QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 10:09)
oooo sveikyjimai, skoll kai saka
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 19:10)
Sveikinu
apie mokkyklas nediskutuosiu nes mūsų mieste to nebus.
gal kas žinot ar turit LT kalba kalėdinių dainų? Man reikia į darželį
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 19:10)
einu baliavot, mano kruopai šiandien "pilnametystė", t.y. pilni 1 metai
Kruopų balius-kvietinių,miežinių,perlinių... Sveikinu sveikai pabaliavosit
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 11:09)
sveikinimai su sesijos baigimu gerk, tik ne daug QUOTE(Kuzia @ 2013 11 15, 16:09)
Ačiū visoms . Suveikė
Prasedejau kaip kralikas, nespėjo manęs praegzaminuot. Sava norės angliokes ėjo į priekį . Iki sekančias datos neabejoju pasiruosiu gerai.
ruoškis Prasedejau kaip kralikas, nespėjo manęs praegzaminuot. Sava norės angliokes ėjo į priekį . Iki sekančias datos neabejoju pasiruosiu gerai.
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 20:10)
einu baliavot, mano kruopai šiandien "pilnametystė", t.y. pilni 1 metai
Sveikinimai!!!
Vilnietės, būtinai nuvažiuokit su savo vaikučiai į Panoramą iki 16val., sudalyvaukit akcijoje "Būk matomas"
QUOTE(Nata* @ 2013 11 15, 15:45)
sveikinu
a ten tu į postcrossingą užsirašei, ar kažkas kitas tavo vardą "nukosėjo"?
Hm. Užsirašiau PER TAVE. Bet kitu vardu negu čia. O tu seki?
QUOTE(Nerutė @ 2013 11 15, 22:40)
oooo sveikyjimai, skoll kai saka
Skoll
QUOTE(nataliuncik @ 2013 11 16, 16:34)
Vilnietės, būtinai nuvažiuokit su savo vaikučiai į Panoramą iki 16val., sudalyvaukit akcijoje "Būk matomas"
pavėlavau paskaityt blaškėmės batų paieškose
QUOTE(taburete @ 2013 11 16, 15:13)
eik tu, nea, nieko neseku, tik lietuviškuose postcrosseriuose norėjau pažiūrėti, kiek narių esti. Tai radau naujai užsiregistravusią, bet nieko neparašiusią taburetę
Eisim šiandien Koršunovo Hamletą žiūrėt
apipirkau sportininkus sportsdirecte daba beliko tik sulaukti ir tiketis kad viskas tiks
Nekisom niekur nosies, vakar auto ryte mums pasake kriukriu niekur nevaziuosiu teko riedet autobusais na ka tik trys persedimai ir darbe
kvepia remontas
Nekisom niekur nosies, vakar auto ryte mums pasake kriukriu niekur nevaziuosiu teko riedet autobusais na ka tik trys persedimai ir darbe
kvepia remontas
Nerute uzjauciu del masiniuko
as sian nuo ryto pykta,paprasiau vyro kad paliktu man mazesne masina,nes man vaika i miesto svente vezt dainuot....o ten su parkingais tragedija ir tip,o dar sestadienis,zmoniu mase...
atsikeliu ryte,ir rndu palikta mikroautobusa mano drauge jau pradejo klust,ar jis cia specialiai tau taip daro....
as sian nuo ryto pykta,paprasiau vyro kad paliktu man mazesne masina,nes man vaika i miesto svente vezt dainuot....o ten su parkingais tragedija ir tip,o dar sestadienis,zmoniu mase...
atsikeliu ryte,ir rndu palikta mikroautobusa mano drauge jau pradejo klust,ar jis cia specialiai tau taip daro....