Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar esate emigrantas, ar planuojate/neplanuojate išvykti? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 11:16)
Pianistą daug kartų jau mačiau. Jei nori dar panašių, tai pažiūrėk "Babelį", labai stiprus, sukrečiantis filmas...

Nu ir "Gyvenimas yra gražus", kad ir senas jau, tūkstančius kartų per TV rodytas,  bet nerealus filmas .

Iš naujausių tikrai rekomenduoju "Artistas" - be garso, bet toks geras, ne veltui apipiltas Oskarais, o be to - filmo kūrėjas - lietuvių palikuonis wink.gif

Gyvenimas yra grazus maciau daugybe kartu, Babelis ir Artistas jau matyti...bet visgi pianistas man labiau istrigo...
ir dar toks rusu filmas berods vagis vadinas...antrasis- nieksai -be galo jaudinancios istorijos..ziuri-ir sirdis verkia...
Atsakyti
aš net nesvarstau apie paramą ir kokią ją gaučiau, jei gaučiau. yra kam labiau reikia. trenerė baseine vis skambina, kad atneščiau šeimos sudėties pažymą - pasirodo vaikams iš daugiavaikės šeimos baseinas nemokamas. bet aš vis neprisiruošiu į seniūniją nuvažiuoti blush2.gif
nors dabar jaučiu galėtumėm kreiptis biggrin.gif asmeniui net po 500 nesigauna, jei skaičiuotume gaunamas pajamas g.gif bet aš net nenoriu apie tai galvoti. nebadaujam mes. o yra kas badauja.
Atsakyti
Grįžau iš mažiukės rudens šventės, gražu wub.gif

O mane turbūt ruduo slegia, dar supratimas, kad tu nereikalingas savo artimiems kai tau bloga, kapštikis pati su savo šeima, dar ir pamazgos ant galvos išpils... Maždaug prieš mėn. ir man nustatė sunkios formos astmą, didelis provokatorius dulkės ir...pelėsis.... čia jau buvo paskutinis lašas, galvojom kažką daryt, sutvarkyt iš pagrindų šį butą, bet išklausus ne vieną nuomonę ir patarimą (ne iš savu, o iš svetimu žmonių, nors jus merginos jau daugiau savos, žymiai daugiau duodat nei mano tikroji šeima-tėvuką neskaitau, jis mano užtarėjas, tik kad toli) nusprendėm keist gyvenamąją vietą...sunku, pavargom nuo kraustymo, galvojom čia jau paskutinis kartas buvo, per tuos 10m. jau pripratom čia, o ir dabartinis tvarkymas buto vakar privedė iki priepuolių kaip man, taip ir merginom...ai, kaip nors išsisuksim, ir ne tokioj padėti buvom
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 23, 11:42)
aš net nesvarstau apie paramą ir kokią ją gaučiau, jei gaučiau. yra kam labiau reikia. trenerė baseine vis skambina, kad atneščiau šeimos sudėties pažymą - pasirodo vaikams iš daugiavaikės šeimos baseinas nemokamas. bet aš vis neprisiruošiu į seniūniją nuvažiuoti  blush2.gif
nors dabar jaučiu galėtumėm kreiptis biggrin.gif asmeniui net po 500 nesigauna, jei skaičiuotume gaunamas pajamas  g.gif bet aš net nenoriu apie tai galvoti. nebadaujam mes. o yra kas badauja.

jei po 500 nesigauna, mokykloj maitinimas nemokamas priklauso ir eu parama kruopom.
o soc moka, jei vienam nesigauna 350. tada ir kompensacijos ir darželis jau tik 25 %....bet skaičiavimui įtraukia ir kokį turtą turi. jei plotas viršija-nieko nebeduos, jei turi du butus irgi negausi. na o jei gaudama soc kokią sugriuvusią mašiną nuperki kad ir už 200 lt, tada atima soc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 23 spalio 2013 - 11:39
QUOTE(ilja @ 2013 10 22, 20:24)
O ir būrelių kainos daugiavaikėms tikrai mažesnės, nebent Kaunas užsišaukęs šiais metais.

nei vienam būrelyje nemoku mažiau - nemanau, kad rodiklis yra daugiavaikė šeima.
Privatiems klubams ar mokytojams taigi dzin - daugiavaikė aš ar ne.
Čia nebent valdiškose mokyklose priklauso.
Atsakyti
stikliuk , ei stikliuk, kaip gyveni? kas naujo?
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 23, 11:38)
nei vienam būrelyje nemoku mažiau - nemanau, kad rodiklis yra daugiavaikė šeima.

taip, valdiškose mokyklose nuolaidos taikomos, arba BUVO taikomos, nes prieš 10 metų gimnastikos mokykloj arba nieko nemokėjom, arba labai mažai, nepamenu dabar jau... Ir šachmatų mokykloj buvo tas pats - išvis už dyką lankėm smile.gif
Nors šiaip jokių pašalpų-paramų-maitinimų negaudavom, tik pinigus už vaikus
Atsakyti
Labas,driauge snieguolyte 22322 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 23, 12:50)
taip, valdiškose mokyklose nuolaidos taikomos, arba BUVO taikomos, nes prieš 10 metų gimnastikos mokykloj arba nieko nemokėjom, arba labai mažai, nepamenu dabar jau... Ir šachmatų mokykloj buvo tas pats - išvis už dyką lankėm  smile.gif
Nors šiaip jokių pašalpų-paramų-maitinimų negaudavom, tik pinigus už vaikus

Mano vyresneliai jau uzaugo, tai kaip ir vienvaike galima vadint smile.gif Moku visur pilna kaina. O mokestis mazas (15 lt) tik valstybineje shachmatu mokykoje. Dar Dvarionio muzikos mokykloje turi buti valst.mokestis, bet kai dar kvitu negavom-tai ir nezinau tiksliai.

Laba diena. Zenetuk, sveikinu maziu s 7 gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 23, 12:38)

tai cia ir ejo kalba apie muzikos mokykla, kuri 2 vaikam 140 atsieina. kaip suprantu, ji valstybine, o jei kokia yamaha sumaste lankyt, tai sorry, cia ispindejimas tokioj situacijoj. mano pacios vaikai eina i valstybines istaigas, muzikalke 20, baseinas po 5 lt/ men. nori dar sokiu ir t.t., bey ir laiko nelabai uztektu, o ir pinigo tiek ner, kad simtus moket
Mentas, visko buna, bet dazniausiai nuo nedamiegojimo ar pervargimo, sutvarkom si reikala, noras muzikuot vel atsiranda. ji priesinas tom papilfomom disciplinom solfedziui ir chorui, pianinu barskina ir neprasoma. bet man jos nereikia ir n.d. daryt ragint, disciplinuota mergina :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 23 spalio 2013 - 12:28
Grįžau iš „Ekskursantės“. Filmas kaip filmas, neverkiau cool.gif
Atsakyti
O aš va pasiskaičiau jus ir galvoju-mums gal meno mokykloj turėtų būti kompensuojama? g.gif Mokam 135 Lt.Ir baseinas.Ir šokiai pas mažę.Šiaip jau galėtume ir rinkliavų išvengt,nes gi prievartos nėra.Bet va nunešė Pupa už kriauklės remontą 70Lt,planavo per atostogas sutvarkyt,bet mokytoja grąžino,nes beveik niekas nesutinka mestis.
Atsakyti