Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū visoms už pasisakymus, labai nekomentuosiu, nes belaidei kompiuterio pelytei batareika pasibaigė, o kitos veikiančios irgi neradau, o su nešiojamo kompiuterio mygtukais-padukais man labai nepatogu naršyti internete, lėtai gaunasi.
QUOTE(mentas @ 2013 10 22, 17:55)
Skruzde ko toliau to daugiau klausimu tavo pasakymai man kelia,bet nezdvinesiu ju cia....

Vajeee, o man taip smalsu pasidarė, kokie tokie klausimai tau kyla??? Nors FB paklausk manęs jų, ą? bigsmile.gif
QUOTE(Germinė @ 2013 10 23, 00:43)
Neduokit jai prisijungimo prie albumo - užvers nerealaus gražumo fotkėm ir sukels visai nekrikščioniškus jausmus  biggrin.gif Ji nuostabi  wub.gif jos vaikai-nerealiai gražūs,o vyras -neįtikėtinai vyriškas ir tėviškas.Gal nepriimam,ką? biggrin.gif

Čia tu apie gliuką? Na, jai dar reikia kojas apšilti pas mus, ir tik tada į albumą.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 23, 14:38)
O aš va pasiskaičiau jus ir galvoju-mums gal meno mokykloj turėtų būti kompensuojama? g.gif Mokam 135 Lt.Ir baseinas.Ir šokiai pas mažę.Šiaip jau galėtume ir rinkliavų išvengt,nes gi prievartos nėra.Bet va nunešė Pupa už kriauklės remontą 70Lt,planavo per atostogas sutvarkyt,bet mokytoja grąžino,nes beveik niekas nesutinka mestis.

Kas čia per stebuklinga kriauklė, kad po 70 Lt? Mes klasei tvarkyt nešėm po 70, nors ir tai ne visi sunešė g.gif
Manau pasidomėk nuolaidomis būreliams, nors gal kiekviena savivaldybė turi savo tvarką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 23 spalio 2013 - 15:00
tai i fb pakviesit? draugaut tai priemiau lotuliukas.gif
Atsakyti
ar pakomentuos man kas nors tas garu sluotas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 21, 13:06)
Pasakok apie tą neskubėjimą  bigsmile.gif Bus Amerikos pilietis?

Na anksciau svaigau apie 4, o dabar jauciuosi tokia jauna ir gazi, kad nebenoriu pilvais ir vaiku uzsikrauti, noriu del saves pagyventi wub.gif

QUOTE(ilja @ 2013 10 22, 14:49)
Gal į FB pavyktų įkelt? Arba į mūsų albumą?

Butu gerai i FB, nes jau girdejau apie ta knyga blush2.gif i albuma nekelkit, nes as pas jus irgi ne kaip nare ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 23 spalio 2013 - 18:03
Pas mus antri metai kai pabrangino stipriai darzelius,tai direktore grieztai uzdraude aukletojoms savarankiskai rinkt rinkliavas kazkokias.. Darzelis pats "atsigaves" kazkiek.. Pvz isturejo is ko nupirkt grupei naujas rubinelej spinteles.. Bet cia skyre grupei ir sekantis toks "nukritimas" pinigiuku grupei bus tik po keliu metu.. Norim dar kazko,bet tik pasvajot belieka.Anksciau po 5lt i fonda rinko,tai buvo galima aukletojai ar tevu komitetui kazka naujo dapirkt.. Nezinau kada tevai atsigaus po to pabranginimo darziuko.. kad isgaletu,noretu kazka dar plius fondui duot..Pvz vakar girdejau kaip aukletoja mamytei sake,kad jei galit,rytoj atsineskit baliona..Atsake mama: na gerai..jei rasim koki nebrangu..
Atlyginimas koks 800lt(minimumas toks dabar ania) ir jei 2 vaikus vest.. virs 500lt.. Tai pikti daugelis..ant baliono net gaila.. Susirinkimas laukia,as kaip tevu komiteto pirmininke neprabilsiu jauciu apie jokius fondus.. Bo liksiu gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 23, 19:36)
Pas mus antri metai kai pabrangino stipriai darzelius

kiek tas "stipriai"? Pas mus viena darželinė diena kainuoja 7,16 Lt + 50 Lt nuolatinis "ugdymo mokestis".
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 10 23, 12:40)
stikliuk , ei stikliuk, kaip gyveni? kas naujo?

Laba vakarėlį- aš čia 4u.gif pagaliau aš namie- ligoninėje mane pakeitė vyras, uošviai su mažiuku- aš namie 4u.gif ryt į darbą, nes jau su biuleteniais baigta, bet ryt rami diena (nebus jokių konsultacijų ir pan.)tad tikiuosi ramiai pilvūziką išvertus atbūti ax.gif
panelytė mano tik truputį karščiuoja, bet mūsų geroji daktarė sake, kad čia normal, nes tonzilės buvo iauriai didelės, todėl ten gana didelė pooperacinę žaizda, bet gyja gerai 4u.gif daugiau panelei tik skysčių reikia, o jinai kaip tik nieko nenori-tad lašinamės lašines 4u.gif

parvažiavusi nusiprausiau, atsiguliau, pažiūrėjau filmą, atsigėriau skanių sulčių 4u.gif pasijaučiau žmogumi 4u.gif ir nuotaika pagerėjo 4u.gif
Papildyta:
Kalbėjot apie filmus, tai aš galėčiau šiuos parekomenduoti- pirmą gal ir kai kurios matėt, su Richard Geere, o štai kiti du yra iš retesnių filmų, bet kas rusiškai supranta rusų tikrai yra išversta, galima online pasižiūrėti 4u.gif rekomenduoju, mano vieni iš geriausių matyti 4u.gif

Hachiko: a dog story
The color of Paradise
Children of heaven

Jeigu kuri nesat mačiusi, parodykit šį video Will Young ,,Come on" savo vaikams- labai gražus, mano vaikams labai patinka thumbup.gif ir muzika labai graži 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 23 spalio 2013 - 20:27
Imeciau ta mineta knyga i FB musu skyreli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 23 spalio 2013 - 20:45
Aš ir vienu filmu noriu pasidalinti, toks iš šeimos santykių "Nesudeginamas" (Fireproof).
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 08:26)
Gal turi kokią nuorodą paskaityti režisieriaus požiūrį?..
Praleidau progą pažiūrėti šeštadienį... Labai gėda, bet grybai šįkart nugalėjo...
O va, kad gyvo Meko ir Tomo Venslovos nepavyko pamatyti, tai jau visai liūdžiu, kad komandiruotė ne laiku. Nereali kultūrinė savaitė buvo, deja, darbas praktiškai viskam sutrukdė...

Una, o tu matei filmą Artistas? Žiūrėjau filharmonijoj su gyvu orkestru. Nerealus filmas, o dar kai taip pateiktas, išvis super  thumbup.gif

Ne ta, kurią skaičiau (lyg daugiau apie Čiurlionio vaizdavimą buvo, kaip supratau "patobulintą", "įdomesnį"), bet šiek tiek. O čia, beieškodama radau įdomų interviu su Zubovu (ne visai į temą, bet šiaip biggrin.gif ).
O aš, žinok Venslovos nemėgstu nei gyvo, nei virtualaus, kažkoks jis man antipatiškas blush2.gif .

Oho, kokia prabanga rolleyes.gif . Aš nemačius, reikės ieškot progos.
QUOTE(audryta @ 2013 10 23, 10:34)
isvardintu filmu neesu macius, bet va sitas labai patiko. gal reiks dar karta paziuret rolleyes.gif

Pianistas ilgai neišėjo iš galvos, dar ir dabar, išgirdus tą Šopeno preliudą, filmo siužetas vėl iškyla.
QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 11:16)
Pianistą daug kartų jau mačiau. Jei nori dar panašių, tai pažiūrėk "Babelį", labai stiprus, sukrečiantis filmas...

Iš naujausių tikrai rekomenduoju "Artistas" - be garso, bet toks geras, ne veltui apipiltas Oskarais, o be to - filmo kūrėjas - lietuvių palikuonis wink.gif

Nu va, tai kiek dabar laisvų vakarų reikia susirast g.gif ?
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 23, 11:42)
aš net nesvarstau apie paramą ir kokią ją gaučiau, jei gaučiau. yra kam labiau reikia. trenerė baseine vis skambina, kad atneščiau šeimos sudėties pažymą - pasirodo vaikams iš daugiavaikės šeimos baseinas nemokamas. bet aš vis neprisiruošiu į seniūniją nuvažiuoti  blush2.gif

Tų paramų šeimai tiek nedaug, kad griekas nepasinaudot - tie sutaupyti pinigėliai nueis kokio savivaldybės klerko kaceliarinėms išlaidoms paskui tongue.gif .
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 23, 11:57)
nusprendėm keist gyvenamąją vietą..

Jūs tiesiog neturit kito pasirinkimo 4u.gif .
QUOTE(Germinė @ 2013 10 23, 14:38)
O aš va pasiskaičiau jus ir galvoju-mums gal meno mokykloj turėtų būti kompensuojama?

Kai kuriose savivaldybėse vienos šeimos vaikams 50% nuolaida.
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 23, 21:18)
rekomenduoju, mano vieni iš geriausių matyti 4u.gif 

Hachiko: a dog story
The color of Paradise
Children of heaven

Hachiko per TV vieną vakarą mus su MB pagavo ir nepaleido visai neplanuotai iki vėlumos. Retai tokių per TV pamatysi. Kitų, tavo minėtų, dar nemačius, pildau sąrašą pioneer.gif .
Atsakyti
i filmu tema. Dorijanas Grejus man dar patiko rolleyes.gif
Atsakyti