largoconfuoco laikykis skalauk gerklytę, ilsėkis nėštukei nelabai kas ir belieka.
turi dabar palaikyti frontą
aš pasitraukiau ką padarysi...tik jau nemažai laiko mums buvo, vis tikėjausi
visoms leidus kartais užsuksiu pasilabint, nes man čia labai patiko esat šaunios, vistiek kada susitiksim, nes bandysim toliau
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 10, 13:18)
visoms leidus kartais užsuksiu pasilabint, nes man čia labai patiko esat šaunios, vistiek kada susitiksim, nes bandysim toliau
Liūdnuma . Sustiprėk, atsigauk ir lauksim prisijungiant.
Stikliuk,
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 10, 15:18)
largoconfuoco laikykis skalauk gerklytę, ilsėkis nėštukei nelabai kas ir belieka.
Stiprybės tau linkiu greit sustiprėt ir atsigaut. Lauksim sugrįžtant
Gina, radau nykstuku pasakeles http://www.supermama...?...&p=42211123
QUOTE(_una_ @ 2013 11 10, 15:07)
Liūdnuma . Sustiprėk, atsigauk ir lauksim prisijungiant.
QUOTE(Niktė @ 2013 11 10, 16:53)
Aciu
largo, sveik greičiau dabar kažkoks "anginos" metas, pas mus t.p. visi su skaudančiom gerklėm kankinasi, net ryt skauda ...
Stikliuk, labai liūdna
Stikliuk, labai liūdna
QUOTE(karoliukai22 @ 2013 11 10, 14:18)
Sekmes ir lauksim sugryztant
largo sveikatos ir saugokis
Ačiū už sveikatos palinkėjimus po truputį gerėja, išsikapstysim kaip nors
Labas.
Seniai besimatėm Kaip gyvenat? Anksčiau galvojau, kad niekada negalėsiu be daugiavaikių. Bet... gyvenimas daro savo. Tiesiog laiko nebeturiu
Reikia konsultacijos - kas žino gerą ortodontą (dantis tiesinti noriu ) Per facebooką nenoriu skelbtis - per daug reklamos Internete per daug randu - sunku išsirinkti, neturiu laiko gilintis.
Pasiilgau visų, kurias pažįstų O tokių dar matau daug čia.
Seniai besimatėm Kaip gyvenat? Anksčiau galvojau, kad niekada negalėsiu be daugiavaikių. Bet... gyvenimas daro savo. Tiesiog laiko nebeturiu
Reikia konsultacijos - kas žino gerą ortodontą (dantis tiesinti noriu ) Per facebooką nenoriu skelbtis - per daug reklamos Internete per daug randu - sunku išsirinkti, neturiu laiko gilintis.
Pasiilgau visų, kurias pažįstų O tokių dar matau daug čia.
QUOTE(ginaema @ 2013 11 11, 14:22)
Anksčiau galvojau, kad niekada negalėsiu be daugiavaikių. Bet... gyvenimas daro savo...
Mes tave prisimenam,nebijok