Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
zaneta nepagavau kame cia kita medalio puse... g.gif

parekomenduokit koki filma,ar seriala... reikia smegenine prvedint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 22 spalio 2013 - 13:42
QUOTE(mentas @ 2013 10 22, 14:41)
zaneta nepagavau kame cia kita medalio puse... g.gif

parekomenduokit koki filma,ar seriala... reikia smegenine prvedint...

finansai irgi turejo itakos ir matyt jau seniai 4u.gif bent as taip manau...
ir siaip kai skiriasi du zmones-vieno kalto nebuna ax.gif o tikrasias priezastis zino tikjie patys...o zurnalistai paprastai atskleidzia tik vienos puses tiesa, o va noreciau isgirst vyro komentara...
Papildyta:
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 12:37)
Skaičiau ir aš. Atrodo, būtent tokios šeimos ir turėtų būti tvirčiausios, deja... Tik tiek, kad jei paliko dėl tokios "priežasties", tai anksčiau ar vėliau vistiek būtų palikęs irnesakyk.gif , skystas koks tai, jei net alimentų vaikams neišgali mokėt. Beje, mano sesę irgi vyras grasino palikt jei nesidarys aborto su ketvirtu vaiku, bet gyvena iki šiol, nors sulaukė visų aštuonių (tik jai gal būtų lengviau buvę, jei tada būtų palikęs doh.gif )

galima sakyt skystas ir tt, bet jau irode kad ne vyrai, o moteris yra stiprioli lytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 10 22, 14:29)
Ką tuo nori pasakyt?Kad mama išlaidi buvo? g.gif

nezinau ka galvot ax.gif bet finansiniai dalykai matyt irgi buvo vienas veiksniu taip pat 4u.gif o vat vienas po kito veiksniai sudaro visuma mirksiukas.gif
Mentas geras filmas “Plačiai užmerktos akys” rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Zaneta faktas kad blinas kad buvo ir finansine reikalo puse,bet kokiu atveju yra finansiskai sunku turet didele seima...bet tai velgi jo nepateisina,nes jis ja paliko su tokia pacia situacija ( dar prastesne sakyciau)....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 22, 15:28)
Zaneta faktas kad blinas kad buvo ir finansine reikalo puse,bet kokiu atveju yra finansiskai sunku turet didele seima...bet tai velgi jo nepateisina,nes jis ja paliko su tokia pacia situacija ( dar prastesne sakyciau)....

ne nepateisina , zinoma, bet gal tai dar ne visos aplinkybes...juk isklausom tik viena puse 4u.gif moterys dar daznai linkusios nuslepti tikrasias skyrybu priezastis, vyrai nelinke skustis kas jiems nepatiko...tikraja situacija zino tik jie patys...ir neteisinu, nei moters, nei vyro-nes ju tikruju aplinkybiu nezinau 4u.gif tik va zurnalistu nesuprantu-raso tik moters pozicija, o vyro pozicija kokia... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 spalio 2013 - 15:02
Zaneta sioj situacijoj zurnalistu pozicija labai aiski,surinkti parama tai seimai...taip priezastis tikrai ivairios,ir ju ne viena,bet faktas kad zmogus nepadeda materialiai savo vaikams ( nzn kaip ten su bendravimu) daug ka pasako apie ta zmogu... o faktas kad su ta moterim nebuvo paprasta,isivaizduok 2 paukgliu problemos,maziukai dvyniai,bemieges naktis,ji visa non stop nusikalus,sudirbus,ir cia dar nestuminiai hormonai vel.... o dar kokia gera drauge/draugas salia...
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 10 21, 19:00)

aga;-)ypac tai kartoju sau darbe...mano kabineto langai i priimamaji ir matau kaip greitosios per pilnati suka ir suka i kiema...

QUOTE(_una_)
Kaip tavo mergaitė jaučiasi po operacijos? Ar jau abi namie?

operacija praejo gerai.iki siandien pietu visks buvo gerai.bet dab.uzkarsciavo...ir skauda galva.kazkaip ja i sonus nesiot prafejo.sako kad svaigsta galva.... tuoj ateis budintis daktaras.....
Atsakyti
Stiklo karoliukai, ką operavo dukrytei? Sveikatos jai. 4u.gif

_una_, gal ir geras tavo patarimas man prašyti pagalbos paaugliukės pamokų metu, kad ji prižiūrėtų mažylę, o aš galėčiau nueiti priduoti kraujo tyrimus. g.gif Tačiau aš praktiškai neįsivaizduoju tokio dalyko, kad galėčiau/išdrįsčiau tai padaryti. Jei paaugliukai būtų mano, gal aš kitaip jausčiaus bendraudama su jais, gal būtų geriau g.gif , o dabar kažkaip keista viskas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 22, 17:26)
Stiklo karoliukai, ką operavo dukrytei? Sveikatos jai

dekui 4u.gif
lupom lauk tonziles doh.gif l.blogi musu tyrimai buvo....gerkles mano vaiku silpnosios vietos doh.gif
Atsakyti
stikliuk nepergyvenk,juk pati medike,zinai kad biskuti tos tempos turi but...intervencija visgi... lauksim ka gyd pasakys.... pamenu kai mane pacia operavo ,paugle gal buvau,tai taip zliumbiau kad man tempa,kad ci kazkzas blogai ir dabar turesiu ligoninei ilgiau but lotuliukas.gif doh.gif

Skruzde ko toliau to daugiau klausimu tavo pasakymai man kelia,bet nezdvinesiu ju cia....
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 22, 13:30)
oho, kokia daugiavaikė sesutė! dabar prisikursiu teorijų - kodėl būtų buvę lengviau g.gif  ot tas smalsumas...

Viskas ganėtinai paprasta - yra toks posakis, kad kuproto ir grabas neištiesins, taip ir su diedais, jeigu skystas, tai ir plaukios visada. Būtų mažiau vaikučių turėjus, o ir diedu nebūt reikėję rūpintis. Ilgą laiką ir su aštuoniais viena šeimą išlaikė, nes diedas tinkamo darbo nerado, nu tu man pasakyk, kam toksai reikalingas, gali radiją įsijungt, jei triukšmo namie trūksta doh.gif .
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 22, 17:00)
tuoj ateis budintis daktaras.....

Laukiam rezultatų.
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 22, 17:26)
Jei paaugliukai būtų mano, gal aš kitaip jausčiaus bendraudama su jais, gal būtų geriau g.gif , o dabar kažkaip keista viskas... unsure.gif

Sutinku, kad tai papildomas faktorius, bet kol tu jų nepradėsi savintis (visom prasmėm - paslaugų irgi), jie ir nebus tavo. Žinai, čia Germinė tau daugiau pasakyt gali - kai vaikas šoka į akis, leidžia sau būt savimi, reiškia jis tave jau pripažįsta, belieka suderint taisykles. Tu dabar esi už juos atsakinga, tai ir būtinos pagalbos gali paprašyti, aišku, prieš tai davus alternatyvą - trečiadienį ar penktadienį, per antrą ar per ketvirtą pamoką, kad turėtų iš ko rinktis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 22, 17:57)
kol tu jų nepradėsi savintis (visom prasmėm - paslaugų irgi), jie ir nebus tavo.
Jūs dabar šeima.Boružytė jų sesytė.Ji aplamai turėtų augt labai laiminga turėdama tiek suvestinių brolių ir sesę.Tu neužkrauni,daliniesi džiaugsmu bigsmile.gif Ir baik galvą pelenais barstytis,bo gausi in šiknū ax.gif O paskutinis ex'as negalėtų tau padėt? g.gif Labai supyksiu,jei tu užsilenksi bash.gif Man reikia,kad tu pradėtum rašyt ir mane užkrėstum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 22, 17:39)
lupom lauk tonziles doh.gif l.blogi musu tyrimai buvo....gerkles mano vaiku silpnosios vietos doh.gif

užuojauta 4u.gif Gegužės pabaigoj viduriniukui pašalinom tonziles su adenoidais. Pooperacinį periodą prisimenu kaip košmarą.

Skruzde, o kodėl tu negali tyrimų nuvažiuot pasidaryt su leliuku? Ir be eilės greičiausiai papulsi, ir dar kokia nors sesutė lelką palaikys, kol kita tau kraują ims.
Atsakyti