Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Su anyta ir vaikais esu isejus pasivaiksciot netolies tik kokius 3kartus per 16metu lotuliukas.gif Ir vis prisiekdavau,kad paskutini kart.Nes ji isivaizduoja,kad 2m vaikas turi but kaip jos draugas bendraamzis,76m doh.gif Cia nebek,cia neik,cia sedek,cia nestovek ir pan doh.gif Pamirso kaip jos vaikai augo palaidi.. Vieni patys nuo tamsos iki tamsos..

Keturmetei nesenai irgi patiko savarankiskai nueit i grupe,paciai nusirengt,prisistatyt thumbup.gif Nuvedu broliuka,tada uzeinu pasilabint i jos grupe,tipo pasiziuret ar tvarkingai nuejo,nusirenge ir pan.. g.gif
Tevai kai kurie perlenkia lazdas su tuo siltnaminiu auginimu.. Pas mus susirinkime aptarinejo kaip aukletoja galetu internetu parodyt ka vaikai nuveikia dienos begyje,kaip sventes svencia ir pan..Klausimas ar el.pastu issiuntinet kiekvienam foto ar pvz fb grupej susidaryt uzdara grupe ir ten visiems bendraut kartu.. Tai tuoj atsirado tevu kurie uzmate pavoju internete del pedofilijos ar tai magijos juodos wacko.gif
Atsakyti
Viska isiaiskinau ax.gif nu nereke ji ta prasme, sako balsa pakeliau-taip, bet nezinojau kad jis toks jautrus..pakalbejo su juo..prizadejo nekelt balso, isiaiskino...sako darzelio vaikai tai kaip normu norma priima, o jis sako skaudziai -sako nieko sako zinosiu -susidraugausim ax.gif pabandysim kitaip siek tiek bendraut mirksiukas.gif zinokit net nesitikejau ax.gif
tikiuos viskas bus gerai..meilais as nebendrauju-tuo labiau kad mokyklele arti, kasdien ji lydziu pati, pati parsivedu ir turiu galimybe akis i aki pabendraut su mokytojais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 lapkričio 2013 - 10:36
QUOTE(tindiriuška @ 2013 11 06, 08:07)
toks durnas jausmas - kaip ir kelioninis stalčiukas leidžia pramogauti, o va moralinis ne  doh.gif nu nemoku aš iš tėvų pinigų imti. man ta skola - kaip atvira žaizda su ant viršaus druska pilama...

Aš ir tokia pati, geriau au iš banko ax.gif Bet čia vėl bėda, tik sužino, kad ten kreipies, baisiai įsižeidę pasijaučia, tipo ką savų neturit ar pinigų per daug, kad palūkanas nokėt norit? blush2.gif Ir taip blogai ir taip negerai doh.gif

Dėl kelionių su uošviene, tai an noro jokio nėra, nors maniškė vis "užmina", kad tipo mes tai visur vežiojomės, o manęs tai nesiveža. Bet mintyse vis pasvarstau, atyt dėl to ir išsiskyrė g.gif Geraiu jau susimeta ir kokia proga padovanojam kažką kelioniško rolleyes.gif
Su sava nekeliauju, bet va paskutinę kelionę teko atbūt su draugės anyta, tai siaubų siaubeli doh.gif pasaijaučiau taip kaip tindi rašo, tuo magnetu biggrin.gif

dar iš senesnių temų, lygint nemėgstu, stengiuos laiku iš džiovyklės ištraukt, kol dar šilti, tai tada beveik išlyginti gaunasi smile.gif Dar į buitinių prietaisų temą, šiandien kurjeris atvežė vaisių džiovintuvą, eisiu Kalėdinių dovanų gaminti - moliūginių saldainių mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...
Tindi ale tetis( tas is darzelio) kazkoks nesveikas blink.gif

pas man katik policininkai atejo doh.gif sianakt vel padegimas doh.gif dar ateis vakare nes vyras panasiu laiku vaziavo i darba,tai gal mate ka ,ar girdejo...

Atsakyti
Labas ax.gif Kaip sunku visk1 perskaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 11 06, 09:07)

o šianakt sapnavau, kad nuėjau dirbt prostitute. ir pirmas mano klientas buvo policininkas  doh.gif sakau, net sapnuose shit-magnetas....

va čia tai geras thumbup.gif
QUOTE(Niktė @ 2013 11 06, 13:22)
Labas  ax.gif Kaip sunku visk1 perskaityti  doh.gif

nius...visas romanas privarytas tongue.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif savaitės vidurėlis thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 06 lapkričio 2013 - 17:33
Labas vakaras. 4u.gif O taip, jau savaitės vidurys, daug darbų nuveikta ir dar daug reik nuveikti... O dabar ilsiuosi. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiandien iš pat ryto lakstom pradedant polikliniką ir baigiant darželių/mokyklą/parduotuvę..., tai tik namo atėjau, bet jau tiek darbų pridariau bigsmile.gif

Mes t.p., geriau su bankų padraugausim, nei iš savu pinigus skolinsim doh.gif schmoll.gif Bankui atėjai, sumokėjai ir viskas, niekas proto neknisa, ir nieko neskolingas
Atsakyti
sveikos...
na su tais bankais ir gimenem...geriau nei su vienais reikalu neturet... blush2.gif

vel sedziu ziurineju biletus i lt..... nu nzn kazkaip labai jau kaina kandziuojasi.....

ar jau gyvenat kaledinem nuotaikom? man jau kazkaip po biskiuka prasideda kaledo-manija lotuliukas.gif nusprandziau dalivauti aucijoje ''kaledine dovana vaikui'',kur sudedi dovanele vaikui is avrikos,ar is karo apimtos salies ir issiunti ( musu atveju atiduodi i mokykla,aisku bandau itraukt vaikus,berniukas tai dar kazkaip sutipo o pana is pradziu ligtai sutiko,bet kadangi taremes kad jie duoda po 3 SV is savo taupykles,va cia prasidejo visos linksmybes...ir dabar mastau kaip tureciau pasielgt? spaust ja kad sudetumem dezute ( nes viska nupirkom,zaisliuku,saldainiu)ar palikti mergina ramybeje... g.gif
Atsakyti
Siand maniskis(2m) buvo pamirstas darzelio grupej,radau viena biggrin.gif Kol visi fotografavosi saleje..Gerai,kad gerai baiges cool.gif
Atsakyti
Gina, gerai kad ko nors neprisigalvojo ir neiškrėtė.

Kalėdinės nuotaikos jau ir pas mus. Kaip tik darželiui darau advento kalendorių, bet nebežinau ar spėsiu. Gal tuo pačius padėsit sugalvoti ką tokiems špokams kurių grupėje kiekvienai dienai galėčiau įdėti ir kad nebrangiai būtų? Galvoju lyg ir kokių bebe tipo saldainių įmesti, kitai dienai gal kokių lipukų įdėti, dar gal šiaip popieriaus ale laiškui rašyti, ar šiaip nuo senio palinkėjimą. Bet dienų tai 24, o idėjų nebeturiu. Ruošiu penkiamečių grupei ax.gif

O aš sukuos kaip voverė rate, paroj valandų trūksta. Einu dažnai miegoti apie 1, bet paskutiniu metu laikas tęsiasi jau iki 3. Rytas prasideda nuo 7 doh.gif Suėda visą laiką darbas darbas ir dar kartą darbas ax.gif Nors užvakar spjoviau į viską ir valandą skaičiau knygą rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti