Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 30, 21:25)
jooo... čia geras  thumbup.gif . O tai taip ir užrašė, kad gimė skirtingom dienom? Šiaip tai faina, gi turėtų kiekvienas SAVO gimimo dieną, skirtą tik jam  cool.gif

taip ir užrašė unsure.gif tai labai maišydavosi kai reikėdavo formas pildyt, nes ten rašosi kiek parų naujagimiui- tai jiems parų skirtingai buvo gi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai mamoms ir sukaktuvininkams 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Atšventėm visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 30, 21:25)
jooo... čia geras  thumbup.gif . O tai taip ir užrašė, kad gimė skirtingom dienom? Šiaip tai faina, gi turėtų kiekvienas SAVO gimimo dieną, skirtą tik jam  cool.gif

Pas mus giminėj tai yra pametinukai, gimę tais pačiais metais, vienas sausio pirmom dienom, kitas gruodžio paskutinėm, tai kai nepilną datą rašydavo, visi galvodavo, kad dvyniai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 30, 22:11)
Pas mus giminėj tai yra pametinukai, gimę tais pačiais metais, vienas sausio pirmom dienom, kitas gruodžio paskutinėm, tai kai nepilną datą rašydavo, visi galvodavo, kad dvyniai biggrin.gif .

mano buvusi bendradarbe turi pametinukes gimusias tais paciais metais. tai beveik visur rasydavo, kad augina dvynes. nors taip nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
taip taip,pas mane ten valanda surasyta blush2.gif varciau siandien senas nuotraukas,jezau kokie jie mazuciukai... radom dar ir mano nescios foto, kazkoks pasityciuojimas is zmogaus organizmo galimybiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 31, 00:11)

mano močiutė ir jos sesuo gimusios tais pačiais metais: viena sausio mėn., kita gruodį. bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif laisvadieniai vakar ir šiandien. bus galima namus į namus paverst biggrin.gif
jau maniau Luknė bus atsilaikius, bet kur tau sad.gif vakar vakare tempa pašoko, bus ir jai zaraza prilipus sad.gif dabar klausimas dėl kitos savaitės kas su ja bus, nes vyrui jau atostogos baigės.

sveikinimai gupijos jubiliatei wub.gif

mento dvyniams wub.gif wub.gif

tarp mano dvynių 14 min skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 30, 22:02)
nors pas mane neseniai skyriuje gulėjo dvynukai- vienas gimė 5 minutes iki vidurnakčio, o kitas 1 minute po vidurnakčio ir kas įdomiausia, vienas mėnesio paskutinę dieną, o kitas naujo mėnesio pirmą dieną biggrin.gif taigi dvyniai gimė skirtingais mėnesiais, skirtingom dienom g.gif  biggrin.gif taip dar nebuvau mačiusi biggrin.gif
bigsmile.gif bet kaip fainai, galės savo gimtadienius švest atskirai, o dvyniams gi čia kaip ir dviguba švente thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif Vis dar rytas.
Vakar tik skaičiau, bet nebeparašiau nieko, tokia labai užimta diena buvo. Pagalvojau mintyse, kad sveikinu vaikučius su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar mūsų vienerių metų šunytė buvo pabėgus nuo parduotuvės, kol vaikai apsipirko, paskui aš ėjau pas gydytoją, mergaitė ieškojo savo šunytės, vaikinukas prižiūrėjo mažylę ir mažių, paskui susitikau su vyru, nupirkome maitinimo kėdute, o parėję namo pasikėlę liftu, sutikome ir savo šunytę su kaimynų mergaite ir jos drauge.

Šiandien kol kas viskas ramu, visi šeimos nariai ramiai papusryčiavo, kas ko rado, mažylė va ką tik irgi užsnūdo, pienuko prisisiurbliavus.
Vakar kai buvau pas gydytoją jau jaučiausi kaip ir normaliai, pamatavo kraujospūdį, buvo jau toks pamanomas 130/80 (palyginus koks buvo praeitą savaitę pirmojo vizito pas gydytoją metu - 140/100). Kraujo tyrimai beveik visi geri (tik trūksta magnio, hemoglobinas žemokas ir šiek tiek cholesterolis virš normos). Skydliaukės hormonai normoje. Tai kodėl man taip negera, va ir naktį vėl pradėjo spausti sprandą, paausius, dabar sėdžiu ir irgi jaučiu tą spaudimą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 31, 13:16)
Kraujo tyrimai beveik visi geri (tik trūksta magnio, hemoglobinas žemokas ir šiek tiek cholesterolis virš normos). Tai kodėl man taip negera, va ir naktį vėl pradėjo spausti sprandą, paausius, dabar sėdžiu ir irgi jaučiu tą spaudimą. unsure.gif

Tai gal del to trukstamo magnio,hemoglobino ir cholesterolio padidinto..Visi svarbus organizmui..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai sveikinu visus gimtuvininkus, sukaktuvininkus ir ju mamytes wub.gif
Mes už pusvalandžio baigiam darbus ir pagaliau....sulaukiau ilgojo savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti