prieš du metus krikštijom Vytauto, tai davėm 50lt ir saldainių davėm.
Mes dar tik krikštysim leliuka, bet daugiau 50 lt nemanau kad reiktu, tuo labiau kad tuo pačiu metu dar pora vaikučių bus kuriuos krikštys, per mažai tikrai nebus.
Mokejo krikstatevis, atrodo kad 100lt,jei gerai prisimenu.
Mokejo krikstatevis, dave 100Lt. O mes nunesem saldainiu ir raudono vyno.
Krikstijom per sias Kaledas, kunigui pinigelius daveme mes, tevai.
Nu niekaip neatradau priezasties, kodel krikstateviai turetu "susimoketi" uz tai, kad MES norejome pakrikstyti SAVO VAIKA. Man nesuvokiama sita tradicija Tokiais dalykais as neapkroviau kriksto tevu, o dar ir pasistengiau labai nuosirdziai atsidekoti krikstateviams uz tai kad sutiko jais buti
Nu niekaip neatradau priezasties, kodel krikstateviai turetu "susimoketi" uz tai, kad MES norejome pakrikstyti SAVO VAIKA. Man nesuvokiama sita tradicija Tokiais dalykais as neapkroviau kriksto tevu, o dar ir pasistengiau labai nuosirdziai atsidekoti krikstateviams uz tai kad sutiko jais buti
QUOTE(saule** @ 2007 09 16, 19:10)
biski nukrypstam mes nuo temos
bet tikrai, uz vestuves paprase 400Lt arba sake netuoks
bet tikrai, uz vestuves paprase 400Lt arba sake netuoks
Žinau ir aš tokų variantą, sakė pinigai buvo sudėti į voką ir kunigas praplėšė pažiųrėjo ir tiesiai pasakė kad mažai, tik nežinau kaip buvo poto, ar vis dėlto juos sutuokė už 400LT ar reikėjo daugiau susimokėti.
QUOTE(bambekle @ 2007 09 18, 10:47)
mes krikstyjom si sekmadieni ir paaukojom 200 lt. as manau, kad kiek kas gali, tiek ir aukoja....
Aukot ir aš paaukočiau, bet kai yra grynai paprašymas pinigų, tai man nekyla ranka nei lito duot.
QUOTE(daiwulencija @ 2007 10 30, 11:10)
mes krikrtijom Vytautinėj rugsėjo men. sekmadienį. Krikštijo tik mūsų vieną vaikutį, tai davėm 100 Lt
Sorry už tokų klausimą, davėt ar paprašė tiek? Nes mūsų tai paprašė
QUOTE(spokasz @ 2008 01 08, 01:30)
Krikstijom per sias Kaledas, kunigui pinigelius daveme mes, tevai.
Na aš už krikštynas taip norėjau pati mokėti, bet mūsų krikšto tėveliai, sumokėjo ir už bašnyčią ir už krikšto rūbelius, žinoma aš atkalbinėjau, kad mes patys susimokėsim, bet jie kategoriškai taip norėjo.
Mes 100 lt duosim voke ir dar pridėsim saldėsių. Viską į maišelį sudėsim ir po krikštynų paliksim kunigui
Žalia visiškai šituose reikaluose - kada mokėt už krikštynas? Jų metu? Ta prasme, tą pačią dieną? labai gerai būtų, kad šitaip
Mes krikštijom Vytauto bažnyčioj.Prieš visas apeigas surašant dokumentus kunigui davėm 200 lt.svarbiausia nepasakyti "čia jums" kaip vieni pažystami pasakojo, oi nepatiko kunigėliui, reikia sakyti "aukojam bažnyčiai" ir viskas bus