QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 08:26)
Gal turi kokią nuorodą paskaityti režisieriaus požiūrį?..
Praleidau progą pažiūrėti šeštadienį... Labai gėda, bet grybai šįkart nugalėjo...
O va, kad gyvo Meko ir Tomo Venslovos nepavyko pamatyti, tai jau visai liūdžiu, kad komandiruotė ne laiku. Nereali kultūrinė savaitė buvo, deja, darbas praktiškai viskam sutrukdė...
Una, o tu matei filmą Artistas? Žiūrėjau filharmonijoj su gyvu orkestru. Nerealus filmas, o dar kai taip pateiktas, išvis super
Ne ta, kurią skaičiau (lyg daugiau apie Čiurlionio vaizdavimą buvo, kaip supratau "patobulintą", "įdomesnį"), bet
šiek tiek. O čia, beieškodama radau įdomų interviu su
Zubovu (ne visai į temą, bet šiaip
).
O aš, žinok Venslovos nemėgstu nei gyvo, nei virtualaus, kažkoks jis man antipatiškas
.
Oho, kokia prabanga
. Aš nemačius, reikės ieškot progos.
QUOTE(audryta @ 2013 10 23, 10:34)
isvardintu filmu neesu macius, bet va
sitas labai patiko. gal reiks dar karta paziuret
Pianistas ilgai neišėjo iš galvos, dar ir dabar, išgirdus tą Šopeno preliudą, filmo siužetas vėl iškyla.
QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 11:16)
Pianistą daug kartų jau mačiau. Jei nori dar panašių, tai pažiūrėk "Babelį", labai stiprus, sukrečiantis filmas...
Iš naujausių tikrai rekomenduoju "Artistas" - be garso, bet toks geras, ne veltui apipiltas Oskarais, o be to - filmo kūrėjas - lietuvių palikuonis
Nu va, tai kiek dabar laisvų vakarų reikia susirast
?
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 23, 11:42)
aš net nesvarstau apie paramą ir kokią ją gaučiau, jei gaučiau. yra kam labiau reikia. trenerė baseine vis skambina, kad atneščiau šeimos sudėties pažymą - pasirodo vaikams iš daugiavaikės šeimos baseinas nemokamas. bet aš vis neprisiruošiu į seniūniją nuvažiuoti
Tų paramų šeimai tiek nedaug, kad
griekas nepasinaudot - tie sutaupyti pinigėliai nueis kokio savivaldybės klerko kaceliarinėms išlaidoms paskui
.
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 23, 11:57)
nusprendėm keist gyvenamąją vietą..
Jūs tiesiog neturit kito pasirinkimo
.
QUOTE(Germinė @ 2013 10 23, 14:38)
O aš va pasiskaičiau jus ir galvoju-mums gal meno mokykloj turėtų būti kompensuojama?
Kai kuriose savivaldybėse vienos šeimos vaikams 50% nuolaida.
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 23, 21:18)
Hachiko per TV vieną vakarą mus su MB pagavo ir nepaleido visai neplanuotai iki vėlumos. Retai tokių per TV pamatysi. Kitų, tavo minėtų, dar nemačius, pildau sąrašą
.