Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sapnavau,kad nuėjau galutinai tartis su savo būsimo buto šeimininke ir pamačiau,kad per lubas bėga,kitur per sienas sunkiasi vanduo po tapetais.Visuose kambariuose lovos paklotos,žmonių visokių...Atsisakiau pirkt ir išėjus apsiverkiau.O paskui krūtys pilnos pieno,tai gyvatę žindžiau,kol skaudėt pradėjo.Pasižiūriu,o ten tik tuščios mašnelės likę....
Atsakyti
germine ar bandei sapniinke pasiziuret? as aciu dievui jaau pora naktu nespnuoju taai nors kiek pmiegu ,o ti vis pdegimus sapnuoju.... doh.gif
Atsakyti
Stiklo karoliukai-man darbas irgi kaip svente mirksiukas.gif Po baigimo 3m. nejau dirbt pagal specialybe,pakol neatsirado laisva vieta mylimam darbui ax.gif Nuvargstu fiziskai,bet pasikraunu emociniu bangu atpludi wub.gif
FB turi? "Draugautumem",papliurptumem asmeniskai mirksiukas.gif

Vakar buvusioje paskaitoje (gimnazistu teveliu)idomia tema gvildenome..Apie jausmus.Siu dienu suauge zmones uzdari,auginti neparodyti savo jausmu..teigiamu ir neigiamu.. Kasdieniniai jausmai ivardyti kaip "geri" ir "blogi"..Zmones uzauge "nelaisveje",ne tik valstybes,o ir seimos..
Salies laisves metais mazai ziniu buta.. Irgi "ne kazka" uzauginom biggrin.gif Noris tiketi,kad su mokymais,informacijom naujom-padetis keisis ax.gif
Patiko psichologes pasakyta,kad dabar pagal naujausius psichologinius tyrimus-zmogaus gyvenimo kokybe vienodai siejama su intelektu ir gebejimu isreiksti jausmus ax.gif
Atsakyti
Labutis,

Mergiukai, nepykit kad dažniau neparašau 4u.gif Perskaitačiau viską, tik labai prikibo visokios bėdos verysad.gif
Man gipsą kojai paliko dar trim savaitėm, MB stuburo išvarža , turi nedarbingumą, pati irgi šiandien paleista iš ginekologinio skyriaus. Žodžiu poilsiu dar nekvepia. Vaikai tokių biesų pridarę, kad verkt norisi doh.gif
Atsakyti
kristule 4u.gif console.gif laikykis,le cia uzpuole jus...ka vaikai pridirbo?
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 10 29, 09:51)
kad jos sūnus jau paaugęs  biggrin.gif

niu tai kol neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2013 10 29, 14:24)
Labutis,

Mergiukai, nepykit kad dažniau neparašau 4u.gif  Perskaitačiau viską, tik labai prikibo visokios bėdos  verysad.gif 
Man gipsą kojai paliko dar trim savaitėm, MB stuburo išvarža , turi nedarbingumą, pati irgi šiandien paleista iš ginekologinio skyriaus. Žodžiu poilsiu dar nekvepia. Vaikai tokių biesų pridarę, kad verkt norisi  doh.gif

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 28, 22:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
taaip ir sakau, neapsimoka turėt kažką vertingo, kol vaikai nepaauga

ir manieji jau paaugliai biggrin.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...72-380973?cf=df
Atsakyti
man žieminis laikas - tas manasis. aš pelėda, bet priversta vyturiauti, tai ir vaikščiodavau vasariniu laiku angrybird'as. dabar kol atostogos tai taip su malonumu keliuosi 8 ryte blush2.gif
kai idrbau tai buvau persiorientavus ir prisitaikius, bet dabar, kai abu su vyru esam savo laiko šeimininkai, tai man geriau su žieminiu (vaikus vis tiek kažkam gi reikia vežti).
galvoju, palikt katę namie 3 dienom vieną, ar ieškoti kam pasaugoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2013 10 29, 14:24)
Mergiukai, nepykit kad dažniau neparašau 4u.gif  Perskaitačiau viską, tik labai prikibo visokios bėdos  verysad.gif 
console.gif laikykis saulyt, po nakties visada išauš rytas 4u.gif

QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 30, 08:59)
galvoju, palikt katę namie 3 dienom vieną, ar ieškoti kam pasaugoti?  g.gif
ieškok, nes jei maistą/vanenį ir galima palikt, tai dėl WC sunkiau, nes tu gi neturi kelių WC, o jie į purvinus neina ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 30 spalio 2013 - 09:02
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 30, 10:01)
ieškok, nes jei maistą/vanenį ir galima palikt, tai dėl WC sunkiau, nes tu gi neturi kelių WC, o jie į purvinus neina  ax.gif

del wc man ramu, turiu keleta. labiau baiminuosi del to,kad ji tokia draugiska, istisai aplink mane/vaikus trinasi. ar nebus streso likt vienai tiek laiko.
Atsakyti
Mes karta palikom 3dienom,tai mama po dvieju dienu atejo "paziuret",rado kniaukiancia,lyg bijancia,puolancia g.gif Bet paskui vel kazkada teko palikt,rami jau buvo..Tik turim uzklot lovas,kad neprivarytu supykus cool.gif
Deze kraiko turim tik viena,bet ji maza ponia ir nesibaido keliu dienu neisvalymo.Uzsikasa seip didesnius "reikaliukus"..
Atsakyti