Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 09, 17:16)
Blin, net as nezinau kaip amfa veikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
o aš sergu. iš paskos paskui vaikus. kosulys baisingai skaudus, gerklę peiliais pjausto ir dar ausis įsiskaudėjo.. mielai pradėčiau antibiotikus gert.. sėdžiu kompresais apsidėjus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 09, 22:30)
o aš sergu. iš paskos paskui vaikus. kosulys baisingai skaudus, gerklę peiliais pjausto ir dar ausis įsiskaudėjo.. mielai pradėčiau antibiotikus gert.. sėdžiu kompresais apsidėjus  doh.gif  unsure.gif

Tai gal ir reikia tų antibiotikų, tik ne kiekvieni tinka. Ar buvai pas gydytojus? Bent kompresą ant ausies pusiau spiritinį užsidėk valandai console.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 09, 22:56)
Tai gal ir reikia tų antibiotikų
schmoll.gif Negali
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 09, 23:10)

Nesakyk, nėščiosioms irgi skiriami antibiotikai, jei reikia (jei liga gali pakenkti labiau), tik dažniausiai tai būna senieji, mažiau veiksmingi, bet jau išbandyti. Žinoma, geriausia apsieiti be jų, tik ar yra kas kitus mažus vaikelius pažiūri, kad mama galėtų išsigulėti, išsisirgti.
Atsakyti
o aš sergu. iš paskos paskui vaikus. kosulys baisingai skaudus, gerklę peiliais pjausto ir dar ausis įsiskaudėjo.. mielai pradėčiau antibiotikus gert..

aš kažkada nėščia bronchitu sirgau. Buvo paskyrę inhaliuojamą bioparox. Antibiotikas, bet veikia vietiškai.
Atsakyti
Praėjusį nėštumą irgi buvau gan smarkiai susirgus. pradžioj Bioparoxą inhaliuojamą skyrė, nelabai padėjo, tada Amoxiciliną skyrė. bent jau gydytoja aiškino, kad penicilinų grupė ištyrinėta ir nėr pavojinga nėščiosioms.. aišku, be reikalo stengiasi neskirt.
Šiandien jau geriau truputį. ausies bent nebeskauda, su gerkle kaip nors susitvarkysiu . jei ką, reiks ryt brautis pas gydytoją.
KAdangi sekmadienis, tai gal pagulėsiu, vaikai tėvą gi turi bigsmile.gif tik mažajai dar kartais būtinai mamos reikia, tėtis niekaip netinka schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
largo sveikatos tau 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 10, 09:26)
Šiandien jau geriau truputį. ausies bent nebeskauda, su gerkle kaip nors susitvarkysiu . jei ką, reiks ryt brautis pas gydytoją.

Gerklei į stiklinę vandens įdėk šaukštelį sodos ir šaukštelį druskos, ir skalauk kas valandą 4u.gif .
Atsakyti
Largo, sveikatos 4u.gif Dabar toks virusas vaikšto, sloga, gerklė, o nuo slogos ausis skauda, bet bent jau man per kelias dienas praėjo be jokių vaistų, o MV ilgokai gerklė užsitęsė g.gif
Atsakyti

Aš kai laukiausi Lu irgi buvo momentas kada gėriau antibus, nes šakės, maniau krisiu unsure.gif Į aisį lašinausi otipax lašiukus, ir laukiau ant šiltos pagalvėlės galvą pdėjus.. Pamenu buvo kaip tik nauji metai, lauke fejerverkai šaudo o aš net prie lango nėjau nes atrodė galva sprogs nuo skausmo unsure.gif Danties ir ausies skausmas man patys baisiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 10, 13:39)
Gerklei į stiklinę vandens įdėk šaukštelį sodos ir šaukštelį druskos, ir skalauk kas valandą 4u.gif .

drinks_cheers.gif jo, čia pagrindinis vaistas. visą naktį laksčiau skalaut doh.gif
MB irgi pusiau sveikas tik. kažkaip sunkiai čia mums supuolė..
Atsakyti