Laba diena.
Skaitau viską, tik nelabai ką turiu pasisakyt.
Stiklo karoliukai (mačiau, kad ir nick'ą pakeitei, bet kreipiuosi senuoju), gaila kad taip nutiko, tačiau lauksim kada nors sugrįžtant, jau su trečiuoju vaikučiu.
Atšventėm vestuvių popierines metines, ėjom į kavinę keturiese, nes kai kas net nesiteikė pasveikint
, mažylei reikia masažų ir mankštų, tai dabar vežioju, gerai dar, kad ne kasdien. Dar yra ir kitokių reikalų ir su butu, ir su bankais, ir su vaikais, tai vos spėju suktis. Dar šiom dienom mirė pora pažįstamų nesenų žmonių, tai visokių apmąstymų kupinos dienos, kai pagalvoji, kai nežinai už kokio kampo kas laukia ir kiek gyventi, tai norisi gyventi pilnu tempu, kasdien, su meile, su gerais darbais, su savo realizacija.
Pasiilgau
praavil,
ginaemos,
poemės, dar kažko, visų dabar neišvardysiu, su kuriom buvau susitikus. Norėtųsi ne tik pavienių susitikimų, bet ir bendro myto, nes yra visas būrys mamų ir vaikų, kurių nesu mačius.
Jei turėčiau savo transportą, atrodo, visas aplankyčiau.
Kol mažylė miega bandau tvarkytis, valgyt gamint. Paaugliukai vėlgi užsiima savo reikalais, kažkas kažkur išeina, o man reikės dar ir mažių iš mokyklos parsivesti, gerai kad netoliese juos parveža mokyklinis autobusiukas. Mezgimus esu nukišus į maišiuką prie lovos, netgi tokio mažo mezgalo kaip bačiukai mažylei pusmetukei nesugebu numegzti
, kažkokia žanro krizė pas mane. O taip, ji jau zirzia...
Bėgu.
Ji buvo labai miela, rami, gera ir kukli moteris. Tiesa, tomis retomis akimirkomis, kai jos niekas neerzino