QUOTE(mentas @ 2013 10 25, 16:21)
aisku mokykla labai irgirta,ir super duper,bet man nepatiko...net neturiu prie ko prisikabint,bet kazkoks kvailas jausmas...
Zinai, gi - mokykla mokyklai, svarbiau su vaiku pedagogais susipazinti, cia, manau, kaip su darzeliu - koks jis bebutu - svarbiausia vaiku aukletojos. O del tos abejones, pirmas ispudis daznai kreivas buna, bet nemanau, kad visai ignoruot ji reiktu. Buna, kad isgirtos pedagoges visai nei tevms, nei vaikui nelimpa, is musu pazistamu vien per praeitus mokslo metus dviems vaikams tevai nusprende keisti mokytojas, na, ir klases, aisku, kiti dar mielai tai padarytu, bet neturi galimybes...O mokytojos buvo pasirinktos labai jau rekomendacijomis remiantis
P.s. menatas, apie kursus -siek tiek veliau papasakosiu truputi, kai galesiu ramiai prisest.
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 26, 08:49)
na, gliukas tikrai ilgai nesilauzys, bet, kazkaip pirma karta nebuvo "patogu" taip jau iskart...
o ir vaikus jau laikas buvo susirinkt.
QUOTE(Germinė @ 2013 10 27, 14:51)
Niekada nevelu, o dar ziu ir patiks
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 27, 16:12)
ar yra iš mūsų kas, kas nenorėjo žinoti?
dabar tai, žiūriu, nemadinga....bet man kažkaip nesninori...noriu tos akimirkos .....
tai, man atrodo, kad kaip tik vel I mada ateina tas siurprizo laukimas
As tai siuo klausimu visai neromantiska - norejau zinot, zinojau, tik nesakem niekam
Turiu drauge - ne su vienu nestumu nenorejo zinoti, prase gyd. nesakyti, nors viduriniai - dvynukai, turi keturis - visi berniokai
Kepiau siandien bulviu - moliugu kugeli - man tai sio rudens atradimas
Niekas nesupratao, kad cia kazkas ne taip, o man dar ir skaniau - purus, gelsvas, minkstas, toks silkinis, darbo dvigubai maziau, ne toks sunkus skrandziui, o ir sveikiau