Nikte-as irgi aukletojai galvoju pasiulyt isigyt advento kalendoriu. Deti uzduoteles kazkokias.Yra SM visa tema tu kalendoriu
QUOTE(*Gina @ 2013 11 08, 06:57)
Nikte-as irgi aukletojai galvoju pasiulyt isigyt advento kalendoriu. Deti uzduoteles kazkokias.Yra SM visa tema tu kalendoriu
Mūsų auklėtoja su džiaugsmu priėmė mano pasiūlymą, nes sakė tėvai per darbus nieko nespėja tad jos pačios nedrįsdavo kam nors ir siūlyti. Tad pilnai tikiu kad ir pas jus grupėje priims su džiaugsmu
Einu ieškoti temos
QUOTE(Niktė @ 2013 11 08, 14:06)
Einu ieškoti temos
Imesk man kai rasi Issitryniau kazkada
QUOTE(Niktė @ 2013 11 07, 14:55)
Kalėdinės nuotaikos jau ir pas mus. Kaip tik darželiui darau advento kalendorių, bet nebežinau ar spėsiu. Gal tuo pačius padėsit sugalvoti ką tokiems špokams kurių grupėje kiekvienai dienai galėčiau įdėti ir kad nebrangiai būtų? Galvoju lyg ir kokių bebe tipo saldainių įmesti, kitai dienai gal kokių lipukų įdėti, dar gal šiaip popieriaus ale laiškui rašyti, ar šiaip nuo senio palinkėjimą. Bet dienų tai 24, o idėjų nebeturiu. Ruošiu penkiamečių grupei
galiam daryti be dovanų. Tiesiog vienoj pusėj dienos numeris, kitoj - paveiksliukas. Iš pradžių sukabinti visus "cegeliukus", kad matytųsi tik skaičiai, o paskui kiekvieną dieną vis nukabinti ir pakabinti ta puse, kur su paveikslėliu. Naminiam kompe turiu paveiksliuką, jeigu nepamiršiu - įkelsiu...
Va kažkas tokio. Čia "cegeliukai" yra su raišteliais, kabinasi ant sagučių. "cegeliukai" dvipusiai - vienoje pusėje skaičius, kitame - paveiksliukas. Namie ir iškarpas, ir "cegeliukų" paveiksliukus turiu šito kalendoriaus.
http://farm4.staticf...662d_z.jpg?zz=1
Dar galima dėti eilėraštukus, mįsles ir visokią kitokią rašliavą. Juk nebūtinai tai turi būti saldainiai
Ir advento kalendorių temoj paieškokit pavyzdžių "nykštukų laiškų". Tie laiškeliai yra kiekvienai dienai, labai vykusiai parašyti. Juose yra ir užduotėlių, ir šiaip pasakėlių
Turiu tokias apvaliias siūlinukes kurias ir užpildysiu. Bus kad keletą dienelių įmesiu dovanėlę, bet pagalvojau kad geriausia bus užduotėlės, pav nupiešti ką nori kalėdoms dovanų, nuspalvinti senį šaltį, padaryti senio šalčio pagalbininką ir t.t. Dar kol kas tik 17 sugalovojau
Mačiau kad vis kalba apie nykstuku laiskus, bet sitoj temoj nera, vakare eisiu senesne sksaityti
http://www.supermama...;#entry64621865
Mačiau kad vis kalba apie nykstuku laiskus, bet sitoj temoj nera, vakare eisiu senesne sksaityti
http://www.supermama...;#entry64621865
Labas rytas
Pagaliau savaitgalis. Niekur skubėt nereiks, vaistai viduriniukui jau irgi veikt pradėjo. Taigi ramus savaitgalis nusimato. Tfu tfu tfu.
Pagaliau savaitgalis. Niekur skubėt nereiks, vaistai viduriniukui jau irgi veikt pradėjo. Taigi ramus savaitgalis nusimato. Tfu tfu tfu.
sveikos... maniskiai nors ir sveiki (kolkas) bet ramybes nenusimato
nuo vakar samdomes privaciai ergoterapeuta,kartais pasijauciu taip kvailai,pasidaro geda kad mano vaikai kazko nemoke,atseit as ju neismokynau,bet tikriausiai netureciau taip jaustis....
vakar pirma karta ejom su berniukais i ''demesio grupe'' teoriskai viskas atrode graziai,bet praktiskkai berniukus isvedem tokius ''apsinarkasinusius'' kokiu nematem ju jau puse metu susodina tuos vaikiukus,rodo kazkoki veiksma/zaidyma,tie klikia mano eile,bet jiems neduoda....
nuo vakar samdomes privaciai ergoterapeuta,kartais pasijauciu taip kvailai,pasidaro geda kad mano vaikai kazko nemoke,atseit as ju neismokynau,bet tikriausiai netureciau taip jaustis....
vakar pirma karta ejom su berniukais i ''demesio grupe'' teoriskai viskas atrode graziai,bet praktiskkai berniukus isvedem tokius ''apsinarkasinusius'' kokiu nematem ju jau puse metu susodina tuos vaikiukus,rodo kazkoki veiksma/zaidyma,tie klikia mano eile,bet jiems neduoda....
QUOTE(mentas @ 2013 11 09, 12:28)
sveikos... maniskiai nors ir sveiki (kolkas) bet ramybes nenusimato
ir nesupratau žodžio apsinarkasinusius. tai jie po to ramesni ar atvirkščiai-įsiaudrinę buvo?
rasa kaip po amfos energija pro krastus.... ir viss vakaras nebedarbingas...sian norma...
QUOTE(mentas @ 2013 11 09, 12:59)
kaip po amfos energija pro krastus....
Tu gal vartoji?QUOTE(Germinė @ 2013 11 09, 11:50)
Tu gal vartoji?
Blin, net as nezinau kaip amfa veikia
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 09, 16:16)
Blin, net as nezinau kaip amfa veikia
Jei vartoji ne amfą...tai ir nežinai