Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos...
as irgi laukiu nezmoniskai vaiku atostogu,nes jegu jau nulis.Siandien buvom vienoje spec mokykloje,bet sansu patekt manau mazai nes klase tik is 6 vaiku, o kadangi mums reikia dveju vietu,tai sansai sumazeja iki minimumo.... aisku mokykla labai irgirta,ir super duper,bet man nepatiko...net neturiu prie ko prisikabint,bet kazkoks kvailas jausmas...
Atsakyti
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas. mažiai naktim žviegia, miego 0, dičkiui tempa iki 40,2 sukyla. v.ž. gerai, kad vyras grįžęs, kitaip amen kaput būtų doh.gif labai labai tikiuos, kad L nebus užsikrėtus, nes baisumas ligos, tai siaubas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 24, 12:33)
dabar kai bus moksleivių atostogos, darželinukas irgi atostogaus. pailsėsiu nuo logistikos  thumbup.gif bet važiuojam į Berlyną, tai tiek ir to poilsio  g.gif

Bet smagu vistiek kelione!!! thumbup.gif

QUOTE(arden @ 2013 10 25, 11:57)
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas. mažiai naktim žviegia, miego 0, dičkiui tempa iki 40,2 sukyla. v.ž. gerai, kad vyras grįžęs, kitaip amen kaput būtų  doh.gif  labai labai tikiuos, kad L nebus užsikrėtus, nes baisumas ligos, tai siaubas sad.gif

4u.gif
sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

PAs mus atostogos tik per Kaledas bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 18:57)

4u.gif

mano maziuke stomatita turejo irgi. 2sav kapstesi, naktys irgi bemieges buvo doh.gif
Atsakyti
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas. mažiai naktim žviegia, miego 0, dičkiui tempa iki 40,2 sukyla. v.ž. gerai, kad vyras grįžęs, kitaip amen kaput būtų  doh.gif  labai labai tikiuos, kad L nebus užsikrėtus, nes baisumas ligos, tai siaubas sad.gif

užuojauta tau. mano mažajai pavasarį tas buvo...jai baisiai kraujuodavo...tepiau dentinoxu, po 10 min galėdavau šiek tiek pamaitinti. na ir fuksinas, žinoma į trasą ėjo....aj, dar ibufeno girdžiau, kad mažiau skaudėtų. viską gydytoja liepė
Atsakyti
Ačiū Enigmai ir Nataliukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai smagiai pasibuvom.Norėsiu dar ir dažnai ax.gif Natalytė tai tokia,kaip ir tikėjausi-graži,rami,išlaikyta.Jos E prisigyrė mano panoms,kad mamai 19m o tėčiui 40 bigsmile.gifO jau kasa-iki nuoalpio privedė thumbup.gif Enigma tai moteris viesulas.Norėčiau kokią savaitėlę su ja pasitūsint rolleyes.gif Audingą įsimylėjom visos.Maniškės visą kelią apie jos bajerius šnekėjo.Na ką,užsiprašė mergyčka skėčio.Teks nupirkt smile.gif Ačiū dar kartą.Jūs nuostabios 4u.gif
Atsakyti
Laba naktis 4u.gif naktinėju- dirbu 4u.gif
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas.

doh.gif sveikatytės 4u.gif šlykštus reikalas tas stomatitas. Pirmoji niekada nesirgo, o mažasis mano jau kokis 6-8 kartus doh.gif visai neseniai irgi turėjom, bet lengviau praslydom, bet dažniausiai visa burna išopėjusi doh.gif aš tepu kamistadu 4u.gif laikykitės 4u.gif
QUOTE(Germinė @ 2013 10 25, 21:48)
Ačiū Enigmai ir Nataliukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai smagiai pasibuvom.

liuks 4u.gif smagu girdėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 25, 21:55)
Laba naktis 4u.gif naktinėju- dirbu 4u.gif

doh.gif sveikatytės 4u.gif šlykštus reikalas tas stomatitas. Pirmoji niekada nesirgo, o mažasis mano jau kokis 6-8 kartus doh.gif visai neseniai irgi turėjom, bet lengviau praslydom, bet dažniausiai visa burna išopėjusi doh.gif aš tepu kamistadu 4u.gif laikykitės 4u.gif

mano 2 vyresnieji nesirgę, tai nebuvau susidūrus. pirma M susirgo, karščiavimas didelis, daugiau nieko. penktadienį grįžau iš mokslų, peršokau į džinsus, apsirengiau ją ir į priėmimą, kraujas rodė virusinį uždegimą stiprų, o kame jis nematė. tik šeštadienį iš ryto kai nuvažiavom jau buvo išlindęs. po kelių dienų kitas dvynys, bet jam nors tempa tokia žiauri nebuvo, o va dičkiui, tai šakės. nuo trečiadienio karščiuoja iki šiandien. šįvakar jau paskutinius ibufeno lašus sulašinau. vakar kai sukilo iki 40,2 maniau, kad pūlinga angina, nusivežiau pas gydytoją, ne pūlinga. diagnozavo tonzilitą, prirašė antibiotikų. šiandien išlindo stomatitas. skambinaus, sakė kursą sugert, jei jau pradėjom, nors faktiškai tai stomatitas kaip ir negydomas antibiotikais.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 22:14)
[..] diagnozavo tonzilitą, prirašė antibiotikų. šiandien išlindo stomatitas. skambinaus, sakė kursą sugert, jei jau pradėjom, nors faktiškai tai stomatitas kaip ir negydomas antibiotikais.

bet gerklė paraudusi? iš lempos gi negalėjo tonzilito parašyt g.gif nes šiaip gana dažnai tonzilitas yra stomatito draugas ir atvirkščiai cool.gif šiaip stomatitai būna virusiniai ir bakteriniai, tai virusinų antibiotikai neveikia, bet kiek man teko susidurti niekas neatlikinėja tyrimų stomatito kilmei nustatyti. Bent jau man neteko susidurti... mūsų daktaras stomatitui antibų nerašo schmoll.gif
Laikykitės, praeis, bet skausminga, naktys bemiegės.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 25 spalio 2013 - 21:39
pas mus virusinis, nes Mildai kraujo tyrimas rodė virusinį uždegimą, o bakterinis neužkrečiamas.

dičkiui gerklė buvo raudona, žandikaulius labai skaudėjo, iš to nustatė. o tikrasis parazitas tik šiandien išlindo. dar šiandien buvo 39,8
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 25, 20:48)
Ačiū Enigmai ir Nataliukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai smagiai pasibuvom.Norėsiu dar ir dažnai  ax.gif Natalytė tai tokia,kaip ir tikėjausi-graži,rami,išlaikyta.Jos E prisigyrė mano panoms,kad mamai 19m o tėčiui 40  bigsmile.gifO jau kasa-iki nuoalpio privedė  thumbup.gif  Enigma tai moteris viesulas.Norėčiau kokią savaitėlę su ja pasitūsint  rolleyes.gif Audingą įsimylėjom visos.Maniškės visą kelią apie jos bajerius šnekėjo.Na ką,užsiprašė mergyčka skėčio.Teks nupirkt  smile.gif Ačiū dar kartą.Jūs nuostabios  4u.gif

thumbup.gif Nu matai - tą pačią kompaniją turėjai thumbup.gif
Faina, kai yra dar kas nori ir VISADA gali susitikti su priklydėlėm wub.gif
Atsakyti
Daug,daug sveikatos sergantiems..
Mes dar nesirgom.. Neatsimenu kada is vis rimciau vaikai sirgo topsecret.gif kad tik neprisikalbeciau user posted image
Atsakyti