QUOTE(Muse @ 2013 11 18, 18:39)
Kasiopeja, kas pas tave tvarkosi? As jau siandien skambinau, arba as per reikli, arba patvarke belenkaip.
Pas mane Olga tvarkosi. Visko būna, bet pas mus sutarta, kad ji plauna grindis, valo dulkes ir tvarko san. mazgus. Būna, kad norėdama įvaizdžio (kad viskas blizga) įkiša į orkaitę neišplautą keptuvę. Nepatinka man, bet mes nesitarėme, kad jos darbas indus plauti. Žinau, kad norėtųsi, kad būtų idealiai viskas sutvarkyta, bet jeigu pradėti kruopščiai viską tvarkyti, tai vienam žmogui reikėtų savaitės, bent jau pas mus
Žodžiu, aš jau atsipūčiau. Tiksliau - kitų bėdų per akis. Pavyzdys: vakar grįžo pirmokas sukarpytom uniforminėm kelnėm. Iš vakaro sakė, kad nežino, kas sukarpė. OK, supakavau kelnes, sakiau eisiu pas direktorę aiškintis, kas dedasi klasėje, nes kiek mačiau - mokytoja sunkiai susitvarko su vaikais, jie per pamokas vaikšto, kas kuo nori užsiima. Kaip tik būtų proga problemą paviešinti. Bet ryte vaikis atėjo, apsikabino ir prisipažino, kad čia jis pats - norėjo draugams pasigirti, kaip gerai jo žirklės kerpa. Ant uniforminių kelnių pademonstravo