Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ar matėt idiotizmą doh.gif Totalus absurdas.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 11 13, 18:48)
Ar matėt idiotizmą  doh.gif Totalus absurdas.
o kodėl idiotizmas? atvirkščiai, aš tik už ax.gif
Atsakyti
Aš prieš. Ir taip mano dukra po pamokų grįžta apie 18 val. Taigi automatiškai grįš 19. Kada pamokas paruošti? Apie poilsį jau net nešneku.
Atsakyti
maniskiams irgi gerai butu bet yra vienas bet...kitiems gali but ne taip gerai-ypac kas vaikus veza i mokykla vaziuodami i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 11 13, 18:55)
Aš prieš. Ir taip mano dukra po pamokų grįžta apie 18 val. Taigi automatiškai grįš 19. Kada pamokas paruošti? Apie poilsį jau net nešneku.
g.gif o ko taip vėlai? 8 pamoka baigiasi 15,30val., bet čia gi ne kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 13, 12:19)
O jeigu tinkamai sumokėtų bigsmile.gif ?
Kaip tavo sveikatos reikalai - pirmyn, atgal ar vietoj?

Hm, cia kitas klausimas lotuliukas.gif .

Aciu, kad teiraujiesi wub.gif , sparciai pagerejo, prognozes optimistines rolleyes.gif . Labai tikiuosi grizt bent i pirmine busena, bet jau diskomforto nebelabai sukelia clap.gif
Gaila tik, kad labai labai uzsiemus su mokslais, nesugebu nurepliot iki savo daktaro. Reik skubiai, nes reik patvirtint skirta laika del magnetinio rezonanso tyrimo, o svarstau ar eit ten kur paskirta, ar tiketis, kad is kitos ligonines paskirs g.gif . Reikalas tame, reikia, kad atsakymai pasiektu tuos kur reikia, kitus nei siunte daktarus g.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 11 13, 16:20)
maniskiams irgi gerai butu bet yra vienas bet...kitiems gali but ne taip gerai-ypac kas vaikus veza i mokykla vaziuodami i darba  doh.gif

Na, yra 2 iseitys - vaziuot vaikams patiems i mokykla arba eiti i arti namu esancia. Ne pradinukai gi biggrin.gif . O ir pradinukams visai sveika valanda ilgiau pamiegot, ypac peledziukam rolleyes.gif . Nes sedi paskui pamokoj kaip is menulio iskrite iki kokios 3 pamokos doh.gif . Nu cia as tokia buvau, kai buvo padare 0 pamoka nuo 8 doh.gif lotuliukas.gif . Ir ne pradiniu, nes prisimenu, kad rusu pamoka budavo. Tai dazniausiai neidavau blush2.gif . Nes kazkokia neproduktyvi diena tuomet visada budavo. Mokiausi labai gerai, tai mokytoja labai nepykdavo laugh.gif
Papildyta:
Kad jau atejau, tai pasigirsiu smoke.gif
Matematika 100% islaikytas egzaminas, sociologijos prezentacija buvo tik draft (nzn kaip lietuviskai blush2.gif , nu kaip bandomasis egzaminas gal) tai ne viena NE VIENA neislaike, o mano buvo ne tik kad islaikytas, bet ir aukstesnis ivertinimas Merit ir net su + bis.gif . Biskutuka pataisysiu ir labai tikesiuosi auksciausio, Distinction ivertinimo finaliniam egzamine blush2.gif .

Kad taip labai neuzriest nosies, jau penktadieni bus egzas kurio neabejotinai neislaiikysiu ph34r.gif surrender.gif . Anglu k. prezentacija. Pati pati silpniausia vieta angel_sadangel.gif
Atsakyti
Kuzyt thumbup.gif 4u.gif DRAFT speju Lt butu bandomoji smile.gif bent jau mano darbe draft ta reiskia tam tikrais atvejais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2013 11 13, 17:52)
o kodėl idiotizmas? atvirkščiai, aš tik už  ax.gif

na tarkim man nebe taip aktualu, bet pries metus kitus kai veziodavom vaikus I pradine tai ir taip vargsiukus palikdavom siek tiek po 7 val, is namu isvaziuodavom 6:30, nes 8 reikia but darbe.. tad as skaitau kad tai vis tik nesamone, nes orientuota tik i didesnius vaikus kurie gali savarankiskai vazinet... arba tinka toms seimoms kur mama ar tetis nedirba...
Atsakyti
Kuzia, aš apakus biggrin.gif man matematika būdavo kosmosas blush2.gif

Atsakyti
smile.gif

ieskau ideju knygu lentynai ir vo kad lentyna radau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 13 lapkričio 2013 - 23:01
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 13, 20:48)
Reik skubiai, nes reik patvirtint skirta laika del magnetinio rezonanso tyrimo, o svarstau ar eit ten kur paskirta, ar tiketis, kad is kitos ligonines paskirs g.gif . Reikalas tame, reikia, kad atsakymai pasiektu tuos kur reikia, kitus nei siunte daktarus g.gif

Kad taip labai neuzriest nosies, jau penktadieni bus egzas kurio neabejotinai neislaiikysiu ph34r.gif surrender.gif . Anglu k. prezentacija. Pati pati silpniausia vieta angel_sadangel.gif

O negalima atsakymų nusikopijuot ir nunešt kam reikia blush2.gif ?

Kas čia per neabejotinai? Greit apsigalvoji ir parašai būtinai išlaikysiu.
QUOTE(Nerutė @ 2013 11 13, 22:11)
tad as skaitau kad tai vis tik nesamone, nes orientuota tik i didesnius vaikus kurie gali savarankiskai vazinet... arba tinka toms seimoms kur mama ar tetis nedirba...

Bet tataigi didesniems daugiau pamokų, su langais ir devynios pasitaiko, tai kada jie grįš namo ir ruoš pamokas kitai dienai, ką jau apie kokį baseiną, kašį ar muzikinę bekalbėt. Ypač smagu, kad žiemą ketvirtą jau temsta.
Atsakyti
Sveikutes, tiksliau, laba naktis. Turiu galvos skausma - turim sunkumu su anglu kalba, gal kas Vilniuje galetu parekomenduoti ka nors - bureli - mokytoja - studente, lankytu du mokinukai - antrokas ir trecioke. Liudna, kad mokykla pradine, ne bais didele, dirba dvi anglu k. mokytojos, o burelio nera unsure.gif Buciau dekinga, jei bruksteltumet I az blush2.gif
Atsakyti
sveikos

largo kaip savijauta?

na del tu pamoku,taip del transporto tai ga dalinai kazkas issisprestu,bet visada yra ta dalis kri labai nukentes....

as tai sia savaite laksciau er mokyklas,buvom keliose ( bendro lavinimo),nu ir pasimetus,nzn ar tai tinkama vieta mano berniukams ,bet ir i spec nenoriu ( kurios ir negausim matyt,nes poperiai ''gaminami'' anglisku greiciu verysad.gif noriu istikruju uzmigti kokiems 2 meteliams,pailseti,ir kad visas pasaulis suktusi be manes.... verysad.gif
Atsakyti