duosit fb?
QUOTE(audryta @ 2013 10 21, 17:48)
parašiau Bet kaip lyja pas mus jau ežeras prie namo
malonu kad yra ivairiu nuomoniu.bet as forume dalyvauju bemaz 8 metus ir galvojau kad uzdaros temos gyvuoja Bendraamziuose. o cia esancios temos yra atviros....bet akivaizdu jog ne....visgi vyrauja kzkokie suskirstymai.kriterijai.kuriamos apklausos....kzkaip.truputi juoki nga.ar ne per daug susireiksminama....
na bet tiek jau to....man visgi norisi bendrauti nuodirdziai.
gyvenkit toliau ramiai visoms nuosirdziausios sekmes
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 21, 19:35)
malonu kad yra ivairiu nuomoniu.bet as forume dalyvauju bemaz 8 metus ir galvojau kad uzdaros temos gyvuoja Bendraamziuose. o cia esancios temos yra atviros....bet akivaizdu jog ne....visgi vyrauja kzkokie suskirstymai.kriterijai.kuriamos apklausos....kzkaip.truputi juoki nga.ar ne per daug susireiksminama....
aš ne taip seniai SM, nežinau, kas uždaros, kas atviros. bet jei bendrauja kažkokia grupė žmonių, siejama tam tikro kriterijaus (ar bendraamžiai, ar pomėgiu kažkokiu siejami ar dar ko), tai suprantama, kad kontingentas tam tikras visgi. čia renkasi daugiavaikės. tik va diskusija, kas ta daugiavaikė tai ir norisi galiausiai išdiskutuoti, kad klausimų nebekiltų.
nepabėk, verta čia pasilikt, puikios mamos čia
pilnatis
pipec.....mano vaikas uzstukacino drauga mokykloj kad tas isvaziavo i latvija atostogu...ir kaip man dabar jaustis nu pipiec....
QUOTE(mentas @ 2013 10 21, 19:02)
pipec.....mano vaikas uzstukacino drauga mokykloj kad tas isvaziavo i latvija atostogu...ir kaip man dabar jaustis nu pipiec....
o tu prie ko?
audryta na mano vaikas pripasakojo,nors prasem nesakyt.... pridarem zmonems nemalonumu...
sianakt per pora namu nuo musu vel padege siuksledezes,ale rimtai kazkokio psicho darbas
sianakt per pora namu nuo musu vel padege siuksledezes,ale rimtai kazkokio psicho darbas
Labas vakarėlis,
LARGO, kokios džiugios naujienos
Šaunuolė Sveikinimai jums
Pas mus slogų ir kosulių sezonas tik pabaigiam ir vėl nuo pradžių
Mažoji piktutė kaip širšė - norų daug o galimybės dar ribotos , tai cypia per visą namą . O mano darbingumas šiuo metu irgi apkarpytas
LARGO, kokios džiugios naujienos
Šaunuolė Sveikinimai jums
Pas mus slogų ir kosulių sezonas tik pabaigiam ir vėl nuo pradžių
Mažoji piktutė kaip širšė - norų daug o galimybės dar ribotos , tai cypia per visą namą . O mano darbingumas šiuo metu irgi apkarpytas
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 21, 15:55)
tiesiog tiek...nenoriu kelti bangu.tiesiog pagalvojau kad cia atvira tema.
Tema ir yra atvira. Laikykis. Sveikatos dukrytei ir Tau ramybes.
Filtruok pasisakymus ir tiek. Ne viskas asmeniskai Tau skirta. Kai kam kartais reikia astriai pasisakyt.