Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_una_ @ 2013 11 05, 13:44)

Vau, kokią temperatūrą užrašius bigsmile.gif  doh.gif .

aha,
mačiau:)
galvojau link saulės artėji..smile.gif
Atsakyti
Zeneta-svarbu vaiko jausmus priimk,ivardink jam,sutik su juo,suprask,o ne pvz paneikt bandyk,aiskintis "tikrai mokytoja reke ar tau tik taip gal pasirode" ir pan..Kaip una sako,vieniems tai rekimas,kitiems normalus bendravimas.. Nepakeisi visos aplinkos,bet pati vaika formuot gali 4u.gif Manau.
I mokykla neiciau iskart,pradzioj el.laiska gal nusiusciau..
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 05, 10:05)
Sako,kad arba durnių,arba optimistų spalva  biggrin.gif Kažkada visas garderobas buvo morkinis-net kelnaitės ir kojinaitės  ax.gif Bet greit atsibodo.Arba protingesnė tapau  bigsmile.gif

Nu tikra drauge wub.gif Kur jau cia man su tavo protu lygintis angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 09:19)
Labas  4u.gif
merginos turiu galvos skausma  doh.gif 
ka daryt eit aiskintis...

As taip pat eiciau 4u.gif

Papildyta:
Kaip plaunat maziukams galvytes maudant????? Mano pupa verkia, bijo vandens paskutiniu metu..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 05 lapkričio 2013 - 16:08
QUOTE(poeme @ 2013 11 05, 16:08)
Nu tikra drauge  wub.gif Kur jau cia man su tavo protu lygintis  angel_sadangel.gif
Širdele,panešiok tris metus oranžinius triusikus,ir tu tapsi tokia protinga,kaip aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su mokytoja irgi šnekėčiau gyvai, el. paštas ne sprendimas. Šitoj vietoj reikia akių kontakto.
Kažkada pradinėse turėjom didelę problemą su dukra- bijojo eiti į mokyklą (buvo geriausia klasės mokinė), kiekvieną rytą verkdavo ir tt. Nuėjau pas mokytoją, viską išsakiau, po kurio laiko vaikas adaptavosi.
Atsakyti
e.dienynas net labai gera išeitis-jį gali paskaityti ir valdžia,jei konfliktas pagilės.Pati įsitikinau.Tik reikia labai apgalvotai parinkt žodžius rašant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 05, 17:45)
e.dienynas net labai gera išeitis-jį gali paskaityti ir valdžia,jei konfliktas pagilės.Pati įsitikinau.Tik reikia labai apgalvotai parinkt žodžius rašant  4u.gif

ne visos e-dienyno sistemos leidžia tėvams rašyti mokytojams. Pvz pas dukrą - vienpusis ryšys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 11 05, 17:42)
Aš su mokytoja irgi šnekėčiau gyvai, el. paštas ne sprendimas. Šitoj vietoj reikia akių kontakto.

Man irgi taip atrodo. Ramiai, nepuolant, nekaltinant, kad neiššauktum gynybos, o ieškant sprendimo asmeniškai akis į akį pasikalbėti. Jei pokalbis neduos rezultato, tuomet galima galvoti apie kitas poveikio priemones. Nes būna kartais, kad iš patrankos šaudomi žvirbliai (iš darželinių istorijų, kai problema pradėta spręsti nuo skundo švietimo skyriui, ką čia smulkintis su auklėtoja ar direktore rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2013 11 05, 18:08)
Kaip plaunat maziukams galvytes maudant????? Mano pupa verkia, bijo vandens paskutiniu metu..........

išmokiau vyresniuosius pakelt galvą, o jei labai bijo, tai užsideda rankšluostuką kokį ant akių. o mažoji nusižiūrėjusi, irgi moka galvą pakelt ir nieks nebėga. šiaip tai yra gi specialios tokios a le kepurėlės, kad nebėgtų vanduo į akytes. tokia va
o, žiūriu, akcija, reiks ir man pasiimt bigsmile.gif

maniškiai serga... verysad.gif sūnus kosėja nesustodamas, nepamiega. mažoji su temperatūra, verkia, akys paraudusios...

o su dičke buvom pas NAtaliunčiko rekomenduotą alergologę. padarė iš naujo tyrimus, pasirodo, alergija visai ne dulkių erkutėms, o pelėsiui doh.gif bet ji linkusi rekomenduot operuotis.
Atsakyti
Skaitau ausis suglaudus ir dziaugiuosi, kad nereikia aiskint vaikams kodel kazkokia susireiksminusi persona rekia ant vaiku ir priimt tai kaip norma ph34r.gif blink.gif surrender.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 05, 18:22)
dziaugiuosi, kad nereikia aiskint vaikams kodel kazkokia susireiksminusi persona rekia ant vaiku ir priimt tai kaip norma ph34r.gif blink.gif surrender.gif.

o gal tiesiog vaikai į tai dėmesio nekreipia? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos... as kazkaip prisimasciau sau kazkokios niekam nereikalingos veiklos is kurios nebeislendu ...

siaip sunku yra kai musu vaikai tokie jautruoliai,nes visko gyvenime pasitaikis,ir reksniuir dar blogiau.... verysad.gif o kaip tos vaikus truputi ''uzgrudint'' net nzn....

largo sveikatos tavo maziesiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 05 lapkričio 2013 - 18:58