Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 25, 21:48)
Ačiū Enigmai ir Nataliukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai smagiai pasibuvom.Norėsiu dar ir dažnai  ax.gif Natalytė tai tokia,kaip ir tikėjausi-graži,rami,išlaikyta.Jos E prisigyrė mano panoms,kad mamai 19m o tėčiui 40  bigsmile.gifO jau kasa-iki nuoalpio privedė  thumbup.gif  Enigma tai moteris viesulas.Norėčiau kokią savaitėlę su ja pasitūsint  rolleyes.gif Audingą įsimylėjom visos.Maniškės visą kelią apie jos bajerius šnekėjo.Na ką,užsiprašė mergyčka skėčio.Teks nupirkt  smile.gif Ačiū dar kartą.Jūs nuostabios  4u.gif
atvažiuok dažniau 4u.gif wub.gif lotuliukas.gif buvo labai malonu susitikt wub.gif ir gliukas galėjo prisidėt ax.gif

QUOTE(arden @ 2013 10 25, 22:14)
...gydytoją, ne pūlinga. diagnozavo tonzilitą, prirašė antibiotikų. šiandien išlindo stomatitas. skambinaus, sakė kursą sugert, jei jau pradėjom, nors faktiškai tai stomatitas kaip ir negydomas antibiotikais.
jei jau buvo raudona gerkle ir pradėjot gert antibus, tai jau ir pabaikit
Atsakyti
Iskoliojau ant visos laiptines,gal **** jau tos sektantes nebeateis pas mus bash.gif bash.gif bash.gif Pries kokius 5m.atejo,uosvene rusiskai prakalbo,tai prisikabino kaip erkes prie musu buto,uosvenes kaip rusakalbes iesko doh.gif Kas met as joms pakankamai graziai laiptines duris parodydavau,dabar truko kantrybe,visas namas isgirdo,tikiuos ir joms daejo!
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 26, 12:31)
Iskoliojau ant visos laiptines,gal **** jau tos sektantes nebeateis pas mus  bash.gif  bash.gif  bash.gif Pries kokius 5m.atejo,uosvene rusiskai prakalbo,tai prisikabino kaip erkes prie musu buto,uosvenes kaip rusakalbes iesko doh.gif Kas met as joms pakankamai graziai laiptines duris parodydavau,dabar truko kantrybe,visas namas isgirdo,tikiuos ir joms daejo!

mane irgi biesina. netgi gatvej kisa tuos savo zurnaliukus doh.gif
Atsakyti
Aš po vakar kokteiliu vakarelio jau namie. Nei gyva nei mirus. Meeta matau praleidau. Nu ka. Po ateinncios savaites gyvenimas palengves-baigsis sesija
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 25, 13:13)
Pagaliau vaikams atostogos prasidės yahoo.gif A tai nuvest/parvest/pamokas ruošt jau užkniso  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
meeta kaip matau ir as praleidau smile.gif
Siandien turejom "dziaugsmo" su maziuku santariskese apsilankyt, o siaube kiek serganciu, isbertu n prie musu atveze su greitukem ir ne tik, viena i reanimacija pagulde sad.gif o kiti vemiantys viduriuojantys nu zodz tikiuos nepasigavom ko per tas pora valandu papildomai....
maziui diagnozavo umu limfadenita, gavom antibu ziuresim kaip eisis toliau.. siaip sveikas sakyciau, tempos ner, o va limfmazgis kaklo ohohoho doh.gif

einam sian i foje koncerta, kaip asss jooo lauuuukiauuuuuu wub.gif
Atsakyti
Siaubas kaip visoje salyje sergamumas padidejo.. Kiekvienoj temoj yra serganciuju,ligoninej,su itariamais meningitais ir pan unsure.gif Pacios manikiurininke grizo is ligonines su vaiku po meninigito unsure.gif Gal tikslinga man butu nevest vaiku i darzeli ateinancia savaite.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 27, 08:43)
Gal tikslinga man butu nevest vaiku i darzeli ateinancia savaite.. unsure.gif

kitą savaitę vaikų mažiau lankys - juk mokinių atostogos, tai kai kurie tėvai paliks namie su vyresnėliais. Be to, ir mokėt nereikia, jei per mokinių atostogas nevedi smile.gif

Aš, kol sėdėjau dekrete, nevesdavau į daržą. Man lengviau būdavo namie su visais pasižaisti, nei po to gydyti visus iš eilės, kai iš daržo kokį virusą parnešdavo sau ir kitiems. Nueidavau pati tik sąskaitos už daržą pasiimti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 27, 09:13)
kitą savaitę vaikų mažiau lankys - juk mokinių atostogos, tai kai kurie tėvai paliks namie su vyresnėliais. Be to, ir mokėt nereikia, jei per mokinių atostogas nevedi  smile.gif

Aš, kol sėdėjau dekrete, nevesdavau į daržą. Man lengviau būdavo namie su visais pasižaisti, nei po to gydyti visus iš eilės, kai iš daržo kokį virusą parnešdavo sau ir kitiems. Nueidavau pati tik sąskaitos už daržą pasiimti cool.gif

bent jau mūsų kaime, tai dabar nepasiteisina kai mama dekrete arba mokinių atostogos. čia nuo pavasario priėmė. dabar gali nevest nunešęs pažymą apie vieno iš tėvų atostogas ir 30 dienų per metus gali tėvai pateisinti patys. tai tarkim šią savaitę klausė ar vesim per vaikų atostogas, nes galėtume rašyt prašymą prieš 3 dienas ir ta savaitė pasiteisintų.

labas rytas 4u.gif išlindo saulutė, reiks eit lapų grėbt. daržas dar ne iki galo žiemai paruoštas. o namuose koks gyvatynas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 27, 09:19)
bent jau mūsų kaime, tai dabar nepasiteisina kai mama dekrete arba mokinių atostogos.

pas mus pateisina, jei nuneši pažymą iš mokyklos, kad brolis/sesė mokinys ir atostogų grafiką. Tada reikia mokėti tik abonentinį 2,50/diena.
Be to, yra toks auksinis dalykas, kaip tėvų slenkančio grafiko pažyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 27, 10:21)
Be to, yra toks auksinis dalykas, kaip tėvų slenkančio grafiko pažyma ax.gif

labas dienas, bet čia tikriausiai nuo miesto priklauso, nes mano vyras dirba slenkančiu grafiku, tad toks pateisinimas galiojo pries 4 metus, bet dabar nebegalioja blush2.gif domėjausi, bet sake, kad ne blush2.gif

Interneto platybėse štai kokį radau- šauniai atrodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 27, 11:16)
Interneto platybėse štai kokį radau- šauniai atrodo biggrin.gif

Man toks visai tiktų, nes nemoku važiuoti dviračiu, o čia ratų daugiau negu du. biggrin.gif
Atsakyti