Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(poeme @ 2013 10 28, 09:40)
Oho kokia ekstrasensinė draugė   thumbup.gif

tiesiog Vanga biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif tiksliau labanaktis, einu po naktinės miegot....sunki naktis, visiems vaikams kaip susitarę pūtė pilvus, klykė visas skyrius...mažu mamos kopūstų užvalgė unsure.gif cool.gif ir tie antibiotikai tokiems mažuliukams rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 28 spalio 2013 - 10:19
Stiklo karoliukai-prie naujagimiu mazu dirbi,nu fainai rolleyes.gif As irgi biggrin.gif
Nuvedziau vaikus,siand sveikuoliu svente,vakar 3 blekas sausainiu prikepiau,atsikeliu siand,ziu puse sulapnojo vyras su dicke blink.gif doh.gif
Laiko atsukimas man super,einam anksciau miegot ir keliasi anksciau,maziau veluojam i darziuka thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai nemėgstu žiemos laiko schmoll.gif Man reikalinga ilgesnė diena, o ne šviesus rytas. Greit su tasa išeisim, su tamsa pareisim unsure.gif
Ir iš vis, galėtų nebesukiot to laiko, o pasilikt prie vasarinio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 28 spalio 2013 - 11:47
Mano organizmas dar gyvena senuoju laiku, atsibundu 5,30 ir viskas, miegot nenoriu, laukiu kada jau galima bus atsikelt doh.gif

Sūnus du bokalus iš mėlyno krištolo sudaužė, tik neseniai man juos padovanojo teta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 28, 12:52)
Mano organizmas dar gyvena senuoju laiku, atsibundu 5,30 ir viskas, miegot nenoriu, laukiu kada jau galima bus atsikelt  doh.gif
Sūnus du bokalus iš mėlyno krištolo sudaužė, tik neseniai man juos padovanojo teta  verysad.gif

nepergyvenk-maniskiai per menesi tris porcelianinius bliudelius sugebejo sudauzyt doh.gif galvojau ar cia verkt ar cia juoktis doh.gif paskui pagalvojau i gera ir tyliai susiprotejau ne induose laime, ir ne ju sukese biggrin.gif nors kaip brangiai jie kainuoja 4u.gif as irgi juos gavau is mamos dovanu 4u.gif buna dienu lyg tycia...
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2013 10 28, 12:46)
O aš tai nemėgstu žiemos laiko schmoll.gif Man reikalinga ilgesnė diena, o ne šviesus rytas. Greit su tasa išeisim, su tamsa pareisim unsure.gif
Ir iš vis, galėtų nebesukiot to laiko, o pasilikt prie vasarinio ax.gif

man ir patinka ilgos dienos 4u.gif
Atsakyti
Sūnus du bokalus iš mėlyno krištolo sudaužė, tik neseniai man juos padovanojo teta  verysad.gif

console.gif
Šukės laimę neša 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 28, 11:52)
Mano organizmas dar gyvena senuoju laiku, atsibundu 5,30 ir viskas, miegot nenoriu, laukiu kada jau galima bus atsikelt  doh.gif

man irgi siandien taip. dar neipratau prie naujo laiko, vaikai irgi doh.gif
Atsakyti
sveikos...man kazkaip irgi netinka tas laiko sukiuojimas,aisku man asmeniskai gal ir dzin,bet kai vaikai pralupa akys 5 viskas atrodo slogiau,nei kad atsikeldavo 6....

laukiam siandien ergoterapeuto savo namuose,ir is mokyklos ateis sesele,bet esu tokia pykta,nes vyras susitare vos ne tam paciam laikui,3 dienas prasiau pasiukt poerkelt su ergoterapeute susitikima,kaip zirniais i siena....o pats smagumelis buvo penktadieni,kai jis kalbejosi su kitu zmogum ir isgirdau kaip sako kad visas tas reikalas su ergoterapeutu yra sudas blink.gif iki siol nesuprantu,kam tada tartis,moket kosminius pinigus,gadinti laika ir nervus,jei tau tai sudas.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 28, 11:13)
Stiklo karoliukai-prie naujagimiu mazu dirbi,nu fainai rolleyes.gif As irgi biggrin.gif

4u.gif taip wub.gif naujagimių mano gyvenime daug 4u.gif anksčiau dirbau su suaugusiais, su naujagimiais dirbu tik pusmetį, bet myliu savo darbą wub.gif tikriausiai pirmąkart gyvenime einu į darbą ir noriu eiti 4u.gif
o su kokiais konkrečiais naujagimiais dirbi, didelis skyrius g.gif
malonu susipažint, kolege drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 28 spalio 2013 - 18:14
QUOTE(_una_ @ 2013 10 28, 10:32)
O man nepatinka, nes pradeda temti nuo ankstyvos popietės, iš mokyklos grįžę jau nė į lauką išeit nebegali. Ir dar labiau nepatinka, kai atostogaujantys keliasi 7 ryto doh.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taaip ir sakau, neapsimoka turėt kažką vertingo, kol vaikai nepaauga
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 28, 23:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad jos sūnus jau paaugęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 28, 22:43)

tai kad jau beveik 18m. jam ax.gif
Atsakyti