Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 27, 12:50)
Man toks visai tiktų, nes nemoku važiuoti dviračiu
friends.gif
Atsakyti
4u.gif
neseniai skambino draugė- sako, kad šiąnakt mane sapnavo ir kad aplink mane bėgioja keturi (??? biggrin.gif ) vaikai. Sakė, kad sapnas buvo toks ryškus, kad nesusilaikė nepaskambinusi biggrin.gif biggrin.gif
keturi.....galėjo būti ir keturi........
pasisakiau savo nestuke.gif naujieną tai net tyla pasigirdo telefone.... blush2.gif
tada jau aš juoktis pradėjau- sakau, ką sapnavai- mergaites, berniukus biggrin.gif bet nematė biggrin.gif

aš vyrui jau sakiau, kad šįkartą visai nenorėsiu lyties žinoti, lai būna paslapčių paslaptis 4u.gif ar yra iš mūsų kas, kas nenorėjo žinoti? 4u.gif dabar tai, žiūriu, nemadinga....bet man kažkaip nesninori...noriu tos akimirkos .....

ek...svaigstu čia pries darbą atsisėdus...eisiu tuo čiūčia liūlia apapa ir vėl į darbelį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 27 spalio 2013 - 15:13
QUOTE(mentas @ 2013 10 25, 16:21)
aisku mokykla labai irgirta,ir super duper,bet man nepatiko...net neturiu prie ko prisikabint,bet kazkoks kvailas jausmas...

Zinai, gi - mokykla mokyklai, svarbiau su vaiku pedagogais susipazinti, cia, manau, kaip su darzeliu - koks jis bebutu - svarbiausia vaiku aukletojos. O del tos abejones, pirmas ispudis daznai kreivas buna, bet nemanau, kad visai ignoruot ji reiktu. Buna, kad isgirtos pedagoges visai nei tevms, nei vaikui nelimpa, is musu pazistamu vien per praeitus mokslo metus dviems vaikams tevai nusprende keisti mokytojas, na, ir klases, aisku, kiti dar mielai tai padarytu, bet neturi galimybes...O mokytojos buvo pasirinktos labai jau rekomendacijomis remiantis g.gif
P.s. menatas, apie kursus -siek tiek veliau papasakosiu truputi, kai galesiu ramiai prisest.

QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 26, 08:49)
atvažiuok dažniau  4u.gif  wub.gif  lotuliukas.gif buvo labai malonu susitikt wub.gif ir gliukas galėjo prisidėt  ax.gif

na, gliukas tikrai ilgai nesilauzys, bet, kazkaip pirma karta nebuvo "patogu" taip jau iskart... blush2.gif o ir vaikus jau laikas buvo susirinkt.

QUOTE(Germinė @ 2013 10 27, 14:51)

Niekada nevelu, o dar ziu ir patiks mirksiukas.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 27, 16:12)
  ar yra iš mūsų kas, kas nenorėjo žinoti? 4u.gif dabar tai, žiūriu, nemadinga....bet man kažkaip nesninori...noriu tos akimirkos .....

tai, man atrodo, kad kaip tik vel I mada ateina tas siurprizo laukimas mirksiukas.gif
As tai siuo klausimu visai neromantiska - norejau zinot, zinojau, tik nesakem niekam blush2.gif
Turiu drauge - ne su vienu nestumu nenorejo zinoti, prase gyd. nesakyti, nors viduriniai - dvynukai, turi keturis - visi berniokai bigsmile.gif
Kepiau siandien bulviu - moliugu kugeli - man tai sio rudens atradimas thumbup.gif Niekas nesupratao, kad cia kazkas ne taip, o man dar ir skaniau - purus, gelsvas, minkstas, toks silkinis, darbo dvigubai maziau, ne toks sunkus skrandziui, o ir sveikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 27, 17:12)

aš vyrui jau sakiau, kad šįkartą visai nenorėsiu lyties žinoti, lai būna paslapčių paslaptis 4u.gif  ar yra iš mūsų kas, kas nenorėjo žinoti? 4u.gif dabar tai, žiūriu, nemadinga....bet man kažkaip nesninori...noriu tos akimirkos .....

aš visus kartus neklausiau/prašiau, kad nesakytų. šįkart jau žadėjau klaust, nes vaikai gi labai brolio laukia, jis jiems jau labai realus, skaičiuoja viską keturiems smile.gif bet paskutinę akimirką persigalvojau. ai, palauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 27, 11:13)
kitą savaitę vaikų mažiau lankys - juk mokinių atostogos, tai kai kurie tėvai paliks namie su vyresnėliais. Be to, ir mokėt nereikia, jei per mokinių atostogas nevedi  smile.gif

Aš, kol sėdėjau dekrete, nevesdavau į daržą. Man lengviau būdavo namie su visais pasižaisti, nei po to gydyti visus iš eilės, kai iš daržo kokį virusą parnešdavo sau ir kitiems. Nueidavau pati tik sąskaitos už daržą pasiimti cool.gif

Pas mus nebera tokiu "rudenio" atostogu.. Paliko tik Kaledu,Velyku..
Mano abu maziukai puikiai jauciasi darzelyje,vos istempiu,sargas islydi paskutinius,nors ateinu valanda pries uzdaryma doh.gif biggrin.gif
Ir nera dar sirge ax.gif

Visus kartus norejau zinot ka nesioju wub.gif Nesuprantu siurprizo to g.gif Koks skirtumas-siurpriziskai(echoskopo kabinete) suzinai nestumo metu ar po nestumo g.gif
Man malonu buvo zinoti jau kas laukia gyvenime biggrin.gif Atrodo nera skirtumo,aisku bile tik sveikas,bet kai pagalvoji,tai didziulis skirtumas gyvenime ka augini,sunu ar dukra g.gif Abu nuostabus,bet abu labai skirtingi jausmai,gyvenimai buna g.gif Tai va ta,del to ir kazkaip norejosi zinoti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip man patinka žiemos laikas wub.gif Rytai šviesūs, atostogaujantys vaikai pabunda 7 ryto cool.gif

*Gina, pabarbenk 3 kartus į medį, kad vaikai ir toliau nesirgtų mirksiukas.gif Aš per 12 mamiškumo metų pusę kardiologijos/pulmonologijos/alergologijos/dermatologijos/oftalmologijos ir tt išstudijuot spėjau cool.gif
Ir jei tik yra galimybė, mažiaus nevedu į darželį. Mažiau kontaktų - mažiau ligų.

O dėl echoskopijų - iš vakaro prieš gimstant dukrai skyriuj darė echo ir sakė, kad bernas. Po paros gimė mergiotė bigsmile.gif Užtat su broliais jau nieks nesuklydo. Vyras norėjo viduriniuko paslaptį išlaikyt, vaikščiojom į visas echo kartu. Bet vienoj sudalyvaut negalėjo, kai gulėjau su priešlaikiniu biggrin.gif Tai aš žinojau, jis nujautė. O vat su mažyliu jau ir pačiam smalsu buvo, tai irgi žinojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 28 spalio 2013 - 08:04
QUOTE(gupija @ 2013 10 28, 08:02)

O dėl echoskopijų - iš vakaro prieš gimstant dukrai skyriuj darė echo ir sakė, kad bernas

mane echoskopavo ta pacia diena. sake 100proc, kad mergyte ir bus apie 4kg plius minus 200gr biggrin.gif . ir atlekiau gimdyt uz poros valandu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip man patinka žiemos laikas  wub.gif Rytai šviesūs, atostogaujantys vaikai pabunda 7 ryto  cool.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip man patinka žiemos laikas  wub.gif Rytai šviesūs, atostogaujantys vaikai pabunda 7 ryto  cool.gif

O man nepatinka, nes pradeda temti nuo ankstyvos popietės, iš mokyklos grįžę jau nė į lauką išeit nebegali. Ir dar labiau nepatinka, kai atostogaujantys keliasi 7 ryto doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 10 27, 20:10)
Kepiau siandien bulviu - moliugu kugeli - man tai sio rudens atradimas  thumbup.gif Niekas nesupratao, kad cia kazkas ne taip, o man dar ir skaniau - purus, gelsvas, minkstas, toks silkinis, darbo dvigubai maziau, ne toks sunkus skrandziui, o ir sveikiau thumbup.gif

Laba 4u.gif
Aš šeštadienį viriau bulvių-moliūgų košę. Nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2013 10 28, 09:33)
Aš šeštadienį viriau bulvių-moliūgų košę. Nepatiko  unsure.gif

aš kaskart į bulvių košę įdedu truputį moliūgo. Net nesupranta, kad įdėta, o kalorijų mažiau ir sveikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 27, 13:50)
Man toks visai tiktų, nes nemoku važiuoti dviračiu, o čia ratų daugiau negu du. biggrin.gif

Ir dar priekaba galėtų būti, likusiems vaikams susisodint bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2013 10 28, 10:35)
aš kaskart į bulvių košę įdedu truputį moliūgo. Net nesupranta, kad įdėta, o kalorijų mažiau ir sveikiau  ax.gif

Moliūgą dievinu, bet nesupratau ką padariau ne taip, gal per daug jo įdėjau, gal dėl to kad šaldytas g.gif Bet šįkart nepatiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 27, 16:12)
4u.gif
neseniai skambino draugė- sako, kad šiąnakt mane sapnavo ir kad aplink mane bėgioja keturi (??? biggrin.gif ) vaikai. Sakė, kad sapnas buvo toks ryškus, kad nesusilaikė nepaskambinusi biggrin.gif  biggrin.gif
keturi.....galėjo būti ir keturi........

Oho kokia ekstrasensinė draugė thumbup.gif
Atsakyti