Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mūsų miegamasis oranžinis,man labai gražu. thumbup.gif
Bet kažin ar tikru prie geltonų lubų? g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 11 04, 13:40)
Oranzine zinau kas issidaze,labai isvargino po keliu metu ax.gif

Nuo žmogaus priklauso. Mes turėjom virtuvę oranžinę, man labai patiko, joje visada buvo jauku ir šilta ax.gif
http://colorinterior...nastroenie.html

Nu man pas nataliuncika nelabai geltonos atrodo lubos g.gif labiau žalsvos arba garstyčių spalvos. Gal man blogai matosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 04 lapkričio 2013 - 14:22
Labas 4u.gif
merginos turiu galvos skausma doh.gif mazius siandien isiliejo muzikos mokytoja pora kartb uzstauge ant jo -net nenori vaikas i mokykla -uz dvi klaidas sasvinuke..klausiau ar grieztai pasake ar reke..sake reke g.gif klausiau kitu vaiku sako ji parekia-bet kiti nebijo...ka daryt eit aiskintis... g.gif su ta reksne g.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2013 11 04, 15:08)
Nuo žmogaus priklauso. Mes turėjom virtuvę oranžinę, man labai patiko, joje visada buvo jauku ir šilta  ax.gif
http://colorinterior...nastroenie.html

Nu man pas nataliuncika nelabai geltonos atrodo lubos  g.gif labiau žalsvos arba garstyčių spalvos. Gal man blogai matosi  biggrin.gif

oranzine labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2013 11 04, 13:57)
Mūsų miegamasis oranžinis,man labai gražu.  thumbup.gif
Bet kažin ar tikru prie geltonų lubų?  g.gif

tiktu manau juk dera jos tarpusavyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 08:19)
oranzine labai grazu  wub.gif
Sako,kad arba durnių,arba optimistų spalva biggrin.gif Kažkada visas garderobas buvo morkinis-net kelnaitės ir kojinaitės ax.gif Bet greit atsibodo.Arba protingesnė tapau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 09:19)
ka daryt eit aiskintis... g.gif  su ta reksne  g.gif

Gražiai pasikalbėti nepakenks, ypač paaiškinus, kad vaikas bijo itin griežto tono ir pan. Aš savo laiku praleidau progą gražiai su mokytoja išsiaškint, istorija pasibaigė labai negražiai... Nereikėjo laukt kol viskas išsirutulios į didžiulę sniego griūtį, jei būčiau iš kart su mokytoja pasikalbėjus, gal ir kitaip situacija būtų pasibaigus...
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 08:19)
klausiau kitu vaiku sako ji parekia-bet kiti nebijo...ka daryt eit aiskintis... g.gif  su ta reksne  g.gif

Aš (bet čia mano subjektyvus sprendimas) nėjau aiškintis, nes netikiu, kad rėksnė pataps ramiake, jei aš paprašysiu. Tiesiog pabandžiau įtikinti vaiką, kad yra skirtingi žmonės, skirtingų garso lygių, kas vienam atrodo garsiai, kitam panašu į šnabždesį ir atvirkščiai, arba, pvz., kurti žmonės labai garsiai šneka, nes negirdi. Pasakiau, kad mokytoja ne iš pykčio rėkia, ji tiesiog kitaip nemoka. Galiausiai, šuo, kuris loja - nekanda, sakydavo (nors abejoju ar tikrai bigsmile.gif ). Mano atveju suveikė. Tiesiog man saugiausia išmokyti vaiką atlaikyti įvairius netikėtumus, nes aplink daugybė visokių žmonių, jei labai jautriai į kiekvieną reaguos, gali būti bėdos. Nors aš pati nekenčiu rėkimo ir jo nepateisinu, bet negerai suglumti prieš rėkiantį žmogų ir jam nusileisti, geriau išmokti pasiekti savo, nors ant tavęs ir rėkia.
Atsakyti
Zinai maniskis jau su asarom ir isaiskint jau nebegaliu, nes matau kad situacija nebe i gera-nes kiek aiskinu jis sako rekia-pirma maniau neskiria, kai paaiskino pasirodo skiria,,,o jei ir kiti vaikai sako tai vadinasi tiesa...jei as vaikui aiskinau ka mokykla yra geris, ir kad mokykloje vaikui saugu ir ant jo nieks nereks, nesauks uz klaidas ypac pradinukui-nes taip , mano nuomone turi ir but, eisiu aiskintis tuo labiau kad ir vyras pritaria,,,,nera cia ko vaika traumuot nuo mazu dienu...tuo labiau kad ir taip jis jautrus..nors koks pradinukas nejautrus...suprasciau jei rektu kad pamoka trukdo, kad vaiposi, bet kad uz klaidas...

Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 11 05, 10:05)
Sako,kad arba durnių,arba optimistų spalva  biggrin.gif Kažkada visas garderobas buvo morkinis-net kelnaitės ir kojinaitės  ax.gif Bet greit atsibodo.Arba protingesnė tapau  bigsmile.gif

optimiste as lotuliukas.gif
kaip ten anekdote pasakoja pesimistas sako-jau blogiau but negali. o optimistas klausia-is tikruju...gal gali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 lapkričio 2013 - 11:21
QUOTE(zeneta @ 2013 11 05, 11:20)
Zinai maniskis jau su asarom ir isaiskint jau nebegaliu

Labiausiai viskas priklauso nuo vaiko, pati matai, jeigu jam per sunku, eik, kalbėk su mokytoja. Rodos neturėtų būti sunku suaugusiam žmogui elgtis adekvačiai, bet... Mano mažė buvo šokiruota pradinėj, kad anglų mokytoja staugdavo ant visų blink.gif , bet, kadangi ant jos asmeniškai nešaukė, tai kažkaip per laiką nustojo kreipt dėmesį. Nesinori, kad vaikui prasidėtų kokios psichosomatinės ligos dėl kažkieno neprofesionalumo 4u.gif .

Jeigu apie ligas, tai kai keistai prasirgau unsure.gif - be proto skaudėjo galvą, kilo temperatūra, bet ne baisiai, iki 83,5', bet krausjospūdis pavarė 210/110 blink.gif , per pusdienį šiaip taip numušiau iki 130, iš ryto vėl pradėjo nuo 150 ir pirmyn. Šiandien pirma diena, kai galiu skaityt, kalbėt ir galvos nebeskauda. Kas čia per zaraza?
Atsakyti
zeneta, pas maniske panasi situacija su fizinio lavinimo mokytoju buvo...
Is karto norejau eiti ir aiskintis.
Kalbejau su ja, aiskinau jai kaip UNA... Dabar sako, kad jau neberekia mokytojas taip, vaikai apsiprato, pradejo ji girdeti, ir jis kalbasi ramesniu balsu...

Una, prie kokio gripo ar kito viruso neturetu kilti spaudimas g.gif Cia, turbut, tavo organizmo reakcija i kazka...gal i saules uztemima, kuris vyko sekmadienio nakti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 05 lapkričio 2013 - 12:32
Yra 2 jautruoliai ir pas mus šeimoje,mažius su viduriuku. wub.gif
Mažius dar dar pusiau,kai nori ,būna ir nejautrus. biggrin.gif
O vat viduriukas,tai padidinto jautrumo. wub.gif Irgi buvo situacija su baseino treneres ''rekimu''.Baseina lankyti norejo be proto. thumbup.gif Bet vat treneres balsas,tai ji gasdino. doh.gif Ir ji tikrai nešaukdavo,nes už duru sededavau ,laukdavau jo,tik jos toks stiprus balsas.O jis vis ašarodavo,sako šaukia ji pastoviai.

O ir namie su vyru pasibarti negaledavome. lotuliukas.gif Nors ir taip retai barames. wub.gif

Ir dabar va jau vaikiui beveik 17 ,o jautrumas tai vaje,vaje. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 11 05, 12:31)
Una, prie kokio gripo ar kito viruso neturetu kilti spaudimas  g.gif

Nu man ir taip atrodo. Gal širdelės yda žemyn pavažiavo arba akmuo per didelis inkste užaugo mastau.gif . Reikės prisiruošt atlikt technikinę vieną kartą, o tai vis yra svarbesnių reikalų, o ir šiaip nemėgstu poliklinikų anei ligoninių blush2.gif.

Vau, kokią temperatūrą užrašius bigsmile.gif doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _una_: 05 lapkričio 2013 - 13:45
QUOTE(uoga 3 @ 2013 11 05, 13:52)
Yra 2 jautruoliai ir pas mus šeimoje,mažius su viduriuku.  wub.gif
Mažius dar dar pusiau,kai nori ,būna ir nejautrus. biggrin.gif
O vat viduriukas,tai padidinto jautrumo. wub.gif Irgi buvo situacija su baseino treneres ''rekimu''.Baseina lankyti norejo be proto. thumbup.gif Bet vat treneres balsas,tai ji gasdino. doh.gif Ir ji tikrai nešaukdavo,nes už duru sededavau ,laukdavau jo,tik jos toks stiprus balsas.O jis vis ašarodavo,sako šaukia ji pastoviai.

O ir namie su vyru pasibarti negaledavome. lotuliukas.gif Nors ir taip retai barames. wub.gif

Ir dabar va jau vaikiui beveik 17 ,o jautrumas tai vaje,vaje. wub.gif

maniskis irgi jautrus...bet ai vistiek eisiu aiskintis...
ka reiskia girdi negirdi...ju aukletoja sugeba pasdaaryt kad visi girdetu nerekiant, o kita mokytoja negali g.gif jie tokius dalykus turi zinot, kad kiekvienas vaikas individualus, kad ne kiekvienu vaiku reikia grieztai elgtis doh.gif visdar veikia kolektyvizmo bangeles...jei baseine tai suprantu didelis triuksmas, reikia ir garsesniio tono..o cia muzika...
uzteks-vistiek ryt varau bangu kelt biggrin.gif graziai aisku bandysiu aiskintis 4u.gif gal jauna pedagoge dar ne visus vaikus gerai zino ax.gif pirmi metai mokytojauja ax.gif
mes ir namuos retai barames blush2.gif va todel ir vaikai jautruoliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_una_ @ 2013 11 05, 14:44)
Nu man ir taip atrodo. Gal širdelės yda žemyn pavažiavo arba akmuo per didelis inkste užaugo mastau.gif . Reikės prisiruošt atlikt technikinę vieną kartą, o tai vis yra svarbesnių reikalų, o ir šiaip nemėgstu poliklinikų anei ligoninių blush2.gif.

Vau, kokią temperatūrą užrašius bigsmile.gif  doh.gif .

mars pas gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 lapkričio 2013 - 13:59