Tik nuvedžiau mažąją į daržiuką, skambutis, vidurinėlei bloga, vemia kad sustot negali... pasiėmiau nuo galvos iki kojų, visos pratybos/knygos apvemtos
gerai kad su savimi maišelius paėmiau, tai būtu dar ir visą mašiną... ir nežinau kas yra, valgė košę (visi valgė), arbatos pagėrė ir linksma išlydėjau...nepraėjo ir valandos... dabar bandau Smecta su ramunėlėm girdyt po a.š., ir tai nesigauna...
QUOTE(mentas @ 2013 11 17, 19:12)
ir noro jau nebeturiu niekam....
tai blogiausia
QUOTE(gupija @ 2013 11 17, 19:20)
O pas mane savaitgalis prie puodų. Vakar repetavau kūčias
Mišraines su silkėm gaminau, lašišos "zuikį" kepiau, pasiilgę visko buvom. Šiandien saldumynų diena. 2 keksai, 2 skardos bandelių su pudingu.
kaip skanu, ir aš noriu, bet...
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 17, 21:01)
Gyvens Kuzia
. Jau nebetaip blogai kaip buvo.
Jeigu ryt egza islaikys, tikrai gyvens Kuzia
gerai kad gerai, bet save prižiūrėt reikia
o kur tu dėsis
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 18, 11:14)
Tiesa, ačiū visoms už sveikinimus. Turėjom tikrą 1 gimtadienį, ir, kas mane labiausiai nustebino, su tikrai elementariom dovanom, bet jos be proto pradžiugino vaiką: kamuolys, knygutė, meškinas pliušinis. Kaip pasiilgau paprastumo
oką tokiems vaikiukams reikia, svarbiausia tėvelių meilė ir koks naujas žaisliukas
QUOTE(Ikulia @ 2013 11 18, 11:58)
Turiu klausima: gal kas turi jau
nenesiojama ir nereikalingaziemini kombinezona??? Drauge labai iesko savo dukrytei (7 men.). Seimos pajamos gana kuklios
Tai pamaniau gal paklausiu cia...
Maniskes drabuzeliai jau seniai isdalinti mazesnes dukreles auginanciom draugems...
mes tai neturim, viską išdalinau, net sesei neliko