Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
largoconfuoco laikykis 4u.gif skalauk gerklytę, ilsėkis 4u.gif nėštukei nelabai kas ir belieka.
turi dabar palaikyti nestuke.gif frontą 4u.gif
aš pasitraukiau verysad.gif ką padarysi...tik jau nemažai laiko mums buvo, vis tikėjausi ax.gif
visoms leidus blush2.gif kartais užsuksiu pasilabint, nes man čia labai patiko thumbup.gif esat šaunios, vistiek kada susitiksim, nes bandysim toliau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 10, 13:18)
aš pasitraukiau verysad.gif ką padarysi...tik jau nemažai laiko mums buvo, vis tikėjausi ax.gif
visoms leidus blush2.gif  kartais užsuksiu pasilabint, nes man čia labai patiko thumbup.gif esat šaunios, vistiek kada susitiksim, nes bandysim toliau 4u.gif

Liūdnuma verysad.gif . Sustiprėk, atsigauk ir lauksim prisijungiant.
Atsakyti
Stikliuk, cray.gif console.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 10, 15:18)
largoconfuoco laikykis 4u.gif skalauk gerklytę, ilsėkis 4u.gif nėštukei nelabai kas ir belieka.
turi dabar palaikyti  nestuke.gif frontą 4u.gif
visoms leidus blush2.gif  kartais užsuksiu pasilabint, nes man čia labai patiko thumbup.gif esat šaunios, vistiek kada susitiksim, nes bandysim toliau 4u.gif

Stiprybės tau 4u.gif linkiu greit sustiprėt ir atsigaut. Lauksim sugrįžtant 4u.gif
Atsakyti
Gina, radau nykstuku pasakeles 4u.gif http://www.supermama...?...&p=42211123
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 10, 15:07)
Liūdnuma verysad.gif . Sustiprėk, atsigauk ir lauksim prisijungiant.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 11 10, 16:53)

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
largo, sveik greičiau 4u.gif dabar kažkoks "anginos" metas, pas mus t.p. visi su skaudančiom gerklėm kankinasi, net ryt skauda ...

Stikliuk, labai liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2013 11 10, 14:18)

4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif
Sekmes ir lauksim sugryztant 4u.gif

largo sveikatos ir saugokis 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 11 lapkričio 2013 - 10:42
Ačiū už sveikatos palinkėjimus 4u.gif po truputį gerėja, išsikapstysim kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas.

Seniai besimatėm mirksiukas.gif Kaip gyvenat? Anksčiau galvojau, kad niekada negalėsiu be daugiavaikių. Bet... gyvenimas daro savo. Tiesiog laiko nebeturiu blush2.gif

Reikia konsultacijos - kas žino gerą ortodontą (dantis tiesinti noriu blush2.gif ) Per facebooką nenoriu skelbtis - per daug reklamos biggrin.gif Internete per daug randu - sunku išsirinkti, neturiu laiko gilintis.

Pasiilgau visų, kurias pažįstų wub.gif O tokių dar matau daug čia.
Atsakyti
QUOTE(ginaema @ 2013 11 11, 14:22)
Anksčiau galvojau, kad niekada negalėsiu be daugiavaikių. Bet... gyvenimas daro savo...
Mes tave prisimenam,nebijok 4u.gif
Atsakyti