QUOTE(Nata* @ 2013 11 02, 11:38)
Jei ką, tai užsidegsime žibintą ir lapkričio 11 , per šventą Martyną. Irgi negerai???
Ai, be reikalo čia teisinuosi, neturiu vilčių, kad paskaitysite tai, ką parašiau, ir suprasite. Dažniausiai visi suinterpretuojame taip, kaip norime
Juk niekas netaikė Tau asmeniškai Tiesiog pareiškėm savo nuomonę.Niekam neprimetu,kaip kam reikia,taip ir gyvena.Man netrukdo nei viena tauta,nei viena šventė.Neužkliūva koks šventas Patrikas ar Gajus Foksas.Tiesiog esu lietuvė,ir mano tautos šventės yra aukščiau už kitas.Suprantu,kad viskas keičiasi,tautos maišosi,visi šaukiasi kosmopolitais.Bet Helovynas tiesiog prieštara mūsų Visiems Šventiems ir Vėlinėms-mes lankom kapelius,ir šildom vėles žvakių liepsnelėmis,o ten tarsi prikelia apipuvusius besielius kūnus iš kapų,kad beprasmiškai pasilinksmint...Bet tai mano ir tik mano nuomonė,kuri neturi jokios reikšmės niekam kitam.Tikrai neplanavau nieko įžeist.Pasistengsiu išmokt nekomentuot,jei kas nepatiks Ai, be reikalo čia teisinuosi, neturiu vilčių, kad paskaitysite tai, ką parašiau, ir suprasite. Dažniausiai visi suinterpretuojame taip, kaip norime