sveikos...
kartais jauciuosi keistai... atrodo kad as esu kazkokia ''guodi'',man visko reikia...
dabar bandau iskirpti dinozauro forma vaiku gimtadienio tortui ( nafik to reikia),klijuoju graziai batu deze,nes ikalbejau vaikus dalivaut akcijoj ''kaledine dovana vaikui ''( salyse paliestuose karo) ( ir vel kam man to reiia),ikalbejau dukra dalivaut konkurse,aisku jam pasiruost,reikia nemazai mano pagalbos,reikia foto visokiu rast internete,atskauzdint spalvotai ir tt,ir vel klausimas o kam man to reikia.... leidau siandien vaikams dalyvauti helovino visokiose nesamonese,aisku man galvos skausmas,nes jau zizimai kaip apsirenkt ir pasibaisint,ir vel ...O KAM MAN TO REIKIA!!!!!!!
QUOTE(mentas @ 2013 10 31, 13:52)
O KAM MAN TO REIKIA!!!!!!!
tam, kad esi mama.
Va jei nebūtum mama, tada jau tikrai nieko nereikėtų. Ir gerai pagalvok, ar tikrai tada būtum laimingesnė nei dabar.
QUOTE(mentas @ 2013 10 31, 13:52)
Mentas>
man dažnai MB kartoja - nu kam tau to reikia??
Nu bet jei reikia, tai reikia:)
QUOTE(taburete @ 2013 10 31, 14:57)
man dažnai MB kartoja - nu kam tau to reikia??
kokie tie visi vyrai vienodi
maniškis man irgi visada sako- kam tau to reikia?
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 31, 15:09)
mano labai labai tolerantiškas, ir atleidžia daug mano "durnysčių" , bet ir tai kartais matau nutylėtą priekaištą
jis dar nežino, kad bandau dalyvauti postcrossinge...
QUOTE(_una_ @ 2013 10 30, 23:11)
Pas mus giminėj tai yra pametinukai, gimę tais pačiais metais, vienas sausio pirmom dienom, kitas gruodžio paskutinėm, tai kai nepilną datą rašydavo, visi galvodavo, kad dvyniai .
manieji gimę skirtingais metais, pamečiui, vienas sausio 31, kita vasario 1....
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 31, 12:16)
Vakar kai buvau pas gydytoją jau jaučiausi kaip ir normaliai, pamatavo kraujospūdį, buvo jau toks pamanomas 130/80 (palyginus koks buvo praeitą savaitę pirmojo vizito pas gydytoją metu - 140/100). Kraujo tyrimai beveik visi geri (tik trūksta magnio, hemoglobinas žemokas ir šiek tiek cholesterolis virš normos). Skydliaukės hormonai normoje. Tai kodėl man taip negera, va ir naktį vėl pradėjo spausti sprandą, paausius, dabar sėdžiu ir irgi jaučiu tą spaudimą.
stresas savo daro, nervai, įtampa....mažai poilsio, miego.....matuokis spaudimą pati ir turėk po ranka kaptoprilio. sučiulpi, kai užkyla spaudimas ir numuši momentaliai. nes nuo aukšto spaudimo gali insultas būt...ir lb greitai...
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 16:16)
bet čia juk puiki ir šilta idėja QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 31, 11:16)
Vakar kai buvau pas gydytoją jau jaučiausi kaip ir normaliai, pamatavo kraujospūdį, buvo jau toks pamanomas 130/80 (palyginus koks buvo praeitą savaitę pirmojo vizito pas gydytoją metu - 140/100). Kraujo tyrimai beveik visi geri (tik trūksta magnio, hemoglobinas žemokas ir šiek tiek cholesterolis virš normos). Skydliaukės hormonai normoje. Tai kodėl man taip negera, va ir naktį vėl pradėjo spausti sprandą, paausius, dabar sėdžiu ir irgi jaučiu tą spaudimą.
po 40 m. praktiškai visi daktarai kaip susitarę ima "suokti", kad ponia, jums jau ne 25-eri...
Ir būtina papildyti resursus - visą grupę vitaminų B, visas Omegas, dar D vitamino trūkumas labai mažina jėgas, taip pat magnis, geležis (ypač ilgalaikės geležies trūkumas, vadinamas feritinas)!
Ir dar - skydliaukės hormonai iš kraujo ne visada parodo realią padėtį, deja. Ir jei arti ribos duomenys, tai jau signalas, kad skydliaukės veikla sumažėjusi, reikai skatinti, geriausia - ne sintetiniais hormonais...
O tu dar maitini mažylę, tai tau tų mineralų-vitaminų dar didesnis "badas"
Tačiau pačiai pulti dabar pirkti kokius tai papildus, būtų nesąmonė, griežtai negalima. Gal yra ir tavo kraštuose koks kompleksiškai gydantis daktaras?..
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 15:16)
pries metus ir aš dalyvavau bet maniškis pritarė, nes pats mėgsta keliauti ir gražūs vaizdai jam irgi patinka verdam visa puodą bulundžių : visi jau namie vakarosim
man jau ramu...šiandien papirkau dukrai žieminius batus, tai dabar jau abu aprūpinti, šalčiai nebaisūs
Aš šią savaitę irgi visas plonas rudenines striukes išploviau ir palikau pavasario laukti.
Pas mane vakarienei karis su ryžiais.
QUOTE(gupija @ 2013 10 31, 17:48)
o kaip darai? tiesiog paprastai ryžiai su kariu? karis man super prieskonis savo laiku buvau atsisakiusi mėsos, tai visokie prieskoniai labai ,,ėjo į trasą" ką dar be kario atradau- kūminai dabar daug kur juos dedu
QUOTE(Nata* @ 2013 10 31, 15:16)
kas tas yra???
nu blyn, dar ir aš užsimanysiu, ir visai išeisiu iš proto.
jau ir taip matau tuoj pasirašysiu puzzle akcijoj dalyvaut
jau bl akys nuo pervargymo tamposi, geriu magnį saujomis (nu tiek, kiek reik), bet vis tiek visur dalyvauju..
einana..