Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taburete @ 2013 11 01, 19:32)
gyvųjų reik bijot, o ne mirusių

thumbup.gif tiesa wink.gif

FB apveizejau thumbup.gif
Atsakyti
Ašei lyginu sekmadienį vakare,kai grįžtam iš baseino,vaikai jau lovose ir visi tv žiūri.Nemėgstu,kai išlyginti su kantu nuo sulankstymo būna.Bet patalynės,kojinių,pėdkelnių ir apatinių kelnaičių jau seniai nelyginu irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
baisiai nemėgstu lyginti, baisiai baisiai...lyginimas ir siurbliavimas man kirvis po kaklu doh.gif ir šiaip lyginimas man asocijuojasi su blogu dalyku ax.gif kai buvau 10 m. mama lygino ir šalia padėjo lygintuvą, aš kažkaip užkliuvau ir lygintuvas visas užkrito man ant šlaunies... verysad.gif prisimenu tą skausmą, žaisdą, ligonines, tvarsčius, brrrrrrrrrrrr doh.gif

šiandien buvom ant kapų išvažiavę, ir taip bloga pasidarė kol laiptais į kapines užlipau...užlipt užlipau, o nulipt nebegaliu, taip pilvą sutraukė verysad.gif galvojau, kad mat ji galai, ridensiuos kaip kamuoliukas....dar vaikai ožius pradėjo rodyti, tai susinervinau, dabar sėdžiu, o pilvas kaip akmuo verysad.gif

vakar žiūrėjau laidą apie netradicinę mediciną blush2.gif kalbėjo viena mama apie tai, kiek tėvai gali dėl savo vaikų padaryti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 01 lapkričio 2013 - 20:49
QUOTE(mentas @ 2013 11 01, 12:50)
as jaciuos truputi pasimetus,mano maziukai kelias dienas kosti,bet kdangi nedusta ir nealpsta nezinau ka daryt  doh.gif  ar galiu duot ventolina kvepuot,ar geriau koki bronteksa pakviepuot?

Tavo maziai serga BA? o alpsta nuo ko? Jei near obstrukcijo, tai ventolino tikrai nereikia, ir siaip, geriausia kosint, kol near antrines infekcijos kokios tiesiog garinti, gerti daug skysciu siltu ir tiek, gebenes sirupai irgi ne visiems tinka, ypac alergiskiems.
P.s. - pagal naujas rekomendacijas, esant laringitui ventolino negalima.

QUOTE(Nata* @ 2013 11 01, 18:02)
mano meniu: vakar - kepsniai, moliūgienė, raganų pirštai, žele-smegenėlės, šiandien - duona, bulviniai blynai su mėsa, dar laukia - tinginių napoleonas, prancūziški keksiukai, morengai (nes liks baltymų nuo keksiukų), zefyrai, paukščių pieno tortas ir obuolių sūris  cool.gif
Įtariu, dalis bus nukelta rytdienai…
Ryt vakare nors į katedrą nužygiuosim, jei jau savų kapų pasiekti negalime...

Cia pas Jus koks jubiliejus, ar siaip - savaitgalinis meniu? bigsmile.gif
raganų pirštai, žele-smegenėlės - kas tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 11 01, 21:26)

user posted image

Atsakyti
gupija cia tv gaminti? labai jau tikroviski,net apetits dingo lotuliukas.gif thumbup.gif
gliuka mums kolkas astmos nepatvirtino,aukiam 5 metu,kolkas pas mus asmatinio pobudzio dusuliai.... niekad dar per 4 gyvenimo metus ne kosejo ( be dusulio),silto nieko negeria ( beveik niekada),pagarinti? turi omeny siltai? nzn ar pavyktu,dviau sian brontekso per inhaliatoriu, bet nelabai zinau kaiip cia elgtis,dideli senai besirgo,pas sitos kitoks pobudis ir viskas isgaravo is smegeneliu doh.gif

MB man sian pasiule eit i kursus,veninio kraujo paemimas, visai gal ir nieko butu... reiktu tik kaina pasitikslinti... siaip as moku,bet poperiukas juk nepamaisys.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 11 01, 21:40)
gupija cia tv gaminti? labai jau tikroviski,net apetits dingo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ne mano. Paėmiau iš guglės pačią pirmą foto biggrin.gif
Mes Helovyno nešvenčiam. Dukros gimtadienis 30 dieną, tai mums pirmiausia gimtadienis, o po to jau ir Vėlinės.
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 11 01, 21:26)

Cia pas Jus koks jubiliejus, ar siaip - savaitgalinis meniu? bigsmile.gif

čia pas Mus biggrin.gif ilgasis savaitgalis, pasiilgau virtuvės ir labai noriu palepinti savo vyrus smile.gif

O tie daiktai - Helovyno vakarienei. atrodo taip:

user posted image
user posted image

pernai pirštus biški dar paspalvinau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 11 01, 22:40)
gliuka mums kolkas astmos nepatvirtino,aukiam 5 metu,kolkas pas mus asmatinio pobudzio dusuliai.... niekad dar per 4 gyvenimo metus ne kosejo ( be dusulio),silto nieko negeria ( beveik niekada),pagarinti? turi omeny siltai? nzn ar pavyktu,dviau sian brontekso per inhaliatoriu, bet nelabai zinau kaiip cia elgtis,

MB man sian pasiule eit i kursus,veninio kraujo paemimas, visai gal ir nieko butu... reiktu tik kaina pasitikslinti... siaip as moku,bet poperiukas juk nepamaisys.... g.gif

Kodel astma "diagnozuoja" tik nuo 5m.? Kaip supratau Jus Uk? Ir kuo skiriasi tada cia astminio pobudzio dusuliai nuo bronchu astmos, ir kuo tada Jus gydydavo? Jei astma , tai vien ventolino nepakaks, reikia kompleksinio gydymo. O bronteksas, kaip ir sakiau, ne visiems tinka, ir, ypac esant obstrukcijai. Musu mazisu irgi turi BA, praejusia savaite kaip tik turejom paumejima, ir, deja, vaistu fone... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 11 01, 22:32)
praejusia savaite kaip tik turejom paumejima, ir, deja, vaistu fone... unsure.gif

tas ir mums būna baisiausia. Kai regis kvėpuoja kvėpuoja tuos vaistus, o kai užeina krizė, tai nebežinai ko griebtis...
Atsakyti
Jūs jau nepykit,bet taip šlykščiai atrodo...turbūt niekad nesuprasiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 01, 22:37)
Jūs jau nepykit,bet taip šlykščiai atrodo...turbūt niekad nesuprasiu... ax.gif

man irgi labai šlykščiai, lygiai kaip ir baisios mūsų Užgavėnių kaukės cool.gif
Atsakyti