynas pinigėlius davė krikšto tėvai 50 lt...
Atsakyti
Kas kiek gali tiek ir duoda, mums kunigas pasake kad tai "kumo" garbes reikalas smile.gif Mes davem 50 lt
Atsakyti
Mes panelytę krikštijom prieš mėnesį ir kunigui davėm 100 Lt. Patys, nes nenorėjom labai apkrauti krikštatėvių. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mes kunigui davėm 100 litų. Krikšto tėvam niekas nekainavo, na tik dovana krikšto dukrai, o už viską mokėjom patys.
Atsakyti
Na, o jeigu kumas ir kuma is skirtingu seimu, tai kas tuomet moka? rolleyes.gif Kumas? Ar suma dalijama pusiau? Is smalsumo klausiu, nes ryt su sia situacija gali tekt susidurt… unsure.gif O jei tikrieji tevai siulo kunigui sumoketi uz kriksta, tai kaip reaguoti: leisti tai daryti ar verztis is paskutiniu, nubuksuojant blush2.gif tikraji teva, ir duoti kunigui tuos 50 Lt.
Atsakyti