Mūsų miegamasis oranžinis,man labai gražu.
Bet kažin ar tikru prie geltonų lubų?
QUOTE(*Gina @ 2013 11 04, 13:40)
Oranzine zinau kas issidaze,labai isvargino po keliu metu
Nuo žmogaus priklauso. Mes turėjom virtuvę oranžinę, man labai patiko, joje visada buvo jauku ir šilta
http://colorinterior...nastroenie.html
Nu man pas nataliuncika nelabai geltonos atrodo lubos labiau žalsvos arba garstyčių spalvos. Gal man blogai matosi
Labas
merginos turiu galvos skausma mazius siandien isiliejo muzikos mokytoja pora kartb uzstauge ant jo -net nenori vaikas i mokykla -uz dvi klaidas sasvinuke..klausiau ar grieztai pasake ar reke..sake reke klausiau kitu vaiku sako ji parekia-bet kiti nebijo...ka daryt eit aiskintis... su ta reksne
Papildyta:
oranzine labai grazu
Papildyta:
tiktu manau juk dera jos tarpusavyje
merginos turiu galvos skausma mazius siandien isiliejo muzikos mokytoja pora kartb uzstauge ant jo -net nenori vaikas i mokykla -uz dvi klaidas sasvinuke..klausiau ar grieztai pasake ar reke..sake reke klausiau kitu vaiku sako ji parekia-bet kiti nebijo...ka daryt eit aiskintis... su ta reksne
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2013 11 04, 15:08)
Nuo žmogaus priklauso. Mes turėjom virtuvę oranžinę, man labai patiko, joje visada buvo jauku ir šilta
Nu man pas nataliuncika nelabai geltonos atrodo lubos labiau žalsvos arba garstyčių spalvos. Gal man blogai matosi
oranzine labai grazu
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2013 11 04, 13:57)
tiktu manau juk dera jos tarpusavyje
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 08:19)
oranzine labai grazu
Sako,kad arba durnių,arba optimistų spalva Kažkada visas garderobas buvo morkinis-net kelnaitės ir kojinaitės Bet greit atsibodo.Arba protingesnė tapau QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 09:19)
ka daryt eit aiskintis... su ta reksne
Gražiai pasikalbėti nepakenks, ypač paaiškinus, kad vaikas bijo itin griežto tono ir pan. Aš savo laiku praleidau progą gražiai su mokytoja išsiaškint, istorija pasibaigė labai negražiai... Nereikėjo laukt kol viskas išsirutulios į didžiulę sniego griūtį, jei būčiau iš kart su mokytoja pasikalbėjus, gal ir kitaip situacija būtų pasibaigus...
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 08:19)
klausiau kitu vaiku sako ji parekia-bet kiti nebijo...ka daryt eit aiskintis... su ta reksne
Aš (bet čia mano subjektyvus sprendimas) nėjau aiškintis, nes netikiu, kad rėksnė pataps ramiake, jei aš paprašysiu. Tiesiog pabandžiau įtikinti vaiką, kad yra skirtingi žmonės, skirtingų garso lygių, kas vienam atrodo garsiai, kitam panašu į šnabždesį ir atvirkščiai, arba, pvz., kurti žmonės labai garsiai šneka, nes negirdi. Pasakiau, kad mokytoja ne iš pykčio rėkia, ji tiesiog kitaip nemoka. Galiausiai, šuo, kuris loja - nekanda, sakydavo (nors abejoju ar tikrai ). Mano atveju suveikė. Tiesiog man saugiausia išmokyti vaiką atlaikyti įvairius netikėtumus, nes aplink daugybė visokių žmonių, jei labai jautriai į kiekvieną reaguos, gali būti bėdos. Nors aš pati nekenčiu rėkimo ir jo nepateisinu, bet negerai suglumti prieš rėkiantį žmogų ir jam nusileisti, geriau išmokti pasiekti savo, nors ant tavęs ir rėkia.
Zinai maniskis jau su asarom ir isaiskint jau nebegaliu, nes matau kad situacija nebe i gera-nes kiek aiskinu jis sako rekia-pirma maniau neskiria, kai paaiskino pasirodo skiria,,,o jei ir kiti vaikai sako tai vadinasi tiesa...jei as vaikui aiskinau ka mokykla yra geris, ir kad mokykloje vaikui saugu ir ant jo nieks nereks, nesauks uz klaidas ypac pradinukui-nes taip , mano nuomone turi ir but, eisiu aiskintis tuo labiau kad ir vyras pritaria,,,,nera cia ko vaika traumuot nuo mazu dienu...tuo labiau kad ir taip jis jautrus..nors koks pradinukas nejautrus...suprasciau jei rektu kad pamoka trukdo, kad vaiposi, bet kad uz klaidas...
Papildyta:
optimiste as
kaip ten anekdote pasakoja pesimistas sako-jau blogiau but negali. o optimistas klausia-is tikruju...gal gali
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 11 05, 10:05)
Sako,kad arba durnių,arba optimistų spalva Kažkada visas garderobas buvo morkinis-net kelnaitės ir kojinaitės Bet greit atsibodo.Arba protingesnė tapau
optimiste as
kaip ten anekdote pasakoja pesimistas sako-jau blogiau but negali. o optimistas klausia-is tikruju...gal gali
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 11:20)
Zinai maniskis jau su asarom ir isaiskint jau nebegaliu
Labiausiai viskas priklauso nuo vaiko, pati matai, jeigu jam per sunku, eik, kalbėk su mokytoja. Rodos neturėtų būti sunku suaugusiam žmogui elgtis adekvačiai, bet... Mano mažė buvo šokiruota pradinėj, kad anglų mokytoja staugdavo ant visų , bet, kadangi ant jos asmeniškai nešaukė, tai kažkaip per laiką nustojo kreipt dėmesį. Nesinori, kad vaikui prasidėtų kokios psichosomatinės ligos dėl kažkieno neprofesionalumo .
Jeigu apie ligas, tai kai keistai prasirgau - be proto skaudėjo galvą, kilo temperatūra, bet ne baisiai, iki 83,5', bet krausjospūdis pavarė 210/110 , per pusdienį šiaip taip numušiau iki 130, iš ryto vėl pradėjo nuo 150 ir pirmyn. Šiandien pirma diena, kai galiu skaityt, kalbėt ir galvos nebeskauda. Kas čia per zaraza?
zeneta, pas maniske panasi situacija su fizinio lavinimo mokytoju buvo...
Is karto norejau eiti ir aiskintis.
Kalbejau su ja, aiskinau jai kaip UNA... Dabar sako, kad jau neberekia mokytojas taip, vaikai apsiprato, pradejo ji girdeti, ir jis kalbasi ramesniu balsu...
Una, prie kokio gripo ar kito viruso neturetu kilti spaudimas Cia, turbut, tavo organizmo reakcija i kazka...gal i saules uztemima, kuris vyko sekmadienio nakti???
Is karto norejau eiti ir aiskintis.
Kalbejau su ja, aiskinau jai kaip UNA... Dabar sako, kad jau neberekia mokytojas taip, vaikai apsiprato, pradejo ji girdeti, ir jis kalbasi ramesniu balsu...
Una, prie kokio gripo ar kito viruso neturetu kilti spaudimas Cia, turbut, tavo organizmo reakcija i kazka...gal i saules uztemima, kuris vyko sekmadienio nakti???
Yra 2 jautruoliai ir pas mus šeimoje,mažius su viduriuku.
Mažius dar dar pusiau,kai nori ,būna ir nejautrus.
O vat viduriukas,tai padidinto jautrumo. Irgi buvo situacija su baseino treneres ''rekimu''.Baseina lankyti norejo be proto. Bet vat treneres balsas,tai ji gasdino. Ir ji tikrai nešaukdavo,nes už duru sededavau ,laukdavau jo,tik jos toks stiprus balsas.O jis vis ašarodavo,sako šaukia ji pastoviai.
O ir namie su vyru pasibarti negaledavome. Nors ir taip retai barames.
Ir dabar va jau vaikiui beveik 17 ,o jautrumas tai vaje,vaje.
O vat viduriukas,tai padidinto jautrumo. Irgi buvo situacija su baseino treneres ''rekimu''.Baseina lankyti norejo be proto. Bet vat treneres balsas,tai ji gasdino. Ir ji tikrai nešaukdavo,nes už duru sededavau ,laukdavau jo,tik jos toks stiprus balsas.O jis vis ašarodavo,sako šaukia ji pastoviai.
QUOTE(Ikulia @ 2013 11 05, 12:31)
Una, prie kokio gripo ar kito viruso neturetu kilti spaudimas
Nu man ir taip atrodo. Gal širdelės yda žemyn pavažiavo arba akmuo per didelis inkste užaugo . Reikės prisiruošt atlikt technikinę vieną kartą, o tai vis yra svarbesnių reikalų, o ir šiaip nemėgstu poliklinikų anei ligoninių .
Vau, kokią temperatūrą užrašius .
QUOTE(uoga 3 @ 2013 11 05, 13:52)
Yra 2 jautruoliai ir pas mus šeimoje,mažius su viduriuku.
maniskis irgi jautrus...bet ai vistiek eisiu aiskintis...
ka reiskia girdi negirdi...ju aukletoja sugeba pasdaaryt kad visi girdetu nerekiant, o kita mokytoja negali jie tokius dalykus turi zinot, kad kiekvienas vaikas individualus, kad ne kiekvienu vaiku reikia grieztai elgtis visdar veikia kolektyvizmo bangeles...jei baseine tai suprantu didelis triuksmas, reikia ir garsesniio tono..o cia muzika...
uzteks-vistiek ryt varau bangu kelt graziai aisku bandysiu aiskintis gal jauna pedagoge dar ne visus vaikus gerai zino pirmi metai mokytojauja
mes ir namuos retai barames va todel ir vaikai jautruoliai
Papildyta:
QUOTE(_una_ @ 2013 11 05, 14:44)
Nu man ir taip atrodo. Gal širdelės yda žemyn pavažiavo arba akmuo per didelis inkste užaugo . Reikės prisiruošt atlikt technikinę vieną kartą, o tai vis yra svarbesnių reikalų, o ir šiaip nemėgstu poliklinikų anei ligoninių .
mars pas gydytoja