Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 18:43)
kas tas yra???  schmoll.gif  g.gif  ax.gif

O kam google sutverta? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 31, 20:01)
O kam google sutverta? umn.gif

obl mokytoja atsirado.
tai aišq jau paskaičiau.
kol kas nelabai supratau, bet skamba taip, kad man gali patikti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 19:43)

nu blyn, dar ir aš užsimanysiu, ir visai išeisiu iš proto.

jau ir taip matau tuoj pasirašysiu puzzle akcijoj dalyvaut  doh.gif  doh.gif

jau bl akys nuo pervargymo tamposi, geriu magnį saujomis (nu tiek, kiek reik), bet vis tiek visur dalyvauju..
einana..

tas yra, kad užsiregistruoji į jų tinklą, kuris vienija žmones iš daugiau nei 200 šalių. Tada pasisakai, kad nori siųsti atviruką, tada gauni bet kokio žmogaus adresą, nueini pažiūrėt, kuo tas žmogus daugmaž domisi, ir ieškai jam tinkamo atviruko, klijuoji gražų (arba nelabai) ženklą ir siunti. Žmogus gauna ir užregistruoja tinklapy tą atviruką, tada jau tau kas nors atsiųs wub.gif , iš nežinia kur tą atviruką su linkėjimais tau cool.gif . Pačioj pradžioj gali iškart penkis adresus gauti ir išsiųsti. Aš tą jau padariau, dabar jau laukiu, kada žmonės gaus, užregistruos, o tada jau galėsiu aš tikėtis kokio atviruko ax.gif
Yra ir lietuvių tinklapis. Jie ten dar visokių žaidimų prisigalvoja, tik aš ten nesijungiu, nes gi nesu lt...

Bet tai kaip faina, kai gali dalyvauti kur nori thumbup.gif
Tik jo, reikia sveikatos žiūrėti... labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 20:18)

kokia faina mintis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 31 spalio 2013 - 21:42
Mergai, is kur pas Jus tiek energijos...kai paskaitau ka veikiat, kiek viskuo domites, uzsiimat, tai man sleptis po lapais...kad man nors desimtadali to noro ir entuziazmo unsure.gif As uki apeinu, burelius apvaziuoju, ar daugiau niekam nei noro, nei jegu neturiu unsure.gif Zodziu, depresija beskaitant ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 10 31, 22:30)
Mergai, is kur pas Jus tiek energijos...kai paskaitau ka veikiat, kiek viskuo domites, uzsiimat, tai man sleptis po lapais...kad man nors desimtadali to noro ir entuziazmo unsure.gif As uki apeinu, burelius apvaziuoju, ar daugiau niekam nei noro, nei jegu neturiu unsure.gif Zodziu, depresija beskaitant ir tiek doh.gif

ne nu tu irgi kiek apsiramink 4u.gif

Mano mažylis keturiais metais vyresnis už tavo vyriausią ax.gif

Kai tokie pabiručiai buvo, tai irgi tik taksi dirbau, virėja, skalbėja ir kartais žaidimų žaidėja (maximanija, 1 000 000 ir t.t.) . Nors dar ir studijavau šįbeitą... nu ir dirbau per tarpus tarp vaikų. Bet nepilną darbo dieną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 23:39)
Kai tokie pabiručiai buvo, tai irgi tik taksi dirbau, virėja, skalbėja ir kartais žaidimų žaidėja (maximanija, 1 000 000 ir t.t.) . Nors dar ir studijavau šįbeitą... nu ir dirbau per tarpus tarp vaikų. Bet nepilną darbo dieną  cool.gif

Bet kai pagalvoju - jei noreciau - galeciau, nes nei dirbu, nei mokausi...va, mokytis buvau istojus vasara, ir dar ten, kur tiek metu svajojau, norejau, sapnavau, bet...sudeliojau visus uz ir pries ir nenuejau...lig siol sirdi skauda, ir skaudes turbut visada, bet ir suvokiu, kad kai kuriems mokslams irgi savas laikas, man reikejo bent 5m. anksciau pamastyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 10 31, 23:12)
Bet kai pagalvoju - jei noreciau - galeciau, nes nei dirbu, nei mokausi...va, mokytis buvau istojus vasara, ir dar ten, kur tiek metu svajojau, norejau, sapnavau, bet...sudeliojau visus uz ir pries ir nenuejau...lig siol sirdi skauda, ir skaudes turbut visada, bet ir suvokiu, kad kai kuriems mokslams irgi savas laikas, man reikejo bent 5m. anksciau pamastyt doh.gif

Dar pažiūrėjau - tu gi su penkiais pabiručiais 4u.gif
Tai žmogiuk, vien apie visus apsisukti - milžiniškas darbas !!!

O su mokslais dar tikrai spėsi. Praeis dar penkeri metai, ir nueisi į mokslus. Nelaidok savo svajonių taip anksti wub.gif

Aš dabar sugalvojau, kad labai labai noriu mokytis farsi kalbą
Aišku, ir portugalų ne prošal būtų
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 11 01, 00:19)
O su mokslais dar tikrai spėsi. Praeis dar penkeri metai, ir nueisi į mokslus. Nelaidok savo svajonių taip anksti  wub.gif
Aš dabar sugalvojau, kad labai labai noriu mokytis farsi kalbą
Aišku, ir portugalų ne prošal būtų

Na, tai, ko norejau ir bebuvau jau viena koja ikelus - labai imlu laike, reikalauja daug pastangu - net ir fiziniu, dar daugiau atsakomybes, o ir maza to, galima baigti dideliu pastangu - visos seimos jau cia deka, bet, kad igyti patirties, jau man tiesiog siame gyvenime neuztektu laiko...o daryti bet kaip ir tik, kad patenkinti - pasitenkinti igyvendinus savo svajone...per daug didele kaina butu. Finansine taip pat. Taip pirma karta pajutau , kad kazka paaukojau del seimos...negaliu sakyti, kad gailiuosi, tiesiog turejau progos pajusti ta skoni.

Mentas, vis zadejau papasakoti apie musu lankomus kursus, bet siandien benarsydama radau faina filmuka, tai metu nuoroda, nes tai ir yra butent tai, apie ka siuos du uzsiemimus kalbejom, zodziu, naudojuosi "spargalke" blush2.gif
http://www.bernardin...gerbianti-vaika
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 19:12)
obl mokytoja atsirado.
tai aišq jau paskaičiau.

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 19:18)
Tik jo, reikia sveikatos žiūrėti... labai labai  4u.gif

Labai jau cia kas ziuri, kol ko nenutinka....
Ir gerai, jei nutinka kazkas nieko baisaus.
Atsakyti
kuzia del sveikatos tai cia tu visiskai teisi... kaip jautiesi? ar atsigavai jau po visu egzu... kaip jusu helovinas praejo? ramiai?

as jaciuos truputi pasimetus,mano maziukai kelias dienas kosti,bet kdangi nedusta ir nealpsta nezinau ka daryt doh.gif ar galiu duot ventolina kvepuot,ar geriau koki bronteksa pakviepuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 01 lapkričio 2013 - 11:52
QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 19:43)

hihihi.gif

QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 20:12)

swoon.gif swoon.gif

as paskutiniu metu domiuosi tik papildomomis miego valandomis, luztu kaip lapas.... nenoriu nei knygu skaityti nei teliko veizet, turbut pervargau unsure.gif bet va daug dienu laisvu tai issilsesiu biggrin.gif issilyginsiu viska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti