Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Apie mokyklas:Pupa pradinėj pirmus metus mokėsi ar tai nuo 8:30 ar nuo 9:00 tai tėvai patys paankstino dėl savo darbų
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 13, 21:48)
Aciu, kad teiraujiesi wub.gif , sparciai pagerejo, prognozes optimistines rolleyes.gif . Labai tikiuosi grizt bent i pirmine busena, bet jau diskomforto nebelabai sukelia clap.gif
Gaila tik, kad labai labai uzsiemus su mokslais, nesugebu nurepliot iki savo daktaro. Reik skubiai, nes reik patvirtint skirta laika del magnetinio rezonanso tyrimo, o svarstau ar eit ten kur paskirta, ar tiketis, kad is kitos ligonines paskirs g.gif . Reikalas tame, reikia, kad atsakymai pasiektu tuos kur reikia, kitus nei siunte daktarus g.gif

Kad jau atejau, tai pasigirsiu smoke.gif
Matematika 100% islaikytas egzaminas, sociologijos prezentacija buvo tik draft (nzn kaip lietuviskai blush2.gif , nu kaip bandomasis egzaminas gal) tai ne viena NE VIENA neislaike, o mano buvo ne tik kad islaikytas, bet ir aukstesnis ivertinimas Merit ir net su + bis.gif . Biskutuka pataisysiu ir labai tikesiuosi auksciausio, Distinction ivertinimo finaliniam egzamine blush2.gif .

Kad taip labai neuzriest nosies, jau penktadieni bus egzas kurio neabejotinai neislaiikysiu ph34r.gif surrender.gif . Anglu k. prezentacija. Pati pati silpniausia vieta angel_sadangel.gif
tai kad savijauta pagerėjo, labai puiku, o tai kad tempi su tyrimais negerai g.gif o tyrimų rezultatus patiems galima persiust?

Šaunuolė wub.gif o dėl silpniausios vietos, svarbiausia nusiteik kad išlaikysi ir viskas pasiseks mirksiukas.gif

QUOTE(Nerutė @ 2013 11 13, 23:11)
na tarkim man nebe taip aktualu, bet pries metus kitus kai veziodavom vaikus I pradine tai ir taip vargsiukus palikdavom siek tiek po 7 val,  is namu isvaziuodavom 6:30, nes 8 reikia but darbe.. tad as skaitau kad tai vis tik nesamone, nes orientuota tik i didesnius vaikus kurie gali savarankiskai vazinet... arba tinka toms seimoms kur mama ar tetis nedirba...
tai čia gi nuo 5kl., vaikai jau daug maž savarankiški 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 13, 21:29)
O negalima atsakymų nusikopijuot ir nunešt kam reikia blush2.gif ?

Kas čia per neabejotinai? Greit apsigalvoji ir parašai būtinai išlaikysiu.

Bet tataigi didesniems daugiau pamokų, su langais ir devynios pasitaiko, tai kada jie grįš namo ir ruoš pamokas kitai dienai, ką jau apie kokį baseiną, kašį ar muzikinę bekalbėt. Ypač smagu, kad žiemą ketvirtą jau temsta.

Nea, negalima biggrin.gif . Jiems apskritai kosmosas kaip as cia savo kortele is LT turiu blink.gif

Einu i kampa unsure.gif , nes net neturiu valios to dalyko pasymokyt doh.gif . Numatyt klausimus, kokius galimai uzduos ir sugalvot protingus atsakymus wacko.gif

Nu bet tai as netikiu, kad po 4 ir nebekisa nosies laukan rolleyes.gif . Juk kalba ina apie didesnius, ne pradinukus.
Papildyta:
Aciu, mergeliukai, kad giriat mane ir dziaugiates mano rezultatais oro_buckis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 14, 09:43)
Nu bet tai as netikiu, kad po 4 ir nebekisa nosies laukan rolleyes.gif . Juk kalba ina apie didesnius, ne pradinukus.

Tai kiša, Kuziuk, bet ką mato tame lauke patamsy? Miestuose, jaučiu, šliaužioja po prekybcentrius g.gif . Maniškė jau pradinukė iš muzikinės pareidavo 18 val., nes arti gyvena, kas toliau arba atvažiuojantys gaudavo pamokas anksčiau. tai pastūmus viską viena valanda vėliau... Gerai, kad bent mums Zuokas nieko nereguliuoja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 11 13, 15:52)
o kodėl idiotizmas? atvirkščiai, aš tik už  ax.gif

O kame gėris?
kad pamokas vėliau pabaigs?

ir kitas momentas - jeigu vaikai vienas pradinukas, o kitas vyresnis, tai reiškia, kad reikės atskirai juos į mokyklą vežioti? Ar vyresniam važiuoti kartu su mažiuku, t.y. likus valandai iki pamokų ir mokykloj trintis tą laiką? blink.gif

Aš suprantu, kad Zuokas turi svajonę - kad visi vaikai į darželius ir mokyklas eitų pagal gyvenamąją vietą (kad galėtų pėsčiomis nukulniuoti ir nereiktų autobusais važinėti), bet tai nerealu. Juk kiek žmonių gyvena už miesto, kur nei mokyklų, nei darželių nėra. Jie neturi kitos išeities, tik vežioti vaikus į miesto mokyklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 14 lapkričio 2013 - 10:15
Na visada bus patenkintu ir ne, tai kad kiekvienas renkasi kas kam geriau ir jei netenkinta, ieško sprendimą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 11 14, 12:03)
Na visada bus patenkintu ir ne, tai kad kiekvienas renkasi kas kam geriau ir jei netenkinta, ieško sprendimą  ax.gif

aš pikta ant Zuoko, nes jo dėka vaikus reikia į 4 skirtingas miesto vietas rytais nuboginti bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus gimnazijoje nuo 8.30,del manes galetu(noreciau) ir 9h..
Atsakyti
Aš tai kaip aš, bet mano tai sūnus žiauriai piktas. Dabar tai mes jį nuvežam į mokyklą, o jei pamokos nuo 9, tai arba turės laiką stumti mokykloje, arba praktiškai tokiu pačiu laiku išeiti, kad visuomeniniu transportu laiku pasiektų mokyklą. Ir tokių pas juos bent pusė klasės, nes mokykla miesto pakrašty ir didžioji dalis gyvena kažkur priemiesty. Tai dar labiau visuomeninis transportas bus užkimštas... doh.gif jei tėvai neveš. Ir kiek nepatogumų vaikams, jau taip vėlai iš mokyklos grįžta, būreliams ir pamokų ruošai laiko dar mažiau.
Papildyta:
Juk gimnazistai dar ir ne po vieną "langą" tvarkaraščiuose turi.
Atsakyti
Sveikos.

As negaliu diskutuoti. Pas sunu ir taip 9 ryto prasideda. O maze dar tik pirmoje klaseje pradineje mokykloje, tai ten nuo 8.30 - nieko niekas nebekeis.

Bet siandien girdejau mokytoju (muzikos mokykloje) pokalbius - jos labai susirupino, nes teks visus tvarkarascius perdaryti doh.gif ir tai metu viduryje... Savaime aisku, kad tai jau palies ir maziukus...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2013 11 14, 14:08)
aš pikta ant Zuoko, nes jo dėka vaikus reikia į 4 skirtingas miesto vietas rytais nuboginti  bigsmile.gif

aš irgi pikta, bet juk čia ne Zuokas kaltas, o tie, kas sudarkė švietimo sistemą.
Atsakyti
labas
Atsakyti