Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kaip idomiai su tuo darzeliu-musu mokytoja sake kad daugiau puses klases vaikai pergyvena del pakelto balso, del raudonu pazymetos klaidos ir taip toliau...o vaikai is skirtingu grupiu-jokio cemento...o ir nesimato kad prie tokiu dalyku priprate g.gif
Atsakyti
Klausykit,tai mano garbei sostinėj meeto nebus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 24, 18:27)

nu nu, mano garbei dvi atėjo thumbup.gif
Atsakyti
zeneta, aš turiu galimybę vaikų nevesti į darželį, ir nevedžiau 2 metus, kol Ukrainoj buvom. dabar vidurinysis irgi - nori eina, nenori - neina. bet jis nori. ir mane tas nervina, nes užsiknisu lakstydama. vos ne kas rytą paklausiu - eisi į darželį? su viltim, kad gal nenorės. o jis nori. ir aš negaliu jam prieštarauti, nors man tas jo darželis smarkiai kerta per kišenę doh.gif (nekalbant apie mokestį, tai dar ant kuro išeina be proto daug pinigų - nuo namų iki darželio 20km) lanko po pusdienį, išskyrus vieną dieną per savaitę. taip lanko todėl, kad nori lankyt tuos pačius užsiėmimus, kaip ir brolis (o aš vėlgi - nenoriu jo išskirt, sulipę jie abu). aš moku pilną kainą (ne tą, kur pusdieniui), nes bet kurią dieną gali kas nors nenumatyto atsitikti ir jam prisieitų likt iki vakaro (per 2 mėn taip buvo 1 kartą, bet man patinka turėti apsidraudimo variantą).
vyriausiasis mano darželyje buvo mažai. paruošiamosios klasės nelankė, nes nebuvom mes LT (neskaitau lankymu tų 4-5 savaičių per metus, kai grįždavom čia). nepaisant to, klasėj pritapo dar prieš rugsėjo 1, susirado draugų. o mokytoja priekaištų absoliučiai jokių neturi ir niekad neturėjo. žiūrėsim, kaip bus toliau.

dabar kai bus moksleivių atostogos, darželinukas irgi atostogaus. pailsėsiu nuo logistikos thumbup.gif bet važiuojam į Berlyną, tai tiek ir to poilsio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 24, 20:27)

norėjau klaust, bet pasikuklinau, gal reikalų daug turėsi, lakstysi mirksiukas.gif
o kada būsi?
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 10 24, 18:59)
gal reikalų daug turėsi, lakstysi  mirksiukas.gif o kada būsi?
Kastingas 13 val,paskum laisva kaip vėjas... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 24, 21:21)
Kastingas 13 val,paskum laisva kaip vėjas... flirt.gif

o kokia diena? biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj gi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš kaip tikra lietuvė,pasirodau,kai reikalas prispaudžia. doh.gif
Kas pas mus logopede,lyg brasta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 24, 19:27)
bigsmile.gif bus, su Rimą suderink, aš prisidėsiu ax.gif

QUOTE(uoga 3 @ 2013 10 25, 09:50)
Labas rytas  4u.gif
Aš kaip tikra lietuvė,pasirodau,kai reikalas prispaudžia. doh.gif
Kas pas mus logopede,lyg brasta? g.gif
taip
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 25, 10:50)

4u.gif
Atsakyti
Pagaliau vaikams atostogos prasidės yahoo.gif A tai nuvest/parvest/pamokas ruošt jau užkniso biggrin.gif
Atsakyti