rasa labas,kaip mokslai,ir siaip reikalai?
QUOTE(mentas @ 2013 11 14, 22:25)
rasa labas,kaip mokslai,ir siaip reikalai?
mokslai pakankamai gerai. nu ne taip gerai, kaip kuziai-man į ją tik lygiuotis ir lygiuotis, ....
va tik refleksiją pamiršau parašyt.... nu grybų grybė. atidėliojau pakol nepamiršau
o šiaip tai kaip vissada-nervina viskas iš eilės, šaltinis nervų žinomas -netinkamai pasirinktas vaikų tėvas
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 11 14, 21:34)
mokslai pakankamai gerai. nu ne taip gerai, kaip kuziai-man į ją tik lygiuotis ir lygiuotis, ....
va tik refleksiją pamiršau parašyt.... nu grybų grybė. atidėliojau pakol nepamiršau
o šiaip tai kaip vissada-nervina viskas iš eilės, šaltinis nervų žinomas -netinkamai pasirinktas vaikų tėvas
labusios
nzn gal jau buvo skelbta, bet cia nemokama ir galioja tik iki ryt..... issiuskit, jei ka:))
https://www.ldvaikudraudimas.lt/
po to gal padauges skambuciu.... is LD.... nu bet pasakysit, kad da svarstot, kuri priimt sprendima....draustis, ar ne....
rasa pas mane tas pats nervu saltinis na ir dar rupesciai del to saltinio palikuoniu
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 11 14, 19:34)
Nu baik cia , as va pvz nezinau net kas tas yra , o tu net butum parasius, tik buvai pamirsus
Papildyta:
Ryt is pat ryto visos teigiamu minciu srauta man siunciat. Nu bral bral, jeigu pasiseks egza islaikyt, tai tik per baba
QUOTE(**Juma @ 2013 11 14, 23:53)
po to gal padauges skambuciu.... is LD.... nu bet pasakysit, kad da svarstot, kuri priimt sprendima....draustis, ar ne....
O jei pasakai,kad nesiruosi visai draustis mokamai,tai negi neatstoja? Jei svarstai,tai dar perskambina,o jei visai nesvarstai to reikalo,tai ko beskambint
Kuzia-laikykis Kuo geriausios sekmes.
Labryt. Aš irgi su keista nuotaika, irgi dėl tokio paties nervų šaltinio... Jetus jetus, ir kodėl niekas nepasakė, kad gyventi santuokoje taip nelengva.
Kuzia ir Ryto@Rasa, sėkmės moksluose.
Kam dar reik kokių balionų nuotaikos pagerinimui ir sėkmei, čiupkit.
Kuzia ir Ryto@Rasa, sėkmės moksluose.
Kam dar reik kokių balionų nuotaikos pagerinimui ir sėkmei, čiupkit.
Kuzia, sėkmes Lauksim rezultatų
O aš šnd baigiau savo sesiją
galiu prisigert
galiu prisigert
Noriu ir aš prisigert. Bet nepadės. Tai teks kitokiais būdais spręsti problemas.
taburete, sveikinu su sesijos baigimu.
taburete, sveikinu su sesijos baigimu.
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 14, 23:48)
Nu baik cia , as va pvz nezinau net kas tas yra , o tu net butum parasius, tik buvai pamirsus
Ryt is pat ryto visos teigiamu minciu srauta man siunciat. Nu bral bral, jeigu pasiseks egza islaikyt, tai tik per baba
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 10:09)
galiu prisigert
Gali. Tik nevairuok išgėrus .