QUOTE(_una_ @ 2013 11 15, 11:03)
QUOTE(gupija @ 2013 11 14, 15:45)
aš irgi pikta, bet juk čia ne Zuokas kaltas, o tie, kas sudarkė švietimo sistemą.
ne švietimo sistema nustato, kam nuolaidas taikyti priimant vaikus į darželius, o Zuoko savivaldybė. Pvz. pagal naują tvarką Vilniuje privilegijos priimant į darželius (pvz. daugiavaikė šeima, kiti vaikai jau lanko tą patį darželį) taikomos tik tada, kai nori patekti į darželį, kuris yra tame rajone, kuriame tu registruotas. O jeigu netyčia gyveni kitur (kaip pvz. mes - persikraustėm, bet vaikų į kitą darželį neperkėlinėjom) - pasikark
Beje, mokylų darbo laiką irgi ne švietimo sistema reguliuoja...
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 11:45)
ne švietimo sistema nustato, kam nuolaidas taikyti priimant vaikus į darželius, o Zuoko savivaldybė.
aš turėjau omeny suardytas mokyklas, o ne darželius.
Ačiū visoms . Suveikė
Prasedejau kaip kralikas, nespėjo manęs praegzaminuot. Sava norės angliokes ėjo į priekį . Iki sekančias datos neabejoju pasiruosiu gerai.
Prasedejau kaip kralikas, nespėjo manęs praegzaminuot. Sava norės angliokes ėjo į priekį . Iki sekančias datos neabejoju pasiruosiu gerai.
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 10:09)
sveikinu
a ten tu į postcrossingą užsirašei, ar kažkas kitas tavo vardą "nukosėjo"?
QUOTE(Nata* @ 2013 11 15, 15:45)
į postcrossingą
Vuo, seniai bebuvau postcrossinge... Gal reik vėl nueit.
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 11 15, 16:29)
Vuo, seniai bebuvau postcrossinge... Gal reik vėl nueit.
aha... 7 mėnesius nesilankei
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 15, 13:09)
Ačiū visoms . Suveikė
mes užsirašėm...
einu baliavot, mano kruopai šiandien "pilnametystė", t.y. pilni 1 metai
QUOTE(Nata* @ 2013 11 15, 17:16)
aha... 7 mėnesius nesilankei
Aha... senokai...
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 19:10)
Sveikinimai mažąjai kruopytei.
QUOTE(Nata* @ 2013 11 15, 15:45)
Šita, norėjau tavęs paklaust, ar šitam straipsny vienoj nuotraukoj aš matau, ką manau, ar ne ?
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 15, 19:10)
Kokia šventė , sveikijimai.
QUOTE(_una_ @ 2013 11 15, 20:13)
jei tu galvoji apie mane, tai nea, manęs čia nėr ir būti negali, aš nesu vertėja
Muse, gal jungsies?