Sapnavau,kad nuėjau galutinai tartis su savo būsimo buto šeimininke ir pamačiau,kad per lubas bėga,kitur per sienas sunkiasi vanduo po tapetais.Visuose kambariuose lovos paklotos,žmonių visokių...Atsisakiau pirkt ir išėjus apsiverkiau.O paskui krūtys pilnos pieno,tai gyvatę žindžiau,kol skaudėt pradėjo.Pasižiūriu,o ten tik tuščios mašnelės likę....
germine ar bandei sapniinke pasiziuret? as aciu dievui jaau pora naktu nespnuoju taai nors kiek pmiegu ,o ti vis pdegimus sapnuoju....
Stiklo karoliukai-man darbas irgi kaip svente Po baigimo 3m. nejau dirbt pagal specialybe,pakol neatsirado laisva vieta mylimam darbui Nuvargstu fiziskai,bet pasikraunu emociniu bangu atpludi
FB turi? "Draugautumem",papliurptumem asmeniskai
Vakar buvusioje paskaitoje (gimnazistu teveliu)idomia tema gvildenome..Apie jausmus.Siu dienu suauge zmones uzdari,auginti neparodyti savo jausmu..teigiamu ir neigiamu.. Kasdieniniai jausmai ivardyti kaip "geri" ir "blogi"..Zmones uzauge "nelaisveje",ne tik valstybes,o ir seimos..
Salies laisves metais mazai ziniu buta.. Irgi "ne kazka" uzauginom Noris tiketi,kad su mokymais,informacijom naujom-padetis keisis
Patiko psichologes pasakyta,kad dabar pagal naujausius psichologinius tyrimus-zmogaus gyvenimo kokybe vienodai siejama su intelektu ir gebejimu isreiksti jausmus
FB turi? "Draugautumem",papliurptumem asmeniskai
Vakar buvusioje paskaitoje (gimnazistu teveliu)idomia tema gvildenome..Apie jausmus.Siu dienu suauge zmones uzdari,auginti neparodyti savo jausmu..teigiamu ir neigiamu.. Kasdieniniai jausmai ivardyti kaip "geri" ir "blogi"..Zmones uzauge "nelaisveje",ne tik valstybes,o ir seimos..
Salies laisves metais mazai ziniu buta.. Irgi "ne kazka" uzauginom Noris tiketi,kad su mokymais,informacijom naujom-padetis keisis
Patiko psichologes pasakyta,kad dabar pagal naujausius psichologinius tyrimus-zmogaus gyvenimo kokybe vienodai siejama su intelektu ir gebejimu isreiksti jausmus
Labutis,
Mergiukai, nepykit kad dažniau neparašau Perskaitačiau viską, tik labai prikibo visokios bėdos
Man gipsą kojai paliko dar trim savaitėm, MB stuburo išvarža , turi nedarbingumą, pati irgi šiandien paleista iš ginekologinio skyriaus. Žodžiu poilsiu dar nekvepia. Vaikai tokių biesų pridarę, kad verkt norisi
Mergiukai, nepykit kad dažniau neparašau Perskaitačiau viską, tik labai prikibo visokios bėdos
Man gipsą kojai paliko dar trim savaitėm, MB stuburo išvarža , turi nedarbingumą, pati irgi šiandien paleista iš ginekologinio skyriaus. Žodžiu poilsiu dar nekvepia. Vaikai tokių biesų pridarę, kad verkt norisi
kristule laikykis,le cia uzpuole jus...ka vaikai pridirbo?
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 10 29, 09:51)
kad jos sūnus jau paaugęs
niu tai kol neišeina
QUOTE(kristulee @ 2013 10 29, 14:24)
Labutis,
Papildyta:
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 28, 22:43)
ir manieji jau paaugliai
man žieminis laikas - tas manasis. aš pelėda, bet priversta vyturiauti, tai ir vaikščiodavau vasariniu laiku angrybird'as. dabar kol atostogos tai taip su malonumu keliuosi 8 ryte
kai idrbau tai buvau persiorientavus ir prisitaikius, bet dabar, kai abu su vyru esam savo laiko šeimininkai, tai man geriau su žieminiu (vaikus vis tiek kažkam gi reikia vežti).
galvoju, palikt katę namie 3 dienom vieną, ar ieškoti kam pasaugoti?
kai idrbau tai buvau persiorientavus ir prisitaikius, bet dabar, kai abu su vyru esam savo laiko šeimininkai, tai man geriau su žieminiu (vaikus vis tiek kažkam gi reikia vežti).
QUOTE(kristulee @ 2013 10 29, 14:24)
laikykis saulyt, po nakties visada išauš rytas QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 30, 08:59)
ieškok, nes jei maistą/vanenį ir galima palikt, tai dėl WC sunkiau, nes tu gi neturi kelių WC, o jie į purvinus neina QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 30, 10:01)
ieškok, nes jei maistą/vanenį ir galima palikt, tai dėl WC sunkiau, nes tu gi neturi kelių WC, o jie į purvinus neina
del wc man ramu, turiu keleta. labiau baiminuosi del to,kad ji tokia draugiska, istisai aplink mane/vaikus trinasi. ar nebus streso likt vienai tiek laiko.
Mes karta palikom 3dienom,tai mama po dvieju dienu atejo "paziuret",rado kniaukiancia,lyg bijancia,puolancia Bet paskui vel kazkada teko palikt,rami jau buvo..Tik turim uzklot lovas,kad neprivarytu supykus
Deze kraiko turim tik viena,bet ji maza ponia ir nesibaido keliu dienu neisvalymo.Uzsikasa seip didesnius "reikaliukus"..
Deze kraiko turim tik viena,bet ji maza ponia ir nesibaido keliu dienu neisvalymo.Uzsikasa seip didesnius "reikaliukus"..