Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
rasa labas,kaip mokslai,ir siaip reikalai?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 11 14, 22:25)
rasa labas,kaip mokslai,ir siaip reikalai?

mokslai pakankamai gerai. nu ne taip gerai, kaip kuziai-man į ją tik lygiuotis ir lygiuotis, ....
va tik refleksiją pamiršau parašyt.... nu grybų grybė. atidėliojau pakol nepamiršau blush2.gif
o šiaip tai kaip vissada-nervina viskas iš eilės, šaltinis nervų žinomas -netinkamai pasirinktas vaikų tėvas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 11 14, 21:34)
mokslai pakankamai gerai. nu ne taip gerai, kaip kuziai-man į ją tik lygiuotis ir lygiuotis, ....
va tik refleksiją pamiršau parašyt.... nu grybų grybė. atidėliojau pakol nepamiršau  blush2.gif
o šiaip tai kaip vissada-nervina viskas iš eilės, šaltinis nervų žinomas -netinkamai pasirinktas vaikų tėvas blink.gif  lotuliukas.gif

console.gif

labusios 4u.gif

nzn gal jau buvo skelbta, bet cia nemokama ir galioja tik iki ryt..... issiuskit, jei ka:))

https://www.ldvaikudraudimas.lt/

po to gal padauges skambuciu.... is LD.... nu bet pasakysit, kad da svarstot, kuri priimt sprendima....draustis, ar ne.... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Juma: 14 lapkričio 2013 - 21:56
rasa pas mane tas pats nervu saltinis doh.gif na ir dar rupesciai del to saltinio palikuoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 11 14, 19:34)
va tik refleksiją pamiršau parašyt.... nu grybų grybė. atidėliojau pakol nepamiršau  blush2.gif

Nu baik cia cool.gif , as va pvz nezinau net kas tas yra hihihi.gif blush2.gif , o tu net butum parasius, tik buvai pamirsus rolleyes.gif
Papildyta:
Ryt is pat ryto visos teigiamu minciu srauta man siunciat. Nu bral bral, jeigu pasiseks egza islaikyt, tai tik per baba doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**Juma @ 2013 11 14, 23:53)
po to gal padauges skambuciu.... is LD.... nu bet pasakysit, kad da svarstot, kuri priimt sprendima....draustis, ar ne.... hihihi.gif

O jei pasakai,kad nesiruosi visai draustis mokamai,tai negi neatstoja? mastau.gif Jei svarstai,tai dar perskambina,o jei visai nesvarstai to reikalo,tai ko beskambint biggrin.gif

Kuzia-laikykis user posted image Kuo geriausios sekmes.
Atsakyti
Kuzia, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labryt. 4u.gif Aš irgi su keista nuotaika, irgi dėl tokio paties nervų šaltinio... Jetus jetus, ir kodėl niekas nepasakė, kad gyventi santuokoje taip nelengva. doh.gif biggrin.gif

Kuzia ir Ryto@Rasa, sėkmės moksluose. 4u.gif
Kam dar reik kokių balionų nuotaikos pagerinimui ir sėkmei, čiupkit. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kuzia, sėkmes 4u.gif Lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
O aš šnd baigiau savo sesiją ax.gif

galiu prisigert rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu ir aš prisigert. Bet nepadės. schmoll.gif Tai teks kitokiais būdais spręsti problemas.

taburete, sveikinu su sesijos baigimu. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 14, 23:48)
Nu baik cia cool.gif , as va pvz nezinau net kas tas yra hihihi.gif blush2.gif , o tu net butum parasius, tik buvai pamirsus rolleyes.gif

Ryt is pat ryto visos teigiamu minciu srauta man siunciat. Nu bral bral, jeigu pasiseks egza islaikyt, tai tik per baba doh.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif

4u.gif
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 10:09)
galiu prisigert rolleyes.gif

Gali. Tik nevairuok išgėrus mirksiukas.gif .
Atsakyti