QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 23, 15:28)
Čia tu apie gliuką? Na, jai dar reikia kojas apšilti pas mus, ir tik tada į albumą.
Mergeliukai, ramiai kvepuokim, nepulkim I panika, tikrai nesilausiu, kai reikalas bus, tai ir "susimatysim", cia tiesiog siaip buvo papokstauta
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 23, 21:18)
Hachiko: a dog story
The color of Paradise
Children of heaven
Jeigu kuri nesat mačiusi, parodykit šį video Will Young ,,Come on" savo vaikams- labai gražus, mano vaikams labai patinka ir muzika labai graži
The color of Paradise
Children of heaven
Jeigu kuri nesat mačiusi, parodykit šį video Will Young ,,Come on" savo vaikams- labai gražus, mano vaikams labai patinka ir muzika labai graži
as irgi is tu bliovikiu, jau vaikysteje, mama pasakojo, kad ziuriu filmuka, briedis eina ten per miska, o man paverkt proga. Ziu, ir mano vyresnele tokia pati - kai
ziurejom Hachiko: a dog storym, tiek isisriubavo, drebet pradejo, lupos melynos, galvojau, amba, vaika isterija istiko... nusiramino, bet per miegus dar nakti kukciojo... Ir siaip, greit graudinasi jei ka.
QUOTE(_una_ @ 2013 10 23, 22:34)
O aš, žinok Venslovos nemėgstu nei gyvo, nei virtualaus, kažkoks jis man antipatiškas .
man irgi, bet niekam nepasakojau iki siol nes, nu kaip gali nepatikt - ir grazus, ir protingas ir visur tik toks megstamas...galvojau, vis ziuredavau visokius interviu su juo, skaiciau, nu, supratau, kad mums "nepakeliui"
Viriau siandien vakarienei ta isgirta visur manu kose su moliugu...na, bandysiu dar karta..gal pavargus, gal ne su meile viriau si karta valgem tik as, mb ir aisku, suo ryt dar valgys