sveikos...
as irgi laukiu nezmoniskai vaiku atostogu,nes jegu jau nulis.Siandien buvom vienoje spec mokykloje,bet sansu patekt manau mazai nes klase tik is 6 vaiku, o kadangi mums reikia dveju vietu,tai sansai sumazeja iki minimumo.... aisku mokykla labai irgirta,ir super duper,bet man nepatiko...net neturiu prie ko prisikabint,bet kazkoks kvailas jausmas...
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas. mažiai naktim žviegia, miego 0, dičkiui tempa iki 40,2 sukyla. v.ž. gerai, kad vyras grįžęs, kitaip amen kaput būtų labai labai tikiuos, kad L nebus užsikrėtus, nes baisumas ligos, tai siaubas
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 24, 12:33)
dabar kai bus moksleivių atostogos, darželinukas irgi atostogaus. pailsėsiu nuo logistikos bet važiuojam į Berlyną, tai tiek ir to poilsio
Bet smagu vistiek kelione!!!
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 11:57)
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas. mažiai naktim žviegia, miego 0, dičkiui tempa iki 40,2 sukyla. v.ž. gerai, kad vyras grįžęs, kitaip amen kaput būtų labai labai tikiuos, kad L nebus užsikrėtus, nes baisumas ligos, tai siaubas
sveikatos
PAs mus atostogos tik per Kaledas bus..
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 18:57)
mano maziuke stomatita turejo irgi. 2sav kapstesi, naktys irgi bemieges buvo
užuojauta tau. mano mažajai pavasarį tas buvo...jai baisiai kraujuodavo...tepiau dentinoxu, po 10 min galėdavau šiek tiek pamaitinti. na ir fuksinas, žinoma į trasą ėjo....aj, dar ibufeno girdžiau, kad mažiau skaudėtų. viską gydytoja liepė
Ačiū Enigmai ir Nataliukui Labai smagiai pasibuvom.Norėsiu dar ir dažnai Natalytė tai tokia,kaip ir tikėjausi-graži,rami,išlaikyta.Jos E prisigyrė mano panoms,kad mamai 19m o tėčiui 40 O jau kasa-iki nuoalpio privedė Enigma tai moteris viesulas.Norėčiau kokią savaitėlę su ja pasitūsint Audingą įsimylėjom visos.Maniškės visą kelią apie jos bajerius šnekėjo.Na ką,užsiprašė mergyčka skėčio.Teks nupirkt Ačiū dar kartą.Jūs nuostabios
Laba naktis naktinėju- dirbu
sveikatytės šlykštus reikalas tas stomatitas. Pirmoji niekada nesirgo, o mažasis mano jau kokis 6-8 kartus visai neseniai irgi turėjom, bet lengviau praslydom, bet dažniausiai visa burna išopėjusi aš tepu kamistadu laikykitės
liuks smagu girdėt
labas vakarėlis. pagaliau savaitgalis, atostogos vaikams kitą savaitę. gal ta įtampa atslūgs. namie ligoninės priimamasis, tik viduriukė neserga, kitiems visiems trims stomatitas.
sveikatytės šlykštus reikalas tas stomatitas. Pirmoji niekada nesirgo, o mažasis mano jau kokis 6-8 kartus visai neseniai irgi turėjom, bet lengviau praslydom, bet dažniausiai visa burna išopėjusi aš tepu kamistadu laikykitės
QUOTE(Germinė @ 2013 10 25, 21:48)
Ačiū Enigmai ir Nataliukui Labai smagiai pasibuvom.
liuks smagu girdėt
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 25, 21:55)
Laba naktis naktinėju- dirbu
mano 2 vyresnieji nesirgę, tai nebuvau susidūrus. pirma M susirgo, karščiavimas didelis, daugiau nieko. penktadienį grįžau iš mokslų, peršokau į džinsus, apsirengiau ją ir į priėmimą, kraujas rodė virusinį uždegimą stiprų, o kame jis nematė. tik šeštadienį iš ryto kai nuvažiavom jau buvo išlindęs. po kelių dienų kitas dvynys, bet jam nors tempa tokia žiauri nebuvo, o va dičkiui, tai šakės. nuo trečiadienio karščiuoja iki šiandien. šįvakar jau paskutinius ibufeno lašus sulašinau. vakar kai sukilo iki 40,2 maniau, kad pūlinga angina, nusivežiau pas gydytoją, ne pūlinga. diagnozavo tonzilitą, prirašė antibiotikų. šiandien išlindo stomatitas. skambinaus, sakė kursą sugert, jei jau pradėjom, nors faktiškai tai stomatitas kaip ir negydomas antibiotikais.
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 22:14)
[..] diagnozavo tonzilitą, prirašė antibiotikų. šiandien išlindo stomatitas. skambinaus, sakė kursą sugert, jei jau pradėjom, nors faktiškai tai stomatitas kaip ir negydomas antibiotikais.
bet gerklė paraudusi? iš lempos gi negalėjo tonzilito parašyt nes šiaip gana dažnai tonzilitas yra stomatito draugas ir atvirkščiai šiaip stomatitai būna virusiniai ir bakteriniai, tai virusinų antibiotikai neveikia, bet kiek man teko susidurti niekas neatlikinėja tyrimų stomatito kilmei nustatyti. Bent jau man neteko susidurti... mūsų daktaras stomatitui antibų nerašo
Laikykitės, praeis, bet skausminga, naktys bemiegės....
pas mus virusinis, nes Mildai kraujo tyrimas rodė virusinį uždegimą, o bakterinis neužkrečiamas.
dičkiui gerklė buvo raudona, žandikaulius labai skaudėjo, iš to nustatė. o tikrasis parazitas tik šiandien išlindo. dar šiandien buvo 39,8
dičkiui gerklė buvo raudona, žandikaulius labai skaudėjo, iš to nustatė. o tikrasis parazitas tik šiandien išlindo. dar šiandien buvo 39,8
QUOTE(Germinė @ 2013 10 25, 20:48)
Ačiū Enigmai ir Nataliukui Labai smagiai pasibuvom.Norėsiu dar ir dažnai Natalytė tai tokia,kaip ir tikėjausi-graži,rami,išlaikyta.Jos E prisigyrė mano panoms,kad mamai 19m o tėčiui 40 O jau kasa-iki nuoalpio privedė Enigma tai moteris viesulas.Norėčiau kokią savaitėlę su ja pasitūsint Audingą įsimylėjom visos.Maniškės visą kelią apie jos bajerius šnekėjo.Na ką,užsiprašė mergyčka skėčio.Teks nupirkt Ačiū dar kartą.Jūs nuostabios
Nu matai - tą pačią kompaniją turėjai
Faina, kai yra dar kas nori ir VISADA gali susitikti su priklydėlėm